İş yerinde güvenilmemek

Orangegreysky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
25.018
En iyi cevaplar
3
80.786
528
Bugün üstümün ekranı açıktı bana bi şey göstermek için, doküman attı ben de oradan kontrol ediyorum aynı zamanda. O sırada IK uzmanımız yazdı o da farklı bi konudur diye konuşmaya girdi. Şey yazmış "dokümana orange girmeseydi keşke", niye dedi üstüm de. IK uzmanı şey dedi, güvenmiyorum daha.

Dokümanda gördüğüm de iş görüşmesi yapılacak kişilerin ücret beklentileri, atla deve değil yani. Beklentiyi görsem nolur görmesem nolur görüşmelerde ben de olacağım artık beklentiyi her türlü duyacağım. İşte yeni değilim onun 5 katı daha uzun süredir bu şirketteyim.

Sizce bunu takmalı mıyım? Güvenilmeyecek bi durumum olsa ondan önce üstüm ya da yöneticim söylerdi bunca sene. Ne alaka anlam veremedim sabahtır aklımda cidden, çok mu alınganlık yapıyorum

Yeni başladın sandım da ne alaka ki. Üst bir şey demedi mi

Yeni başladın sandım da ne alaka ki. Üst bir şey demedi mi
6 senem dolacak bu yıl. IK uzmanı 1 ya da 1.5 senedir bizimle. Kendisiyle izin talebi vs dışında da muhabbetim yok.

Üstüm de dediğim gibi dedi, görüşmelere de girecek ekibin maaşını da bilecek bunları görmesinde bi sakınca olacağını düşünmedim diye.

Onceki amirinizin isi devrederken hakkinizda yaptigi yazili ya da sozlu yorumlari etkili olabilir. Boyle bir sorun yasadiniz mi?

Diger turlu gayet mantiksiz bir mesajlasma oluyor.

Mail attığı kişiyle bu konuşmaları yapabiliyosa onada fazla güvenmeyin.hr benim umrumda olurmu olmazdı vallahi çokta takmayın.gordugunuzde ağiz ucuyla merhaba merhaba diyin anlasinsanki Elon muskun şirketi hasbam

Maaşınız mı düşük acaba? Yeni başlayanların talepleri sizin maaşınızdan yüksek olabilir. Bu sebeple bunu açıklamak yerine güvenmiyorum deyip geçmiştir?

Afedersiniz ama sittirsin gitsin diyorum. Şirketteki İKcı bana güvense ne, güvenmese ne sanki şirketin sahibi??
Valla eşim de öyle diyor ne taktın sabahtan beri, onun güvenmemesi benim hoşuma bile gider boş versene dedi en son
Onceki amirinizin isi devrederken hakkinizda yaptigi yazili ya da sozlu yorumlari etkili olabilir. Boyle bir sorun yasadiniz mi?

Diger turlu gayet mantiksiz bir mesajlasma oluyor.
Kendisiyle birebir bi konuşmamız hiç olmadı, dediğiniz gibi olabilir yani üstlerimden biri bi laf taşımıştır ama kendime de yakıştıramadım güvenilmez sıfatını, öyle bi durumum olmadı hiç çünkü
Sanırsın çok özel bilgiler yollamış kimse görmesin istiyor. Uzman oldu diye havalara bak sen
Sanki CEO'nun aylık gelirini gördüm cidden. Maaş beklentisinin ne gibi bi özelliği olabilir
Maaşınız mı düşük acaba? Yeni başlayanların talepleri sizin maaşınızdan yüksek olabilir. Bu sebeple bunu açıklamak yerine güvenmiyorum deyip geçmiştir?
Talepler benden yüksek değil ama yakın aslında, bu da mantıklı geldi haklısınız.
Saçmalamış... Ben senin yerinde olsam ağızının payını verir gönderirdim...
Benim gördüğümü de bilmiyor.

Takacak birsey yok bence guvense ne guvenmese ne.. ki sanki sirketteki herkesin maas bordrosuni gormussin
Eşim de amma takıntılısın diyor dünden beri. Muhabbet kapanıyor ben yine açıyorum ne var güvenilmeyecek bende diye Gereksiz taktım cidden.

Eşim de amma takıntılısın diyor dünden beri. Muhabbet kapanıyor ben yine açıyorum ne var güvenilmeyecek bende diye Gereksiz taktım cidden.
Cevremizde olan herkesin davranislarina gore karakterimiZden suoheye dussek ohoooo

Yani guvenmiyorsa guvenmeskn bu senle alakali olmayyabilir. Guven problemi vardir o kiside mesela.. ya da sacma sapan seyleri saklama ihtiyaci hissediyordur vs vs

Ayy bizim iş yerindeki İK da çok sıkıntılı birisi.
Saçma sapan şeylere takık.
Sorsan o da hiç kimseye güvenmez
Bunların bazı modelleri böyle sanırım
Üstüm de aman boşver o bize de güvenmiyor dedi ben mesajı görünce. İşte aralarında konuştuklarını (şirketle alakalı değil) yöneticiye taşıyormuş falan. Gerek yok sanırım muhatap olmaya.

Yok yok.
Bizimkide ne var ne yok yönetime taşır. Yanında espri bile yapılmaz.
Yönetimin de işine geliyor tabii o yüzden pek bi kıymetli

Senden başka birşey rica ettiğinde kusura bakmayın güven duyulmadığım bi görevi yerine getirmem iş ahlakıma sığmaz gibi değşukk bi cümle kurabilirsin
Valla pasif agresifliğim güçlüdür yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…