- 19 Şubat 2020
- 71
- 62
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tarcinlisutlac
-
covid günlerinde bunlar oldukça normalMerhaba herkese, hemen konuya geçmek istiyorum.
Ben ünide çalışıyorum araş.görevlisi olarak. Aynı meslekte olanlar az çok bilir baya yıpratıcı.. yani okulun işleri hocaların işleri derken baya yoruldum. Hocslarım iyi insanlar ama bölümde benimle uğraşan bir hoca yüzünden psikolojim çökmüş durumda.
Bu yüzden bir ayrılığına yıllık izninden aldım bayram sonrası ama bölüm başkanı dediki izin al ama dışarıdan gelen işler var biliyorsun. Bende onları aksatmam ve iş geldikçe yaparım hocam dedim ( dışarıdan gelen işler analiz işleri oluyor ben labaratuvarda yapıp rapor yazıyorum ve sahipleri ücret ödeyerek teslim alıyorlar).
Böylece izin ayrıldım ama bayramdan sonraki hergün okuldaydım bu işler yüzünden ama en azından geç gidip geç çıkıyorum.
Bu sabah telefon geldi okuldan acil gelmen lazım diye apar topar gittim. Bayramdan önce yaptığım bir analizin tarihini yanlış girmişim yani 2020 değilde 2019 olarak girmişim bunu gidip düzelttim. İkinci olarak yine bayramdan önceki iki analizin fiyatını karıştırmışım yani atıyorum 90 tl’lik analizle 300 tl’lik analiz fiyatını birbiriyle karıştırmışım ve analiz sahibi benim analiz fiyatım bu değildi diyerek farketmiş. Tabi bunu öğrenince mahvoldum
Ben yıllardır yspıyorum bunu ilk defa böyle bir hata oldu şimdi bana sorsanız doğru girdiğimden o kadar eminim ki ama karışmış işte.
Bölüm başkanı olabilir daha dikkatli ol dedi ama böyle işler ve güven çok önemli o kadar üzüldüm ki.
Odama girip ağladım sonrada eve geldim moralim çok bozuk çok utanıyorum.
Acaba izni mi iptal mi etsem bilmiyorum biraz kafamı dinlemek istemiştim ama yok olmuyor.
Biraz rahatlarım belki diye anlatmak istedim
Evet ama izin alabileceğim başka zaman dilimi de yok bununla yetinicem artıksizi çok iyi anlıyorum ben de yoğunluktan dolayı ufak hatalar yapıyorum. izne ihtiyacnız var ama böyle zırt pırt çağıracaklarsa izniniz boşa gidiyor.
Yaşım 27 haklısınız buna da şükürKaç yaşındasınız bilemiyorum ama böyle dert sayılmayacak durumlara yenilgi olaral bakıp modunuzu düşürüyorsanız başka şey yaşasanız neler olur :s
İşyerinde karısıklık olabilir çağırılıp düzeltilir dikkatli olman söylenebilir bunlar normal şeyler
İyi de böyle de izninizi kullanamıyorsunuz ki. İzin aldıysanız biraz uzaklaşabilmeli, gerekirse bir tatil yerinde huzurla zaman geçirmelisiniz. Bu şartlarda hem kafanız rahatlamayacak hem izniniz boşa gidecekMerhaba herkese, hemen konuya geçmek istiyorum.
Ben ünide çalışıyorum araş.görevlisi olarak. Aynı meslekte olanlar az çok bilir baya yıpratıcı.. yani okulun işleri hocaların işleri derken baya yoruldum. Hocslarım iyi insanlar ama bölümde benimle uğraşan bir hoca yüzünden psikolojim çökmüş durumda.
Bu yüzden bir ayrılığına yıllık izninden aldım bayram sonrası ama bölüm başkanı dediki izin al ama dışarıdan gelen işler var biliyorsun. Bende onları aksatmam ve iş geldikçe yaparım hocam dedim ( dışarıdan gelen işler analiz işleri oluyor ben labaratuvarda yapıp rapor yazıyorum ve sahipleri ücret ödeyerek teslim alıyorlar).
Böylece izin ayrıldım ama bayramdan sonraki hergün okuldaydım bu işler yüzünden ama en azından geç gidip geç çıkıyorum.
Bu sabah telefon geldi okuldan acil gelmen lazım diye apar topar gittim. Bayramdan önce yaptığım bir analizin tarihini yanlış girmişim yani 2020 değilde 2019 olarak girmişim bunu gidip düzelttim. İkinci olarak yine bayramdan önceki iki analizin fiyatını karıştırmışım yani atıyorum 90 tl’lik analizle 300 tl’lik analiz fiyatını birbiriyle karıştırmışım ve analiz sahibi benim analiz fiyatım bu değildi diyerek farketmiş. Tabi bunu öğrenince mahvoldum
Ben yıllardır yspıyorum bunu ilk defa böyle bir hata oldu şimdi bana sorsanız doğru girdiğimden o kadar eminim ki ama karışmış işte.
Bölüm başkanı olabilir daha dikkatli ol dedi ama böyle işler ve güven çok önemli o kadar üzüldüm ki.
Odama girip ağladım sonrada eve geldim moralim çok bozuk çok utanıyorum.
Acaba izni mi iptal mi etsem bilmiyorum biraz kafamı dinlemek istemiştim ama yok olmuyor.
Biraz rahatlarım belki diye anlatmak istedim
Aslında izin alırken iş yoktu yani işlerin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Bende bununla yetineyim dedimİyi de böyle de izninizi kullanamıyorsunuz ki. İzin aldıysanız biraz uzaklaşabilmeli, gerekirse bir tatil yerinde huzurla zaman geçirmelisiniz. Bu şartlarda hem kafanız rahatlamayacak hem izniniz boşa gidecek
Anladım, akademik ortam hep suistimale açık maalesefAslında izin alırken iş yoktu yani işlerin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Bende bununla yetineyim dedim
Öyle valla gerektiğinde temizlik bile yaptım. Çok doğru, iş olmadığı zamanlar hiç gitmem sadece iş olduğunda giderim mantığı ile düşündüm iştemerhaba araştırma görevlisi olmak fakültede temizlik personeli olmaktan zordur. Angaryası çoktur. Hoca işi öğrenci işi doktora dersleri tez makale yazımları. Sizi anliyorum. Sizin yerinizde olsam 1 ay böyle izin alacağıma 1 hafta izin alırım güzelce tatil yaparım
Aslında izne çok sıcak bakmıyolar bende fazla aldım ama çok yıprandım yani psikolojik olarak nefes darlığı çekiyorum 2 aydır. Yani öyle yada biraz dinlenmeye çalışacağım .Hocam ama bu bir izin değil ki... Ben de Türkiye'deyken araştırma görevlisiydim ve izin almak çok zordu ama en azından her sene 10 gün aralıksız mutlaka izin alırdım, gerekirse emrivaki yapardım. Belli ki ihtiyacınız var tatile, en doğal hakkınız bu izni kullanmak.
Öyle valla, okul açılmasa bile şimdi sınavlar uzaktan yapıldığı için soru hazırlama işleri vs olucak. O zsmana kadar biraz dinlenirim.Anladım, akademik ortam hep suistimale açık maalesefumarım en azından birkaç günlüğüne de olsa şehir değiştirme imkanınız olur, kafanız rahatlamadan yeni döneme başlamak da çok yorar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?