- 25 Haziran 2014
- 557
- 120
- 43
böyle demesinin sebebi nedir ?
çok yaşlı gözüzüküyormuş gercekten de öyle büyük epey öyle gözüküyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle demesinin sebebi nedir ?
koskoca insanlarsınız liseli gibi dönen muhabbetlere bak. çok üzücü. Görücü içine sinmiyormuş! Sen işinde gücünde bir kadınsın görücü mü kaldı? Hoşlanan erkek gelmiş zaten 30 küsür yaşına gelir insan gibi söyler. Bu nedir böyle yahu kız gibi kendini naza mı çekiyor ne yapıyor bu adam? şimdiden böyleyse evlenince ohhhho çekeceğin var.
canım belki o da sana karşı boş değil ama olgun göründüğünden dolayı kendini yanına yakıştıramamış olabilir ve bu nedenle çekiniyor olmasın?bir ara lafın arasında söyledi...kendini bana yakıstırmıyor cidden baya büyük gözküyor ..hatta bir kere demediler mi benden için kim bu amca? Diye dedmişti
ben de katılıyorum bu yoruma - kadınlar hisseder karşısındaki insanın bakışlarını ama tabii şimdi duygusal yoğunluğu fazla olduğundan emin olamıyor sanırım konu sahibi arkadaşAslinda kadinlar cok iyi anlar karsisindakinin sevip sevmedigini ilgi duyup duymadigini. Siz nasil anlayamiyorsunuz? Yoksa kendinize itiraf mi edemiyorsunuz gercekleri?
evlenmek için aşk şart değil ama yakınlık, hoş muhabbet bence gerekli ki sen de bunları hissetmişsin onun yanındayken...evet belkide asla anlaşamayacağım bir insan ...ben daha önce kötü bir nişanlılık dönemi geçirdim ve ayrıldım Hüseyin'in beni koruyup kollaması güven vermesi vs sanırım ilgimi çekti belki de aşık bile değilim bilmiyorum ki sadece onun yanında mutlu ve güvenliyim sanki :26:![]()
canım belki o da sana karşı boş değil ama olgun göründüğünden dolayı kendini yanına yakıştıramamış olabilir ve bu nedenle çekiniyor olmasın?
ben de katılıyorum bu yoruma - kadınlar hisseder karşısındaki insanın bakışlarını ama tabii şimdi duygusal yoğunluğu fazla olduğundan emin olamıyor sanırım konu sahibi arkadaş
evlenmek için aşk şart değil ama yakınlık, hoş muhabbet bence gerekli ki sen de bunları hissetmişsin onun yanındayken...
ben olsam söylemeni tavsiye etmem erkekler bakmayı iyi bilir de icraatte başarısızlar - ilk adımı bana göre erkek atmalı o yüzden biraz bekle derim
bir de çok merak ettim bana da fotosunu yollar mısın özelden? görüntü çok da önemli değil bence diyelim ki bir ilişkiye başladınız adamın yaşını sorduklarında 33 dediğinizde yaşlarınızı abes bulmaz kimse - hem yaş farkı çok olsa kime ne siz birbirinize uyumlu olduktan sonra[/QUOT
foto nasıl gönderlyor bilmiyoırum cnm msjdan ?
benim kocacım da benden 1 yaş büyük ama 10 yaş büyük gösterir..
olsun yanında mis gibi çıtır görünüyorum...
ve halimizden çok memnunuz...
görüntüye takılmayın..
özel mesajda foto ekleme kısmı yok sanırım bulamadım ama istersen buradan ekle yarım saat içinde düzeltme yapıp kaldırabilirsinfoto nasıl gönderlyor bilmiyoırum cnm msjdan ?
son durum ne peki? görüşüyor musunuz ? dün konuşmadık demiştin bugun konuştunuz ya da mesajlaştınız mı?
özel mesajda foto ekleme kısmı yok sanırım bulamadım ama istersen buradan ekle yarım saat içinde düzeltme yapıp kaldırabilirsin
ah o bakışmalar adamı deli ederyok hiç konuşmadık işten çıkıp servise binerken tek 4-5 sn bakıştık o kadar onun dışında muhabbetmiz olmadı..Bugün de henüz yok oruç olduklarından bitkin oluyorlar odalarının kapısı kapalı uyuma moduna geçmişlerdir bile sanrm
tamam canım özelden yazacağım sana birazdanözelden mail adresni verde atayım cnm mailne
2 sorum var
Evliligin mantalitesine inanmamak ne demek?
Sen inanmiyo musun?
bende konuyu takipteyim çok merak ettim hüseyin'i
yaşa takılma canım sen küçük göster heryönden iyi
hedef 48 :d
Eh dizi gibi seni takip edecegiz artik hergun :) gunluk gelismeleri paylasmayi unutma.
ah o bakışmalar adamı deli ederMesajlaşmadınız da demek
Tamam canım özelden yazacağım sana birazdan![]()