- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
ha ha hahah çok tatlısın canımm
Umarım hayırlısı olsun illa hüseyin olsun diyen bir kız değilim nasip yaa![]()
kız ne oldu ille de hüseyin de hüseyin diyordun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha ha hahah çok tatlısın canımm
Umarım hayırlısı olsun illa hüseyin olsun diyen bir kız değilim nasip yaa![]()
aslında o olsun istiyor ama sanırım ailesi demoralize etmiş
bi site de okudum dıyor ki gozlerının ıcıne bakın daha sonra başınızı one egın ve hafifce gulumseyıp başınızı başka yone çevirin cok etkılenirmiş erkek
anlam yüklü bakışlar atsan azcık, anlasa onu sevdığını
en kısa zaman da gelir soyler inşallah herşey gonlunce olsun![]()
ben de olsam söylerdim tatlım, gerçi sonuna kadar okumadım konuyu belki de söylemişsindir bile
anlattığın kadarıyla sen itiraf etsen bile başkasına söyleyeceğini düşünmüyorum. kadınlara karşı güven problemi olduğu söylemiş, o yüzden kendisi açılmaya çekiniyor ve seni cesaretlendirmeye çalışıyor gibi geldi bana da...
ha söylersen ve onun hisleri o yönde değilse iyi bi arkadaş kaybedebilirsin elbette ama sana karşı bi hissiyatı yoksa e sen zaten onu arkadaş gibi görmüyorsun ki??? yarın öbür gün başkası girse hayatına zaten uzaklaşacaksınız, onun hayatına da girse senin hayatına da girse uzaklaşırsınız....
ben hayatım boyunca "keşke yapsaydım" demekten korktum... "keşke yapmasaydım"lar bi şekilde düzeltiliyorda, "keşke yapsaydım"ların geri dönüşü olmuyor pek....
hakkında hayırlısı olsun.... bu arada bence çok da uç noktalarda değilsiniz.... zaten kapanmayı düşünüyormuşsun ki hüseyinin de direk "kapalı olmalı" gibi bi talebi yok. yaş farkı da çok değil.... hatta bence gayet normal....
hehheyyttt vay beee :) masum kız ayaklarıhe he he süpermişşş
ben rol yapamammm kesin pat diye gülerim bakarken aklıma gelir tavlamak için olduğuu hahahahh![]()
O kadar büyük bi coşkuyla anlatiyosun öyle güzel bir enerji ki hüseyin de bu enerjiye kapilmistir inanıyorum :)
rol kesmeyi ögrenmemis lazııım
![]()
oldu canım 26 yaşında biriyle mi evlenecekmişsin acaba??? 33ün nesi varmış - 7 yaş fark çok değil ki...ayy evet sorma canım yaa dün annem sahurda ne dese beğenirsiniz :)
Hüseyin'in geleceği çok parlak anne dedim bak yapma etme.. Annemin cevabı ve tepkisi aynen söyle
-Geleceği parlak olsa nolacak ,adamın geleceği bitmiş çökmüş yaşlanmış bitmiş o adam ..aklından çıkar kesinlikle saçma bir işe kalkışma her şeyin bir adabı var yaşına uygun biriyle evlen !!
annem böyle dedikten sonraa ahh ahh![]()
yaaa bence bunu taktik olarak düşünme zaten sen farkında olmadan bu hareketleri yapıyorsundur ben de utanırdım sevdiğim bir adamın yüzüne uzun uzun bakmayahehheyyttt vay beee :) masum kız ayaklarıhe he he süpermişşş
ben rol yapamammm kesin pat diye gülerim bakarken aklıma gelir tavlamak için olduğuu hahahahh![]()
oldu canım 26 yaşında biriyle mi evlenecekmişsin acaba??? 33ün nesi varmış - 7 yaş fark çok değil ki...
Anneme göre onun yaşından ziyade içi geçmiş çökmüş.. hatta abartıp erkeklik fonksiyonları 5-10 yıla kadar biter hayır gelmez gibi bir şey bile dedi lafın arasında beni soğutmak için midir nedirse artıkAklıma takılmadı değil anlamam bu işlerden ama korktum yani bilen varsa söylesin yahu :)
yaaa bence bunu taktik olarak düşünme zaten sen farkında olmadan bu hareketleri yapıyorsundur ben de utanırdım sevdiğim bir adamın yüzüne uzun uzun bakmaya![]()
oldu canım 26 yaşında biriyle mi evlenecekmişsin acaba??? 33ün nesi varmış - 7 yaş fark çok değil ki...
yaaa bence bunu taktik olarak düşünme zaten sen farkında olmadan bu hareketleri yapıyorsundur ben de utanırdım sevdiğim bir adamın yüzüne uzun uzun bakmaya![]()
yani Hüseyin de bir zahmet anlasın artıkevet yapıyorum bazen canımcımhatta bizim bir arkadaş var hüseyin ben birde o arkadaş birlikteyken hüseyinle konusuyordum konuşuyordum o kız niye kızardın dedi rezil oldum hahahah
![]()
yaaa olgun olması içi geçmişlik değil ki hem herkes ister eşi efendi, oturaklı,, saygılı olsun keşke hepimizin karşısına öylesi çıksa... annen bence abartmış herkesin bünyesi farklıdır görüntüsüyle erkekliği arasında nasıl bağlantı kurmuş hayret doğrusuAnneme göre onun yaşından ziyade içi geçmiş çökmüş.. hatta abartıp erkeklik fonksiyonları 5-10 yıla kadar biter hayır gelmez gibi bir şey bile dedi lafın arasında beni soğutmak için midir nedirse artık Aklıma takılmadı değil anlamam bu işlerden ama korktum yani bilen varsa söylesin yahu :)
yani Hüseyin de bir zahmet anlasın artıkbence anlamıştır da ya yanlış anladıysam diye de düşünüyor olabilir
yaaa olgun olması içi geçmişlik değil ki hem herkes ister eşi efendi, oturaklı,, saygılı olsun keşke hepimizin karşısına öylesi çıksa... annen bence abartmış herkesin bünyesi farklıdır görüntüsüyle erkekliği arasında nasıl bağlantı kurmuş hayret doğrusu![]()
korkma canım yaaa neden korkuyorsun adamın görüntüsü olgun diye hemen hüküm vermişsinizbende anlamadım saflığımdan mı yararlanıyor nedir
5-10 yıl sonra evliliğinden bir hayır görmezsin sonra annem dedi dersin adam bitmiş oo daha neler neler.
Katiyyen istemiyorlar yani
ayy kadın korkuttu beni canım annem ya![]()