- 28 Ağustos 2016
- 42
- 27
- 3
- 33
- Konu Sahibi MatmazelOz
Merhaba herkese, benim eskiden bu sitede hesabım vardı, okul vs derken kapattım, ben büyük kurumsal bir şirkette çalışıyorum, daha 1 yıl olmadı, yalnız herkesin egosu inanılmaz yüksek, herkesi alttan alıp, büyüklere abi, abla diye sesleniyordum ta ki bu haftaya dek, ben 91liyim insanlarsa genelde daha büyük, geçen gün bir durum oldu, aynı bölümde çalıştığım ama farklı alandan mühendis olan bir adam beni işle alakalı bir konu için çağırdı bense başka bir şeye bakıyordum o şey biterse gelirim dedim, ertesi gün ben bir konuda ben gel dediysem geleceksini yoksa ağzına s...., gibi bir küfür etti ben dahil herkes şok oldu, daha sonrasında telefonla başkalarını arayıp durumu bildirdim, kime söylersen söyle git müdüre aynen anlat dedi, daha sonrasında da pek bir şey olmadı adama, bu tip olaylar etrafta gırla, yönetici adama söyledim, o da adamın haksız olduğunu söyledi ama bir şey yapmadı olayı örtbas etmeye götürdü, ne yapmalı sizce? Adamın psikolojik sorunları var lütfen şikayet etme diye arkadaşları gelip bana söyledi ama hoş değil. İş yerinde tavrınız nasıl? Abi, abla dememek lazımmış onu anladım . Tavrımı net koyamıyorum sanırım, bir yol gösterin.