iş yerinde psikolojik baskı

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
1.müdürümüz devamı bize hakarette bulunuyor ve işten atılma korkusuyla herkes susuyor. “beni istediğiniz yere şikayet edin. benim ekmeğimle oynayanı ekmeksiz bırakırım” “adam değilsiniz, aptalsınız, beyninizi kullanın, beyniniz yok” gibi devamlı olarak hakarette bulunuyor. bugün hasta olduğum için rapor aldım ve telefonda “bu çalışmaman için bir sebep değil. çalışamayacak durumda değilsin.” gibi şeyler söyledi. daha sonrasında iş grubundan yazdı. ben şikayet etsem kimse arkamda durmaz herkes korkuyor. işe ihtiyacım olduğu için çıkamıyorum. ne yapabilirim?

Son düzenleme:
istifa dışında ne yapabilirsiniz ki?

hakarat ve mobingden dava açabilirsiniz ama elinize ne geçer?

başka bir üstünüz varsa ona anlatabilirsiniz.

Ekranda restorant ismi yaziyor zor durumda kalabilirsiniz kaldirin isterseniz

Oncelikle yeni is bak derim mutlaka

Bence sosyal medyada rezil edin mobbingde yeni bir asama bu hakaret falan etmek. Instagramda yayinlayin, McDonaldsi da etiketleyin.

Burda eksisozluk yasari kadinlar var, verin onlardan birin ekrean goruntlulerini "McDonaldsta Mobbing Rezaleti" diye baslik acsinlar.

Oyle atilmam satilmam falan yok, McDonalds ciddi bir ticari marka. Boyle bir tipi ifsa olduktan sonra asla barindirmazlar.

Bence sosyal medyada rezil edin mobbingde yeni bir asama bu hakaret falan etmek. Instagramda yayinlayin, McDonaldsi da etiketleyin.

Burda eksisozluk yasari kadinlar var, verin onlardan birin ekrean goruntlulerini "McDonaldsta Mobbing Rezaleti" diye baslik acsinlar.

Oyle atilmam satilmam falan yok, McDonalds ciddi bir ticari marka. Boyle bir tipi ifsa olduktan sonra asla barindirmazlar.
müşterilerin yanımda da yapıyor onlar nasıl şikayet etmiyor anlamıyorum

bildiğiniz bir yazar varsa söyler misiniz elimde hijyensizliğe dair görüntüler de var

1.müdürümüz devamı bize hakarette bulunuyor ve işten atılma korkusuyla herkes susuyor. “beni istediğiniz yere şikayet edin. benim ekmeğimle oynayanı ekmeksiz bırakırım” “adam değilsiniz, aptalsınız, beyninizi kullanın, beyniniz yok” gibi devamlı olarak hakarette bulunuyor. bugün hasta olduğum için rapor aldım ve telefonda “bu çalışmaman için bir sebep değil. çalışamayacak durumda değilsin.” gibi şeyler söyledi. daha sonrasında iş grubundan yazdı. ben şikayet etsem kimse arkamda durmaz herkes korkuyor. işe ihtiyacım olduğu için çıkamıyorum. ne yapabilirim?Eki Görüntüle 2593566
Kronun tekı bellı patronun cahıl kultur sevıyesı yerlerde Tc doktorunun verdıgı saglık raporunu kımse sorgulayamaz senı bu nedenden ısten cıkartıyorsa mahkemeye verıp söke söke haklarını alırsın

Mobing uyguladigina dair somut delil toplayin ve dava açın mobing suç sayılıyor diye biliyorum ama somut deliler toplayin kanıtlamak için

1.müdürümüz devamı bize hakarette bulunuyor ve işten atılma korkusuyla herkes susuyor. “beni istediğiniz yere şikayet edin. benim ekmeğimle oynayanı ekmeksiz bırakırım” “adam değilsiniz, aptalsınız, beyninizi kullanın, beyniniz yok” gibi devamlı olarak hakarette bulunuyor. bugün hasta olduğum için rapor aldım ve telefonda “bu çalışmaman için bir sebep değil. çalışamayacak durumda değilsin.” gibi şeyler söyledi. daha sonrasında iş grubundan yazdı. ben şikayet etsem kimse arkamda durmaz herkes korkuyor. işe ihtiyacım olduğu için çıkamıyorum. ne yapabilirim?

Baska is arayisina gir belki bulursun, bu adam cekilmez! Bende aynisini yasadim, bi allahin cezasi patronum vardi bencil ve pisligin tekiydi, ama ben susmazdim cok defa buyuk kavgalar ettim en son adam gitti :) suan okadar rahatimki yaklasik iki senedir stressiz bir insan oldum. Boyle durumlar insanin hayatini gercekten olumsuz sekilde etkiliyor.

Başka iş bakım evvela.
Ya da birim değişikliği yapın.
Üstlere mutlaka şikayet edin.
Arkadaşlarınız da şikayet etsin.
Siz attırın onu oradan.

Back
X