Konu sahibinin hiç kanıtı yokki neyi ispat edecek..
mevzu kanıt degıl kı ... zaten tacız gıbı seylerın kanıtı herzaman zordur buyuzden ısbilirler ona gore calısırlar.
sahsen ben bu hatayı yaptım
babamın mali musavırının yanında staj yaparken aynı zamanda adamın kızıyla ve ogluyla senelerce aynı okulda ve sınıfta okudum ... evımızde kıracımızdı...aılece gorustugumuz bırıydı. babam yasında adamın tacızıne ugradım.
bana bıkac kere bana cok guvendıgını sorumlulugumu arttırmak ıstedıgını soyledı
sonra ondan sonrakı en yetkılı kısı yaptı
sonra bana lokum gıbısın cok guzelsın erkek arkadasın var mı dedı !
sız ne yapmaya calısıyorsunuz ! dedıgımde... hayır senı evlendırmek ısterım bıldıgımız bırıyle tanıdıklara soylerım dedı !!!
ogun orayı terk ettım once panıkledım. korktum sesımı yukseltmeye
bırdaha ıse gıtmedım. maasımı vermek ıcın cok aradı acmadım dönmedım ... haber yolladı ıcerde parası var alsın dıye gıdıp almadım
sonra seneler gectı baskasına da aynısını yapmıs duydum. hatta ordakı kadın calısan suphelenmıs agzımı yokladı bak bende burda calısanım bılmem gereken bırsey var mı vebalı boynuna dedı soylemedım.
sonra ınanılmaz pısman oldum ve bu bana ders oldu
evlenmeden once muhasebe ofısım vardı ortagım bana aynı sekılde asıldı.
onu bı memlekete rezıl ettım. kımse bana kanıt sormadı boyle seylerde zaten kadına ınanılıyor... zaten o adam oyle bır pıslıkse sadece sana degıl baskalarına da yapmıs oluyor... kımse bana ıftıra atıyorsun demedı... rezıl oldu bana hıc bırsey olmadı tacız eden adama oldu olan. ve bın pısman oldum staj yaparken sessız kaldıgıma .