İş yerinde ki huzursuzluğum?

''kromozo musun'' ne demek yaa:bicak::bicak:
Türkçe'nin içine ettin be arkadaş ya, :kusmuk:
Ağız tadıyla bir atışma bile yapılmıyor be senle ya:olamaz::olamaz:
Senin Türkçe İstanbul Türkçesiydi ben bozdum galiba oxford mezunu vatandaş atomu parçala ben sana yetişirim :D

Daha önce de konu açmıştım işle ilgili ama bu farklı benim saçlarım seyrek olduğu için kendime zaten güvenim yok herkese karşı 1-0 geriden gidiyorum neyse kapalı bir kadın var iş yende çok fena dedikoducu, iki yüzlü ve fesat yani tam fırıldak. Bir proje hazırlanıyordu isim bulma aşamasına kadar katılım gösterdim çaba harcadım ama bu kadın gitmiş yukarıya benim ve bir kaç kişinin hiç bir iş yapmadığını ve telefonla oynadığını söylemiş halbu ki yalan elime bile sürmüyorum kendisi oynuyor mesaideyken bile. Yarın proje açılışı yapıyor ve iş yerinde kalıp açılışa gitmeyen üç kişiden biri ben oluyorum ne hikmetse o kadar ağarıma gitti ki işi bırakmayı bile düşündüm ne yapsam yaranamıyorum hep bu kapalı kadın bana takık lise mezunu ondan mı bilmiyorum ama uğraşıyor benle.
Yarın sabah bir çay ısmarla içine de tatlandırıcı olarak müshil koy. Sinir oluyorum her bir işi kendi yapıyormuş gibi gösteren emek hırsızlarına.

Kapalii kadinn!! sizin gareziniz kadina mi kapali olusuna mii kusura bakmayin konunuz dini konuya donsun istemem ama uslubunuz rezilll kadin deseydiniz biz yine ondan nefret ettiginizi anlardikk kapali olmasi bisey farkettirmiyor olmali kotu kotudur.

Yanlış anlaşıldım bir defa saçım yüzünden özgüvenim az ikincisi kapalı diye belirttim alınmaca olmasın genelde tanıdığım fena insanların çoğu kapalı çıktı bu herkese genellenemez ama dindar gözüküp içi yılan dolu insanlar yüzünden işinden soğudum nerden duyduğuma gelince arkadaşım kulak misafiri olmuş bizi kötülerken neyse herkes istediği gibi anlasın bu arada lise mezunu olmasını ben dert etmiyorum kendisi kompleks yapıyor bunu iş yerinde herkes üniversite mezunu çünkü beğenmediği ben bile öyle olunca ağarına gidiyor şahit oldum bir iki defa çünkü bu tecrübeli olduğu halde bir üniversite mezununun aldığı maaşı almıyor tabiki bununda acısını bizden çıkartıyor.

Hi hi tabi

Kapali insanlarin hepsi fitne fesat.

Bir insan bana fitnelik yapiyorsa o insan kapali mi acik mi dikkat etmem ben. Gereksiz bir ayrintidir cunku.

Benimde karsima cikan fitne fesatlarin hepsi sari sacliydi bak sen su ise.:işsiz:

Kafaniz cok guzelmis gule gule kullanin.:işsiz:

Ohoo arkadas dertlesecek olmus dahada dert sahibi olmus

Onu kinayanlar dahada asagilayici yazmis ne basit yaklasimlar yazik

Kapali diye belirtmis cunku biz dinimizin emri rabbimiz istiyor diye dusunuruz, kapaniriz

Eh bu yoldaki kisilerde egosunu torpulemeye , fenaliktan kacinmaya calisirlar cunku bilirler kapanmak yeterli degildir iyi bir kul olmaya

Arkadas, bu bayandan daha iyi niyetli olmasini beklemis hatta tarcimci olmasini beklemis ancak tam tersi kotuluk gormus

Kapali demesinin sebebi bu. yasadigi hayal kirikligi ve uzuntu.
Yoksa kimseyi asagiladigi falan yok

Arkadasim uzulme, dirayetli ol. kapali yada acik her is ortaminda bunlardan var. onemlj olan guclu durman kendini ezdirmemen

Insanlar herkesi kandirirlar ama Allah herseyi bilen ve gorendir. sabret Allaha havale et.

Cok calis ve cok dua et. Cok sukur yarabbim dedigin gunler yakin olsun insallah.

Diğer üç kişi kapalı mı açık mı detay vermemişsin :işsiz:

Bence ozguven problemine care bulursaniz daha mutlu olacaksiniz. Gidin bir kuafore guzelce, soyleyin derdinizi dermanini bulsunlar. Para varsa sac bas bakim kolay dert edinmeyin :)

Daha önce de konu açmıştım işle ilgili ama bu farklı benim saçlarım seyrek olduğu için kendime zaten güvenim yok herkese karşı 1-0 geriden gidiyorum neyse kapalı bir kadın var iş yende çok fena dedikoducu, iki yüzlü ve fesat yani tam fırıldak. Bir proje hazırlanıyordu isim bulma aşamasına kadar katılım gösterdim çaba harcadım ama bu kadın gitmiş yukarıya benim ve bir kaç kişinin hiç bir iş yapmadığını ve telefonla oynadığını söylemiş halbu ki yalan elime bile sürmüyorum kendisi oynuyor mesaideyken bile. Yarın proje açılışı yapıyor ve iş yerinde kalıp açılışa gitmeyen üç kişiden biri ben oluyorum ne hikmetse o kadar ağarıma gitti ki işi bırakmayı bile düşündüm ne yapsam yaranamıyorum hep bu kapalı kadın bana takık lise mezunu ondan mı bilmiyorum ama uğraşıyor benle.
benimde saclarım da seyrek ama 1-0 degilim. asıl 1-0 olan cahillerdir. sen degilsin. sac nedir ya kıl kıll. bildigin kıldır.
olmasa da olur.

Back
X