- 27 Ekim 2021
- 36
- 17
- 3
- Konu Sahibi Carelercaresizz
-
Patronun haberi vardır muhtemelen. Size aa öyle mi böyle mi diyecek gidip müdürlerle konuşacak.Merhaba 2 aydır bir iş yerinde çalışıyorum. Dükkanımız da usulsüz işler yapılıyor illegal merkez şubenin bundan haberi yok. Kanitlandigin da şehrimizde ki sahibi olunan bütün şubelerin kapatılacağı soyleniliyor.. Bir yerden patlak verdi bu usulsüz işi bıraktılar. Ama şuan bir yolunu bulup tekrar yapmaya karar verdiler. Ben artık uyuyamiyirum. Patronlarımızdan birini aradık is yerinde ki arkadaşımla. Akşam bunu söylemeye gideceğiz . Ama bir yandan da korkum patronumuzun da bu isten haberi olması. Bizi şube müdürümüze şikayet etmesi ve olayların hepten bizim açımızdan sarpa sarması. Biraz desteğe ihtiyacım var. Bu ahlaksızlığa, bu haksız kazanca göz yumamıyorum. Lütfen doğru yaptığımı söyleyecek destekler bekliyorum sizden, lütfen...
3 tane patron var birinin haberi olduğu kesin. Ama diğerlerinin olduğunu zannetmiyorum. Bu olay patlak verdiğinde merkezden aramışlar böyle birşey yasak siz mi yapıyorsunuz diye o patronumuzda imkansız vs diye konuşmuş. Bir sürü olaylar yani. Bilemiyorum yaa . Daha sonra olay bizim başımıza kalacak diye korkuyorum. Tekrar patlak verir tüm şubeler kapanır ise bu sefer orada ki insanlar bize neden söylemedin derler gibi gibiiiPatronun haberi vardır muhtemelen. Size aa öyle mi böyle mi diyecek gidip müdürlerle konuşacak.
En mantıklısı bu aslında ama işimide çok severek yapıyorum çok zor buldum zatenİşten ayrılsanız?
Benim de korkum o . Bu akşam konuşayım eğer onların da haberi varsa ben çalışmak istemiyorum deyip çıkacağım. Isı çok zor buldum çok da severek yapıyordum ama ben ise başladıktan 1 ay sonra bu isi yapmaya başladılar. Başta herkesin haberi var denildi. Ama patronlar vs geldiğin de bütün yaptıklarımız alel acele ortadan kaldırıldı. Sizin bilmenizi istemiyorlar patronlar aslında biliyor herşeyi ama siz bilmiyormuş gibi davranın denildi. Sonra merkez şube işi öğrenince yerimizi bulmaya çalıştı. Alakamız olmayan başka bir şube bu olayla suçlandı onlar kendini aklamak için kim yapıyor bulmaya çalışıldı. Öyle saçma sapan şeyler dondu ki. Bu akşam konuşacağımiz parton kadin. Elemanını destekleyen , gözeten koruyan biri. Tek korkum haberi yoksa bile öğrendikten sonra onunda ses çıkarmaması.Böyle bi yerde ne işiniz var yarın bigün sizin de başınız belaya girer
Benim de korkum o . Bu akşam konuşayım eğer onların da haberi varsa ben çalışmak istemiyorum deyip çıkacağım. Isı çok zor buldum çok da severek yapıyordum ama ben ise başladıktan 1 ay sonra bu isi yapmaya başladılar. Başta herkesin haberi var denildi. Ama patronlar vs geldiğin de bütün yaptıklarımız alel acele ortadan kaldırıldı. Sizin bilmenizi istemiyorlar patronlar aslında biliyor herşeyi ama siz bilmiyormuş gibi davranın denildi. Sonra merkez şube işi öğrenince yerimizi bulmaya çalıştı. Alakamız olmayan başka bir şube bu olayla suçlandı onlar kendini aklamak için kim yapıyor bulmaya çalışıldı. Öyle saçma sapan şeyler dondu ki. Bu akşam konuşacağımiz parton kadin. Elemanını destekleyen , gözeten koruyan biri. Tek korkum haberi yoksa bile öğrendikten sonra onunda ses çıkarmaması.
Biz normal dükkandan satış yapıyoruz fakat bir internet sitesi üzerinden de satış yapıyorlar. Normalde yasak internet üzerinden satış yapmak. Kendi ceplerine para akıtıyorlar yani.Usulsuzlük derken uyuşturucu falan mı yani? Bence o işten çıkmaya bakın. Allah korusun bir gün polislerle-devletle başları derde girer onlarla bir siz de suçlanırsınız. Dertsiz başınıza dert almak da var. Oradan çıkmanızı tavsiye ederim.
Biz normal dükkandan satış yapıyoruz fakat bir internet sitesi üzerinden de satış yapıyorlar. Normalde yasak internet üzerinden satış yapmak. Kendi ceplerine para akıtıyorlar yani.ne yapıyolar ki illegal?
Biz normal dükkandan satış yapıyoruz fakat bir internet sitesi üzerinden de satış yapıyorlar. Normalde yasak internet üzerinden satış yapmak. Kendi ceplerine para akıtıyorlar yani.
Biz normal dükkandan satış yapıyoruz fakat bir internet sitesi üzerinden de satış yapıyorlar. Normalde yasak internet üzerinden satış yapmak. Kendi ceplerine para akıtıyorlar yani.
Yapmayan yapmaz, küçüğü yapan büyüğü de yapar. Firmalar neler getiriyorlar, bir tane küçük hesap makinesi getirmişler, kabul etmedim, asla onlarla yemeğe falan gitmem. Küçüğü yapan fırsat bulunca büyüğü de yapar bence.İllegal diyince insanın akşına neler geliyor. Türkiye sınırlarında bu tarz küçük hırsızlıklar mübah artık. Herkes biliyordur. Bununla şube kapatmazlar. Ne satıyorsunuz?
Yapmayan yapmaz, küçüğü yapan büyüğü de yapar. Firmalar neler getiriyorlar, bir tane küçük hesap makinesi getirmişler, kabul etmedim, asla onlarla yemeğe falan gitmem. Küçüğü yapan fırsat bulunca büyüğü de yapar bence.
Illegal dediğiniz online satış yapmakmış hepi topu.
Şikayet ettiğiniz kişi de belki yarın bir gün denk gelir nette. O zaman bile kimsenin kellesi gitmez.
Bence ortalığı velveleye verecek
Illegal dediğiniz online satış yapmakmış hepi topu.
Şikayet ettiğiniz kişi de belki yarın bir gün denk gelir nette. O zaman bile kimsenin kellesi gitmez.
Bence ortalığı velveleye verecek bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?