1 yılı geçti bir firmada çalışıyorum idari işlerini yapıyorum, ödemeleri kontrol edip ödeme istiyorum. Bir firma var x firması olsun önceki yıllarda da çalışılmış o firmayla. Ödemesi o yıllarda da sorunluymus. Temmuz ayında bı işlem yapıldı firmaya 4 bin küsur ödeme yapması gerekiyor. Haftada bir cuma günleri ödeme için arıyorum firmayı. Çok sık olmaması adına bazen 2 haftada bı ariyorum. Ama son bir aydır her hafta aradım. Çünkü patron ödeme soruyor. Geçen hafta aradım x hanım burda değil gelince söyleyeceğim aradığınızı, öğleden sonra arar mısınız dendiği için nerdeyse günde 3 kere arıyorum. her seferinde aynı laf. bugün sabahtan aradım gerçekten düzgünce, kibar bir şekilde konuştum. yine şu an x hanım gelmedi gelince ben diyeceğim vs dedi. tamamdır, iyi çalışmalar diyip kapattım. herhangi bir şekilde sinirli konuşmadım.
saat 4 buçuk gibi yine aradım. yine bana x hanım yok şu an da dedi. ben de anlıyorum ama temmuzdan beri bekleyen bir ödeme ve yıl bitiyor vs dedim bunu derken sesim düşüktü. karşımdaki kadın da bana çok ters konuşuyorsunuz dedi. gerçekten sesi kibardı, kendimi toplayıp gerçekten yanlış anladınız, kusra bakmayın vs dedim. kadın uzun süredir çalışıyoruz sonuçta dedi. kusra bakmayın gerçekten diyip toplamaya çalıştım ama bence içine ettim. şimdi kendime kızıyorum keşke az daha düzgün konuşsaydım diye ama gerçekten azarlar gibi konuşmadım. günde 3 kere arayıp sürekli ötelemelerinden sıkıldığım için sesim çok fazla düştü.
kızlar iş yerinde kibarlığınızı, sakinliğinizi nasıl koruyorsunuz. çok dikkat edeceğim bundan sonra.
saat 4 buçuk gibi yine aradım. yine bana x hanım yok şu an da dedi. ben de anlıyorum ama temmuzdan beri bekleyen bir ödeme ve yıl bitiyor vs dedim bunu derken sesim düşüktü. karşımdaki kadın da bana çok ters konuşuyorsunuz dedi. gerçekten sesi kibardı, kendimi toplayıp gerçekten yanlış anladınız, kusra bakmayın vs dedim. kadın uzun süredir çalışıyoruz sonuçta dedi. kusra bakmayın gerçekten diyip toplamaya çalıştım ama bence içine ettim. şimdi kendime kızıyorum keşke az daha düzgün konuşsaydım diye ama gerçekten azarlar gibi konuşmadım. günde 3 kere arayıp sürekli ötelemelerinden sıkıldığım için sesim çok fazla düştü.
kızlar iş yerinde kibarlığınızı, sakinliğinizi nasıl koruyorsunuz. çok dikkat edeceğim bundan sonra.