İş yerinde mobinge uğrayanlar

Takammamayo susmayi denedim ama cozum olmadi. Aksine pisirik sandilar ki son 1 aydir fena halde ustume geliyolar.

Bazı yerlerde iş arkadaşları bunu yapıyor bazı erlerde de cok sevileceksin emin ol. Sorunu kendinde ara ama baktın bi sorunun yok özgüvenini de yitirme suclama kendini. Yapabiliyosan işyerini değişte tayin iste vs

Bazı yerlerde iş arkadaşları bunu yapıyor bazı erlerde de cok sevileceksin emin ol. Sorunu kendinde ara ama baktın bi sorunun yok özgüvenini de yitirme suclama kendini. Yapabiliyosan işyerini değişte tayin iste vs
Onceki is yerimi mumla ariyorum. Herkes cok severdo sayardi. Doktor bisy dede bix hemsire arkadaslar birlik olurduk. Evlendigim icin ordan ayrildim. Yol gidis gelis sorun oluyodu. Simdi burda cok mutsuzum

Onceki is yerimi mumla ariyorum. Herkes cok severdo sayardi. Doktor bisy dede biz hemsire arkadaslar birlik olurduk. Evlendigim icin ordan ayrildim. Yol gidis gelis sorun oluyodu. Simdi burda cok mutsuzum

Onceki is yerimi mumla ariyorum. Herkes cok severdo sayardi. Doktor bisy dede biz hemsire arkadaslar birlik olurduk. Evlendigim icin ordan ayrildim. Yol gidis gelis sorun oluyodu. Simdi burda cok mutsuzum
Oluyor işte öyle. Bazen cok iyi enerjin tutuyor bazen ne yapsan batıyor ben de yaşadım ve iyiki doğum yapıp izne ayrıldım. Dönüşte de tayin isteyecegim asla dönmem oraya

Böyle insanlara bir şekilde canımızı,bedenimizi emanet ediyor olmak çok iğrenç ya.Ben geçen sene küçük bi operasyon geçirmiştim narkozdan daha tam ayılamamıştım,iki hemşire sedye asansörüyle beni odama çıkarırken bir yandan anestezi doktorunu çekiştiriyordu “Ayy hemende instagramdan eklemiş beni senide ekledi mi,çok sevimsiz.” tarzı...İnşallah kendi başlarını yerlerde milletle uğraşacak halleri kalmaz varoşların

Oluyor işte öyle. Bazen cok iyi enerjin tutuyor bazen ne yapsan batıyor ben de yaşadım ve iyiki doğum yapıp izne ayrıldım. Dönüşte de tayin isteyecegim asla dönmem oraya
Iste benim kadrom yok yer degistorme luksum yok

Amin insallah. Meslegimizin kalitesini dusuruyolar. Gercekten uzuluyorum. Ve mobbingin en cok gordugu sektorlerden biride saglik.

Amin insallah. Meslegimizin kalitesini dusuruyolar. Gercekten uzuluyorum. Ve mobbingin en cok gordugu sektorlerden biride saglik.
Ben bu tarz kişilerin kendi mutsuzlukları yüzünden başkalarına böyle bulaştığını düşünüyorum.Er ya da geç kendi önlerinden çıkar bu yaptıkları.Siz onların seviyesine inmeyin cevap veripte

Haklisiniz. Bu hafta sonu onlari dusunmekle kendimi uzmekle gecti. Buna izin vermemem gerek ancak elimde olmadan takiyorum ve uzuluyorum.

Bu tip karakterler, karşısındakini sindirebildiğini anladığı anda her geçen gün dozunu arttırarak devam ederler. Size söylenen gudubet lafına verdiğiniz cevap evet biraz çocukça, yaşınızı da bilmiyorum ama.. Susmanızdan iyidir tabiki ama bu durumun sonlanması için onlardan birşey beklemeyin buna siz son vereceksiniz.
Öncelikle, sorumlunuza yasadıklarınızı anlatmanı icin yanınıza illa birinide almanıza gerek yok.
Sorumlunuza bu konuyu, yine çocukça, sanki herşey sizden kaynaklanıyomus gibi anlatıp anlatmamakta tamamen sizin iletişim ve kendinizi ifade edebilmenizle alakalı.
Ben sizin yerinizde olsam, sorumlu kişiyle paylaşmaktan ziyade kendim cok net, keskin cümlelerle o kişilere benimle bu sekilde konusamayacaklarını söyler sonrasındada iş dısunda hic bir şekilde muhatap olmaz, net bir tavır sergilerdim.
Bu tip insanlar, karşısındaki insanın mutsuzluğundan üzülmesinden zevk alırlar, egolarını tatmin ederler. Onlara bu fırsatı verip vermemek sizin elinizde. Şunu lütfen unutmayın, sorumlunuza söylediğinizde size hak verse dahi, en iyi ihtimalle o kişileri sözlü uyaracak ancak sürekli sizi koruyup kollayamaz. Sorunlarla en basta kendiniz basa cıkabilmelisiniz.
Sizin üzerinizde hic bir hakkı olmayan insanlaeın, hayatınızı günlük yaşamınızı bu kadar etkilemesine izin vermeyin.
Bence yapabilirsiniz.

Cok haklisiniz. Hem evlilik hemde is hayati acisindan hayata cok erken atildim. Bunun artilari kadar eksileride var. Yasim 22 cok kucuk degilim ama karsimdakiler de benden yasca buyuk abla dedigim insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…