iş yerinde kadın egosu savaşı:(

Geçmiş olsun. Bence sakın bu kadın için işini bırakma. Kadın zaten orada zurnanın son deliği. O da farkında yeni gelenle, yeni mezunla uğraşıyor. Sıkıyorsa deneyimli biri ile uğraşsın. Sıkmıyor tabi.

Bir dahakine yaptıklarına cevap verirsen bir daha bulaşmaz. korkaçak, çekinerek bir şey yok bence. Mesela son olayında dönüp arkanı hayrola benim hakkımda mi konuşuyorsun deseydin yok bişey diyip dagilirlardı muhtemelen. Sen sindikce o da kendini bir halt sanıyor iste

Yapacağın şu, üzerine geldiğinde;

Bakın x Hanım, geldiğim günden beri sizin bana ve diğer çalışanlara olan davranışlarınızı inceliyorum. Sürekli agresif bir ruh hali içerisindesiniz ve insanları küçük düşürmeye çalışıyorsunuz. Bu güne kadar sizi alttan aldım çünkü ben tartışma yaratıp ortamı germektense uzlaşıp huzurlu bir ortam yaratmaya çalışan bir karakterim fakat bu değildir ki beni ezmenize izin vereceğim. Eğer bu şekilde davranmaya devam edecekseniz sizinle çatışmaya başlayacağız ve ne yazık ki bu durumu Patronumuza bildirmek zorunda kalacağım. Lütfen bir daha benimle bu şekilde konuşmayın ve bana ismimle hitap etmeyin. Size gösterdiğim saygıyı sizden de bekliyorum.

Bu kadar... Eğer devam ederse bir dahakine laf dalaşı yapmak yerine kendisine mail yazıp Patronu bilgi kısmına ekle, etekleri tutuşsun.

Iş dünyasına hoş geldin.Bu kadın yüzünden ayrılmayı asla düşünme bu biter başkası gelir bu tipler hep vardır.
Önemli olan bunlarla mücadele etmek .
Eğer yüzüne soyleyemiyorum diyorsan git patronla konuş zaten seni sevmiş belli ki patron.
Iş verimini düşürdüğünü falan söyle şikayet eder gibi değil de daha profesyonelce konuşmaya çalış.
Patron yeni genç ve dinamik birini daha çok önemser gibi geldi bana.

kadın egosu demişsin de inanki bunun kadınlıkla ilgisi yok
benzer tutum içerisinde olan erkek versiyonlarıyla çalıştım ben de
erkeğin dırdırı ne pis oluyormuş onu öğrendim sayelerinde

yukarda kılıçbalığının dediği gibi tak tak o saygılı cümleleri söyle de bitsin gitsin
ama sükunetini korumaya çalış, o çok önemli
ve gerekirse patrona gitmekten de hiç çekinme, senin patron iyi adammış en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…