• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

Adam bu yaşına gelmiş hala evlilik fikrinden uzak, kadınlara güvenmiyor, ailesi de kendisi de kapalı birini istiyor, yaşı senden büyük ve üstüne üstlük yaşlı gösteriyor.. :19:
Sevgili arkadaşım bir sebepten dolayı bu adama kapılmışsın ama korkarım ki kapılma sebebin kendinle ilgili bu adamla değil. :50:

Kendini boşlukta hissettiğin için böyle dengin olmayan birinden etkilendiğini sanıyorsun.

Kendine yazık etme koskoca adama malzeme olup. :ssz:

Koşarak uzaklaş bu adamdan. :50:

Adam bu yaşına gelmiş hala evlilik fikrinden uzak, kadınlara güvenmiyor, ailesi de kendisi de kapalı birini istiyor, yaşı senden büyük ve üstüne üstlük yaşlı gösteriyor.. :19:
Sevgili arkadaşım bir sebepten dolayı bu adama kapılmışsın ama korkarım ki kapılma sebebin kendinle ilgili bu adamla değil. :50:

Kendini boşlukta hissettiğin için böyle dengin olmayan birinden etkilendiğini sanıyorsun.

Kendine yazık etme koskoca adama malzeme olup. :ssz:

Koşarak uzaklaş bu adamdan. :50:

:( haklısın canım hala hiç bir şey yapmıyor zaten

Sen niye itiraf ediyosun
ya istemediğin bir tepkiyle karşılaşırsan
o iş yerinde nasıl duracaksın?
onunda sana karşı böyle hisleri olsa kesinlikle söylerdi
neden kendini bu kadar ağırdan satsın
bence farklı geldiği için hoşlanıyorsun

Takip edip merak edenler için yazıyorum.. Hüseyin'le bomba bir olay meydana geldi..
Öncelike sunu anlatayım ben uyuyup uyanınca ne dediğimi hatırlamam uyur konuşur gibi bir şeyim..Birkaç kez başıma gelmişti..Neyse
İtar vaktiydi Hüseyin msj attı iyi iftarlar diye bende uyku sersemi (nasıl yazdım yemin ederim bilmiyorum bilinç altım sağolsun ) aynen su msjı atmışı:Sadece senin yanında olmak istiyorum bugün :) sana da iyi iftarlar
mesajı attım aynı anda annem cagırdı sıçrayarak uyandım ve ezan okundu iftar yapmak için mutfağa geçtim telefon odamda tabii
Hüseyin mesajımı okudu mu bilmiyorum ama ben aradan 20 dakika falan geçti ayy dedim ben sanki biriyle konuştum uyanınca ama telefonuma bir bakayım dedim baktım son arananlara kimseyle konuşmamışım ohh dedim whatsapp'a bir girdimmm adama resmen senin yanında olmak istiyorum demişim :30::30::30::30:
Ayyy o anda beni görseydiniz ellerim titredi kalbim güm güm attı ne yapacağımı bilemedim ama hiç cevap gelmemiş ve iletilmiş msj ama okunmamış henüz...Hemen açıklama yaptım "Açlıktan ne yazdığımı hatırlamıyorum ne olur kusuruma bakma uyku sersemi saçmalamışım bir şeyler özür dilerim çok üzüldüm bundan sonra dikkat edicem yazdıklarıma " aynen böyle yazdım...

Sonra o da aynen şöyle yazmış " :) ben senin tok olduğun zamanı nasıl denk getireceğim bilmiyorum valla :) tamam yazmamış kabul ediyorum :)" aynen bu msjı atmış kendisi :17::17::17:

bende şöyle dedim: "Teşekkür ederim..yok bu sefer cidden saçmalamışım daha fazla utanmadan unutalım :(Cidden cok üzüldüm k.bakma"
onun cevabı ise :"Takma kafana bu kadar.Olur öyle arada anlıyorum .Sen ne dersen o. Unuttum gitti :)"
Ben tekrar msj attım "tamam teşekkür ederim. Her şeyi de unutma ama sadece bunu unut :)" yazdım
Hüseyin :"tamam senin unut dediklerini unuturum :)."
Ben :"ya yemşn ederim çok utandım,ben öyle demek istemedim bir anda oldu,sen msj atınca ben onun sesine ve ezan sesine uyandım"
Hüseyin :"Tamam canım açmayalım tekrar unuttuk gitti."
Ben :Olmazz açıklama yapayım içim rahatlasın."
Hüseyin:Tamam deidk ya unut.Açıklamana gerek yok :)Konuştukça unutamazsın . :D"
Ben :Senin yüzünden oldu zaten ,suçu sana atarsam kendimi daha iyi hissdicem :)"
Hüseyin :Tamam bana at uyurken msj attığından oldu de :)"
Ben :"Evett ama aynen öyle oldu :)"
Hüseyin :tamam benim yüzümden olmuş bes belli :) neyse ben dışarıdayım arkadaşlarla sonra devam ederiz iyi akşamlar.é
Ben:iyi akşamlar..

Aynen bu şekilde konuşmalarımız oldu bir daha da msj atmadı iş yerinde bahsi geçmedi öyle kapandı gitti konu Allahtan :)

Kızlarrr bu yaşananlara ne diyeceksinizzzz :(((

bende şöyle dedim: "Teşekkür ederim..yok bu sefer cidden saçmalamışım daha fazla utanmadan unutalım :(Cidden cok üzüldüm k.bakma"
onun cevabı ise :"Takma kafana bu kadar.Olur öyle arada anlıyorum .Sen ne dersen o. Unuttum gitti :)"
Ben tekrar msj attım "tamam teşekkür ederim. Her şeyi de unutma ama sadece bunu unut :)" yazdım
Hüseyin :"tamam senin unut dediklerini unuturum :)."
Ben :"ya yemşn ederim çok utandım,ben öyle demek istemedim bir anda oldu,sen msj atınca ben onun sesine ve ezan sesine uyandım"
Hüseyin :"Tamam canım açmayalım tekrar unuttuk gitti."
Ben :Olmazz açıklama yapayım içim rahatlasın."
Hüseyin:Tamam deidk ya unut.Açıklamana gerek yok :)Konuştukça unutamazsın . :D"
Ben :Senin yüzünden oldu zaten ,suçu sana atarsam kendimi daha iyi hissdicem :)"
Hüseyin :Tamam bana at uyurken msj attığından oldu de :)"
Ben :"Evett ama aynen öyle oldu :)"
Hüseyin :tamam benim yüzümden olmuş bes belli :) neyse ben dışarıdayım arkadaşlarla sonra devam ederiz iyi akşamlar.é
Ben:iyi akşamlar..

Aynen bu şekilde konuşmalarımız oldu bir daha da msj atmadı iş yerinde bahsi geçmedi öyle kapandı gitti konu Allahtan :)

ya istese bu mesajdan sonra yürü giderdi . daha fazla yapacağın bişi yok bence :(

canım benim artık bekliceksin, bakalım bundan sonraki hal ve hareketleri nasıl olucak, msjları nasıl olucak bekleyelip görmen lazım hayırlısı neyse o olsun :)

o msjdan ne anlamıştır sizce ???? yani hissedtiklerimi anlamış mıdır :26:

Eger bi sey hissetseydi ileri gotururdu sanki. O da konuyu kapatmak istemis.

ayrıca bu olay olalı 3-4 gün oluyor kendisi sonrasında ne msj yazdı ne iş yerinde bir bakış attı eskiden bakışırdık falan artık bakmıyor pek bana

Back
X