• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

aslında o olsun istiyor ama sanırım ailesi demoralize etmiş

ayy evet sorma canım yaa dün annem sahurda ne dese beğenirsiniz :)
Hüseyin'in geleceği çok parlak anne dedim bak yapma etme.. Annemin cevabı ve tepkisi aynen söyle
-Geleceği parlak olsa nolacak ,adamın geleceği bitmiş çökmüş yaşlanmış bitmiş o adam ..aklından çıkar kesinlikle saçma bir işe kalkışma her şeyin bir adabı var yaşına uygun biriyle evlen !!
annem böyle dedikten sonraa ahh ahh :25:

bi site de okudum dıyor ki gozlerının ıcıne bakın daha sonra başınızı one egın ve hafifce gulumseyıp başınızı başka yone çevirin cok etkılenirmiş erkek :1:

anlam yüklü bakışlar atsan azcık, anlasa onu sevdığını:32:
en kısa zaman da gelir soyler inşallah herşey gonlunce olsun :16:

hehheyyttt vay beee :) masum kız ayakları :1::1::1::1::1: he he he süpermişşş :1::1::1:
ben rol yapamammm kesin pat diye gülerim bakarken aklıma gelir tavlamak için olduğuu hahahahh :1::1::1::1::1:

ben de olsam söylerdim tatlım, gerçi sonuna kadar okumadım konuyu belki de söylemişsindir bile :1:

anlattığın kadarıyla sen itiraf etsen bile başkasına söyleyeceğini düşünmüyorum. kadınlara karşı güven problemi olduğu söylemiş, o yüzden kendisi açılmaya çekiniyor ve seni cesaretlendirmeye çalışıyor gibi geldi bana da...

ha söylersen ve onun hisleri o yönde değilse iyi bi arkadaş kaybedebilirsin elbette ama sana karşı bi hissiyatı yoksa e sen zaten onu arkadaş gibi görmüyorsun ki??? yarın öbür gün başkası girse hayatına zaten uzaklaşacaksınız, onun hayatına da girse senin hayatına da girse uzaklaşırsınız....

ben hayatım boyunca "keşke yapsaydım" demekten korktum... "keşke yapmasaydım"lar bi şekilde düzeltiliyorda, "keşke yapsaydım"ların geri dönüşü olmuyor pek....

hakkında hayırlısı olsun.... bu arada bence çok da uç noktalarda değilsiniz.... zaten kapanmayı düşünüyormuşsun ki hüseyinin de direk "kapalı olmalı" gibi bi talebi yok. yaş farkı da çok değil.... hatta bence gayet normal....

yok tatlım nerdee söylemedim henüz söyleyemedimmm :1::1::1::51:

O kadar büyük bi coşkuyla anlatiyosun öyle güzel bir enerji ki hüseyin de bu enerjiye kapilmistir inanıyorum :)

ayy sormaa adamı sarsasım geliyor bazennn :1::1::1:
Umarım kapılmadıysa da yakında kapılır gider :1::1::1::23:

ayy evet sorma canım yaa dün annem sahurda ne dese beğenirsiniz :)
Hüseyin'in geleceği çok parlak anne dedim bak yapma etme.. Annemin cevabı ve tepkisi aynen söyle
-Geleceği parlak olsa nolacak ,adamın geleceği bitmiş çökmüş yaşlanmış bitmiş o adam ..aklından çıkar kesinlikle saçma bir işe kalkışma her şeyin bir adabı var yaşına uygun biriyle evlen !!
annem böyle dedikten sonraa ahh ahh :25:
oldu canım 26 yaşında biriyle mi evlenecekmişsin acaba??? 33ün nesi varmış - 7 yaş fark çok değil ki...

hehheyyttt vay beee :) masum kız ayakları :1::1::1::1::1: he he he süpermişşş :1::1::1:
ben rol yapamammm kesin pat diye gülerim bakarken aklıma gelir tavlamak için olduğuu hahahahh :1::1::1::1::1:
yaaa bence bunu taktik olarak düşünme zaten sen farkında olmadan bu hareketleri yapıyorsundur ben de utanırdım sevdiğim bir adamın yüzüne uzun uzun bakmaya :17:

oldu canım 26 yaşında biriyle mi evlenecekmişsin acaba??? 33ün nesi varmış - 7 yaş fark çok değil ki...

Anneme göre onun yaşından ziyade içi geçmiş çökmüş.. hatta abartıp erkeklik fonksiyonları 5-10 yıla kadar biter hayır gelmez gibi bir şey bile dedi lafın arasında beni soğutmak için midir nedirse artık :53::53: Aklıma takılmadı değil anlamam bu işlerden ama korktum yani bilen varsa söylesin yahu :)

yaaa bence bunu taktik olarak düşünme zaten sen farkında olmadan bu hareketleri yapıyorsundur ben de utanırdım sevdiğim bir adamın yüzüne uzun uzun bakmaya :17:

evet yapıyorum bazen canımcım :1::1: hatta bizim bir arkadaş var hüseyin ben birde o arkadaş birlikteyken hüseyinle konusuyordum konuşuyordum o kız niye kızardın dedi rezil oldum hahahah :1::1::1::1:

Anneme göre onun yaşından ziyade içi geçmiş çökmüş.. hatta abartıp erkeklik fonksiyonları 5-10 yıla kadar biter hayır gelmez gibi bir şey bile dedi lafın arasında beni soğutmak için midir nedirse artık Aklıma takılmadı değil anlamam bu işlerden ama korktum yani bilen varsa söylesin yahu :)

evet yapıyorum bazen canımcım :1::1: hatta bizim bir arkadaş var hüseyin ben birde o arkadaş birlikteyken hüseyinle konusuyordum konuşuyordum o kız niye kızardın dedi rezil oldum hahahah :1::1::1::1:
yani Hüseyin de bir zahmet anlasın artık :47: bence anlamıştır da ya yanlış anladıysam diye de düşünüyor olabilir

Anneme göre onun yaşından ziyade içi geçmiş çökmüş.. hatta abartıp erkeklik fonksiyonları 5-10 yıla kadar biter hayır gelmez gibi bir şey bile dedi lafın arasında beni soğutmak için midir nedirse artık Aklıma takılmadı değil anlamam bu işlerden ama korktum yani bilen varsa söylesin yahu :)
yaaa olgun olması içi geçmişlik değil ki hem herkes ister eşi efendi, oturaklı,, saygılı olsun keşke hepimizin karşısına öylesi çıksa... annen bence abartmış herkesin bünyesi farklıdır görüntüsüyle erkekliği arasında nasıl bağlantı kurmuş hayret doğrusu:53:

yani Hüseyin de bir zahmet anlasın artık :47: bence anlamıştır da ya yanlış anladıysam diye de düşünüyor olabilir

yaaa olgun olması içi geçmişlik değil ki hem herkes ister eşi efendi, oturaklı,, saygılı olsun keşke hepimizin karşısına öylesi çıksa... annen bence abartmış herkesin bünyesi farklıdır görüntüsüyle erkekliği arasında nasıl bağlantı kurmuş hayret doğrusu:53:

bende anlamadım saflığımdan mı yararlanıyor nedir
5-10 yıl sonra evliliğinden bir hayır görmezsin sonra annem dedi dersin adam bitmiş oo daha neler neler.
Katiyyen istemiyorlar yani
ayy kadın korkuttu beni canım annem ya:ssz::ssz::ssz:

bende anlamadım saflığımdan mı yararlanıyor nedir
5-10 yıl sonra evliliğinden bir hayır görmezsin sonra annem dedi dersin adam bitmiş oo daha neler neler.
Katiyyen istemiyorlar yani
ayy kadın korkuttu beni canım annem ya:ssz::ssz::ssz:
korkma canım yaaa neden korkuyorsun adamın görüntüsü olgun diye hemen hüküm vermişsiniz :D
annene pek lafını etme görüşmüyoruz zaten de kes at boşver:34: birşeyler netleşmeden de söylemezsin bir daha

Back
X