İş yerinde mobinge uğrayanlar

Gercekten mi. Cok tesekkur ederim. Sole biseyde var ki esim il saglik mudurlugunde calisiyo saglik ocaklarini denetliyolar. Burasida ise yarar mi acaba. Esim oldugu icin kayirma yapiliyor densin istemezdim ama. Bende elimdeki kozlari kullancam artik
Hic durma

Gercekten mi. Cok tesekkur ederim. Sole biseyde var ki esim il saglik mudurlugunde calisiyo saglik ocaklarini denetliyolar. Burasida ise yarar mi acaba. Esim oldugu icin kayirma yapiliyor densin istemezdim ama. Bende elimdeki kozlari kullancam artik
Elbette kullanın.
Bunlar haketmiş çünkü.
Bu arada onlarla bir araya geldiğinizde ses kaydı hep açık olsun. 6 ay şartı var mobbing davası için. 6 ay sürerse bu kayıtlarla gereğini yaparsınız.

Biraz cirkef olun siz de ..Bu arada bunlar bi de saglikci olacaklar aman allahim seviye yerlerde
Sormayin iste. Birde bende yasca buyukler bir 10 biri 8 yas. Yani olgunlukda yok soleki islerini saglam yapmiyolar. Ama hastalara guelr yuz tatli dilm esnel mesaileri var ama kalmiyorlar. Kazandiklari para helal mi onuda dusunmuyolar.

Ses kaydı yasal değil diye biliyorum başınıza iş açmayın bir de.Muhatap olmayın, kpss ye hazırlanın.Kazanip kurtulun
Duruma göre değişiyor.
Dava açsa kimse şahitlik yapmaz.

Tedavi odasinda oturup hastalar olmadikca soru cozmeyo dusunuyorum. Onlardan uzaklasmak icin guzel bir bahane olur

Duruma göre değişiyor.
Dava açsa kimse şahitlik yapmaz.
kimsenin sahitlik yapacagini dusunmuyorum. Ustune beni yalanlarlar. Hakliykem suclu olurum. Ses kaydi bi kosefe dursun diye tutucam.

Mobbingin cezası var ama.
Ceza almaktan korkarlar diye düşünüyorum.
Ayrıca hakaret var. Hapis cezasına kadar gider vs deyin.
Aslinda bir de cete olmuslar. Orgutlu suc olunca cezasi daha da artiyor diye biliyorum. Ben olsam bir avukata gider ne yapabilecegimi nasil kanit toplayabilecegimi sorardim. Cunku gizli srs kaydi suc oluyor ama mobbingde dinlenebiliyor baska turlu ispaat olmadigi icin. Gerci tanik gosterilebilir. Bir de www.mobbing.org.tr adresindeki telefonlari arayip onlardan da yardim isteyebilirsiniz.

Dinsizin hakkından imansız gelir cnm sende ağzına geleni söyle tabi onlar gibi şaka yaparak. Muhatap olma demeyeceğim çünkü sessz oldukça üstüne gelirler. Fondoten konusunu mu açtı giderim var ki sürüyorum de. Düğüne mi gidiyosn derse sizde salmışsınz kendinize bakın biraz de onlar sana oynadıkça sende onlara oyna, gudubet mi dedi senin çocukluğun zor geçmiş belli ki de. iki zilli için beynini meşgul etme mutlu ol

Col tesekkur ederim bole bir site ve dernek oldugunu bilmiyordum.

Soeldigim her sey cok guzelm sagol kuzucum. Hele ki su siz bakimsizsiniz olayi. Cunku gercekten kas biyik cikmis dolasiyolar. Kucumsemek icin demiyom ama onlar kucumsuyosa bende kucumsucem artik

Bu insanlar sizin üstünüz olmadığı için en güzeli onları yıldırmak bana göre.
Elbisene laf edip "ne o düğüne mi gideceksin" denirse "evet bugün fazla dikkat çekiciyim, teşekkürler farkettiğiniz için" de. Fondoten kullanmana mı laf etti "fondotenim çok iyi markadır, size pahalı geldiğinden kullanamıyorsanız alternatif bir marka önereyim" de. Sana gudubet derse "anlıyorum, mutsuzsun ve bu tüm hareketlerine ve sözlerine yansıyor, ama inan benim hakkımda söylediklerin beni zerre yaralamıyor, ben işimi yapmaya geldim ve işimi seviyorum" de. Dar pantolonu jartiyerle mi kıyaslıyor, "giymeyeli çok uzun zaman oldu galiba, neye benzediğini de unutmuşsunuz. Cinsel hayatınız bu kadar cansız mı?" De
Eğlen işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…