• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

canımm annemlere konuyu açtım resmini gösterdim hani olurda açılırsam kendi ailemden olumsuz bir durum olur mu diye endişem vardı nitekim öyle de oldu,,,
sordum olmaz dedi çok büyük gözüküyor yarın öbür gün yanında iyice büyük gözükür sen rahatsız olursun dedi..
Annem gitmişş babama dedeme göstermiş resmini halam filan olay büyüdü yani onlarda asla olmaz bizim gönlümüz yok yanında dede gibi durur 5 yıl sonra dediler :14::14::14::14::14:
Artık umudum varsa da azaldı yok oldu çok kötü oldum açıkçası :43::43::43:
ne yapsam bilemedim hakkaten su an bile 45-46 yaşlarında gösteriyor haklılar ama ben seviyorum işte huyunu karakterini niye anlamazlar ki çok üzgünüm

off be yavrum hemen niye gidip söyledin annene yaaa
zamanla ailene açılırdın daha ortada bişey yokki:31:

off be yavrum hemen niye gidip söyledin annene yaaa
zamanla ailene açılırdın daha ortada bişey yokki:31:

Ama canım Hüseyin'e açılıp sonradan ailem yok derse daha çok üzülürdüm oda üzülebilirdi ...
Şimdiden alıştırmak ya da nabzı yoklamak adına sordum tahmin ettiğim gibi bir cevap aldım :14:
Ben bir ara adamın karakteri iyi daha ne olacak dedim anneme annem olmaz çok büyük gösteriyor dışarıdan biri görse şuna bak bu yaşlı bu genç der başka şey düşünürler insanın aklına her türlü şey gelir olmaz dedi her şeyin bir adabı usulü var falan dedi :43::43::43:
Söylediğine göre kızı gibi duruyormuşum yanında onun :14::14:

Ama canım Hüseyin'e açılıp sonradan ailem yok derse daha çok üzülürdüm oda üzülebilirdi ...
Şimdiden alıştırmak ya da nabzı yoklamak adına sordum tahmin ettiğim gibi bir cevap aldım :14:
Ben bir ara adamın karakteri iyi daha ne olacak dedim anneme annem olmaz çok büyük gösteriyor dışarıdan biri görse şuna bak bu yaşlı bu genç der başka şey düşünürler insanın aklına her türlü şey gelir olmaz dedi her şeyin bir adabı usulü var falan dedi :43::43::43:
Söylediğine göre kızı gibi duruyormuşum yanında onun :14::14:

ne alaka belki resimde öyle görünüyordur
önceden bende senini gibi gidip anneme yetiştirirdim o olmaz bu olmaz dedi dedi bak şimdi kimse yok
taktik şu hayatım direkt al bu denmmez önce yavaş yavaş hayatımda biri var adı hüsseyin memleketi falan filan söylersin
sonra sana nasıl davrandığını seni sevdiğini falan bahsedersin görsel çok çok sonraaa bunu bir kaç aya yayman lazım
yoksa aileler çpcuklarının yanına kimseyi yakıştırmaz tohuma kaçmadığı sürece:50:

ne alaka belki resimde öyle görünüyordur
önceden bende senini gibi gidip anneme yetiştirirdim o olmaz bu olmaz dedi dedi bak şimdi kimse yok
taktik şu hayatım direkt al bu denmmez önce yavaş yavaş hayatımda biri var adı hüsseyin memleketi falan filan söylersin
sonra sana nasıl davrandığını seni sevdiğini falan bahsedersin görsel çok çok sonraaa bunu bir kaç aya yayman lazım
yoksa aileler çpcuklarının yanına kimseyi yakıştırmaz tohuma kaçmadığı sürece:50:

özelden resim gönderiliyor mu canım sana göndermek istiyorum :14::14:

seven erkek açılır belli eder bana pek seni tınlamıyo gibi geldi

bir ara lafın arasında söyledi...kendini bana yakıstırmıyor cidden baya büyük gözküyor ..hatta bir kere demediler mi benden için kim bu amca? Diye dedmişti

bende açık açık söyleme sakın diyorum. duyguların karşılıksız kalırsa çok üzülür, mahçup olursun. Eğer birşey olacaksa olur zaten ama ben şu noktada takıldım:
sen açık bir bayansın. hüseyin seni böle kabul edebilecek bir erkek mi?

bende açık açık söyleme sakın diyorum. duyguların karşılıksız kalırsa çok üzülür, mahçup olursun. Eğer birşey olacaksa olur zaten ama ben şu noktada takıldım:
sen açık bir bayansın. hüseyin seni böle kabul edebilecek bir erkek mi?

evet o o olgunluğu gösterebilecek biri + ben kapanmayı çok isteyen (o olsa da olmasa da hayatımda) biriyim o konuyu sıkıntı etmiyorum ben sadece ailemin çevremin yaşlı gözüküyor ön yargısından dolayı imkansız olarak gördüm hep başından beri:43::50:

evet o o olgunluğu gösterebilecek biri + ben kapanmayı çok isteyen (o olsa da olmasa da hayatımda) biriyim o konuyu sıkıntı etmiyorum ben sadece ailemin çevremin yaşlı gözüküyor ön yargısından dolayı imkansız olarak gördüm hep başından beri:43::50:

ya siz onu sevdikten sonra yaşlı görünmüş genç görünmüş ne fark eder ki
genç görünse ama duygularına hitap etmese daha mı iyi
erkeğin güzeli olmaz

anladım o konuda sıkıntı yoksa iyi.
Bilemiyorum ben bu konularda biraz anneler gibi düşünüyorum. Yani benim kardeşim gelse bir adamı gösterse, yaşlıysa ilk etapta bende istemem. Sonuçta her anne, kızının yanına oğlunu yakıştırmak ister. Ama bunlar zamanla aşılacak şeyler, bence sen önce bi hüseyinle aranı hallet. aranızda birşeyler başlasın. bakalım anlaşabilecek misiniz? şuan herşey toz pembe ama düşün ki, hangi ilişki kalıyor yıllarca toz pembe?

hüseyinin sana ilgi duyması için ona yakın ol ilgilen sorunları olursa falan yanında ol arkadaşca sinsi ve derinden hareket et bak neler oluyo

( bana bak yaaa kelin ilacı olsa başına sürermiş misali :52::52::52::52::52:)

hüseyinin sana ilgi duyması için ona yakın ol ilgilen sorunları olursa falan yanında ol arkadaşca sinsi ve derinden hareket et bak neler oluyo

( bana bak yaaa kelin ilacı olsa başına sürermiş misali :52::52::52::52::52:)

ama inan benimde yaşım 26 hiç sevgilim aday adayım bile yok anca görücü usulü geliyorlar ..oof off :) şükür buna da

Back
X