- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.786
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Bugün üstümün ekranı açıktı bana bi şey göstermek için, doküman attı ben de oradan kontrol ediyorum aynı zamanda. O sırada IK uzmanımız yazdı o da farklı bi konudur diye konuşmaya girdi. Şey yazmış "dokümana orange girmeseydi keşke", niye dedi üstüm de. IK uzmanı şey dedi, güvenmiyorum daha.
Dokümanda gördüğüm de iş görüşmesi yapılacak kişilerin ücret beklentileri, atla deve değil yani. Beklentiyi görsem nolur görmesem nolur görüşmelerde ben de olacağım artık beklentiyi her türlü duyacağım. İşte yeni değilim onun 5 katı daha uzun süredir bu şirketteyim.
Sizce bunu takmalı mıyım? Güvenilmeyecek bi durumum olsa ondan önce üstüm ya da yöneticim söylerdi bunca sene. Ne alaka anlam veremedim sabahtır aklımda cidden, çok mu alınganlık yapıyorum
6 senem dolacak bu yıl. IK uzmanı 1 ya da 1.5 senedir bizimle. Kendisiyle izin talebi vs dışında da muhabbetim yok.Yeni başladın sandım da ne alaka ki. Üst bir şey demedi mi
Kesinlikle katılıyorumAfedersiniz ama sittirsin gitsin diyorum. Şirketteki İKcı bana güvense ne, güvenmese ne sanki şirketin sahibi??
Maaşınız mı düşük acaba? Yeni başlayanların talepleri sizin maaşınızdan yüksek olabilir. Bu sebeple bunu açıklamak yerine güvenmiyorum deyip geçmiştir?6 senem dolacak bu yıl. IK uzmanı 1 ya da 1.5 senedir bizimle. Kendisiyle izin talebi vs dışında da muhabbetim yok.
Üstüm de dediğim gibi dedi, görüşmelere de girecek ekibin maaşını da bilecek bunları görmesinde bi sakınca olacağını düşünmedim diye.
Valla eşim de öyle diyor ne taktın sabahtan beri, onun güvenmemesi benim hoşuma bile gider boş versene dedi en sonAfedersiniz ama sittirsin gitsin diyorum. Şirketteki İKcı bana güvense ne, güvenmese ne sanki şirketin sahibi??
Kendisiyle birebir bi konuşmamız hiç olmadı, dediğiniz gibi olabilir yani üstlerimden biri bi laf taşımıştır ama kendime de yakıştıramadım güvenilmez sıfatını, öyle bi durumum olmadı hiç çünküOnceki amirinizin isi devrederken hakkinizda yaptigi yazili ya da sozlu yorumlari etkili olabilir. Boyle bir sorun yasadiniz mi?
Diger turlu gayet mantiksiz bir mesajlasma oluyor.
Sanki CEO'nun aylık gelirini gördüm cidden. Maaş beklentisinin ne gibi bi özelliği olabilirSanırsın çok özel bilgiler yollamış kimse görmesin istiyor. Uzman oldu diye havalara bak sen
Talepler benden yüksek değil ama yakın aslında, bu da mantıklı geldi haklısınız.Maaşınız mı düşük acaba? Yeni başlayanların talepleri sizin maaşınızdan yüksek olabilir. Bu sebeple bunu açıklamak yerine güvenmiyorum deyip geçmiştir?
Benim gördüğümü de bilmiyor.Saçmalamış... Ben senin yerinde olsam ağızının payını verir gönderirdim...
Eşim de amma takıntılısın diyor dünden beri. Muhabbet kapanıyor ben yine açıyorum ne var güvenilmeyecek bende diyeTakacak birsey yok benceguvense ne guvenmese ne.. ki sanki sirketteki herkesin maas bordrosuni gormussin
Cevremizde olan herkesin davranislarina gore karakterimiZden suoheye dussekEşim de amma takıntılısın diyor dünden beri. Muhabbet kapanıyor ben yine açıyorum ne var güvenilmeyecek bende diyeGereksiz taktım cidden.
Üstüm de aman boşver o bize de güvenmiyor dedi ben mesajı görünce. İşte aralarında konuştuklarını (şirketle alakalı değil) yöneticiye taşıyormuş falan. Gerek yok sanırım muhatap olmaya.Ayy bizim iş yerindeki İK da çok sıkıntılı birisi.
Saçma sapan şeylere takık.
Sorsan o da hiç kimseye güvenmez
Bunların bazı modelleri böyle sanırım
Yok yok.Üstüm de aman boşver o bize de güvenmiyor dedi ben mesajı görünce. İşte aralarında konuştuklarını (şirketle alakalı değil) yöneticiye taşıyormuş falan. Gerek yok sanırım muhatap olmaya.
Valla pasif agresifliğim güçlüdür yaparımSenden başka birşey rica ettiğinde kusura bakmayın güven duyulmadığım bi görevi yerine getirmem iş ahlakıma sığmaz gibi değşukk bi cümle kurabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?