İş Yerinde Mobbing

ahsene

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
46
9
16
35
Merhaba Arkadaşlar,

Çalıştığım iş yerinde iki tane hırs kumkuması kız var. Ve yeni başladım işe(6 ay oldu). Bu süreçte bana selam verenler vermior(Bu iki kız dışındakiler) .Bu kızların anmını bi şekilde duydum. Oyun yalan dolan üçkağat iftira herşey varmış bunalarda sırf kendilerini yöneticiye beğendirmek için; yönetici arkasından attığın tuttuğun ne varsa yetiştirirlermiş. Beni dışlamaya çalışıyorlar . Gözlerinin içine bakarak günaydın diyorum cevap vermiyorlar. Bazen de veriyorlar .Ruh sağlığım ile oynuyorlar. Yöneticim ile konuşmaya karar verdim.Sizce ne söylemeliyim.Ayrıca iş devri yaoması gerekirken biri iş devri yapmadı.Beni işlerde paasifize etmeye çalışıyorlar. Geldikleri yerdeki insalara da çok çektirmişler. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler

Konuşacağım ama şikayetvari değil profosyonel yapmalıyım bunu.Nasıl en akıllı şekilde çözebilirm bu durumu?

bu türler her yerde..ve maalesef kadın kadının düşmanı olabiliyor..onlar sen yokmuşsun gibi umursamaz davranıyorsa aynı şekilde sende o şekilde davran bence..en güzel şekilde giyin en havalı halinle dolan..işini en güzel şekilde sorunsuz yap ve inan işinden başka kimseyle yada sözle uğraşmana gerek bile kalmayacak..özel hayatından bahsetme ve de çalıştığın yerdeki kişiler hakkında yorum yapmamaya bak..ve yöneticine onlar hakkında eleştiri vari bir üslupla yaklaşma..işi nasıl güzel geliştirebileceğine dair fikirlerin çalışmaların ve kendince bazı aksayan noktaları paylaşabilirsin..:)

Yöneticimle konuşmalı mıyım size bu durumu ? İş var elimde bir iki tane daha fazlasını isityorum. Yöneticim iletmiyor:elimde iş yok diyor:yeni bir iş geldi onların daha önceden biraz ilgilendiği bir iş yine onlara devretti o işi

Sana yol verir yöneticin bay ise özellikle benimde iz yerimde vardı .ve ben sürekli her işe koştururken hanimefendi öyle dururdu sinir olurdum .bunu müdürle konuşmaya karar verdim ama akşam inda kim yetistirdiyse duymuş kadın hemen whatsaptan sen çocuksun salaksın vs. Hakaret üst seviye .grupta yönetici ve diğer çalışanlarda var .sabah noldu dersiniz müdür çağırdı ikimizi bana barışın dedi .özür diletmeye çalıştı zorla.ve bu kadın spikermis daha önce tanıdıkları gelince saklanırdı müdürün yanında .sonra öğrendim ki mudur yardımcısı ve kadın benim kuyumu kaziyormus müdür evli ama kadına ilgisi vardı herkes biliyordu .sonra benim toplu baya büyük bir miktarda satisim başkasına yazılınca istifa ettim.mudurde benim istifa etmemi bekliyormuş .içerde üç bine yakın tazminat ve prim kaldı umrumda bile olmadı.sonra bir iş buldum üç ayda mağaza sorumlusu oldum müdür yardımcısı olacaktım altıncı ayımda yine müdür yüzünden işten çıktım .tabi iş arkadasimda yaptığınız haksızlık dedi oda istifa etti en son duyduğuma göre müdür diye geçinen kadın işten atılmış kim girse ise istifa etmiş baya dayanmıştım ben konuşsana sen haklı olmayacaksın ve daha fazla dikkatleri üzerine cekeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…