• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerindeeeee.....

moveon1881

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
246
183
303
40
İzmir
kızlar ben kamu çalışanıyım.. bugün iş arkadaşım yakamın açıldığını göstererek düzeltmemi söyledi.. açılan yerde bişe olsa gam yemicem.. omuz yakam en fazla atletimin askısı gözükebilir.. siz bu kişi hakkında ne düşünürdünüz.. buarada kendisi erkek.. kendimi kötü hissettirdi dangalak :(

ayy ciddi ciddi dangalakmış hem açılan bir yer yok omuz yani gerizekalı hem sanane dimi ne manyaklar var yaa töbe töbe allah akıl fikir versin ne diyim

kızlar ben kamu çalışanıyım.. bugün iş arkadaşım yakamın açıldığını göstererek düzeltmemi söyledi.. açılan yerde bişe olsa gam yemicem.. omuz yakam en fazla atletimin askısı gözükebilir.. siz bu kişi hakkında ne düşünürdünüz.. buarada kendisi erkek.. kendimi kötü hissettirdi dangalak :(

acaba senden mı hoslanıokı :52:

Ben de bayan olduğunu düşünerek ne var bunda demiştim kiii erkek olduğunu öğrendim..
Adam olsa şuran açık demez... Herhalde gün içinde aynaya bakıyorsundur, düzeltilecek bir şey varsa düzeltirsin.. Ne manyak erkekler var :/

kızlar ben kamu çalışanıyım.. bugün iş arkadaşım yakamın açıldığını göstererek düzeltmemi söyledi.. açılan yerde bişe olsa gam yemicem.. omuz yakam en fazla atletimin askısı gözükebilir.. siz bu kişi hakkında ne düşünürdünüz.. buarada kendisi erkek.. kendimi kötü hissettirdi dangalak :([/QUOTE]Hayırdır X bey benimi iZliyorsunuz derdim,kıyafetimi ister düzeltirim ister düzeltmem size mi kalmış derdim.

Son düzenleme:
Erkek ya da kadin farketmez. Insanlik yapmis, soylemis. Atletinin gorundugunu dert etmiyorsan sorun degil de, daha cok kisi gorurse utanabilecegini dusunmus demek ki. Gidip bir kadin bulup, onunla mi iletseydi haberi? Tesekkur edip duzeltebilirdin. Takacak birsey yok.

ben okur okumaz iyilik etmiş dedim.
ta ki yorumları okuyana kadar..

asla aklıma böyle bir şey gelmedi.gelmezde.
ben olsam teşekkür ederdim.bence utanmanızı istememiş.

Yorumlara ben de cok sasirdim acikcasi.
Boylesine basit ve ne dedigi anlasilabilir bir seye, ne adamin asilmadigi kalmis, ne begenmedigi, ne evliligi... Yahu neredeyse sokakta size saat soran adama "vay bana ne demek istedi, beni seviyor mu" diyeceksiniz. Bu kadar onemsemeyin kendinizi. Bu kadar mi ihtiyaciniz var her erkek cinsinin lafina mana bulup kendinizi ozel hissetmeye. Ne bileyim, cok garip geldi. Adam o yaptigi uyariyi bile unutmustur. Siz hala, acaba begenmis midir diye dusunedurun. :ssz:

yorumların yanında konu sahıbının algısıda ılgınc.nıye hemen adama sapık muamelesı yaptınız kı.bende kamuda calısıyorum ve yakam acılsa ve bı arkadasım soylese tesekkur ederdım demekkı benım kotu bır durumda kalmamı ıstemıyor dıye dusunurdum.sapık olsa kapat demez bakmaya devam ederdı.kı sıze bakan butun olark bakıyor demkkı goze carpmısta soylemıs.bence sızın algınızda bı sıkıntı var....

yorumların yanında konu sahıbının algısıda ılgınc.nıye hemen adama sapık muamelesı yaptınız kı.bende kamuda calısıyorum ve yakam acılsa ve bı arkadasım soylese tesekkur ederdım demekkı benım kotu bır durumda kalmamı ıstemıyor dıye dusunurdum.sapık olsa kapat demez bakmaya devam ederdı.kı sıze bakan butun olark bakıyor demkkı goze carpmısta soylemıs.bence sızın algınızda bı sıkıntı var....

Yorumlara ben de cok sasirdim acikcasi.
Boylesine basit ve ne dedigi anlasilabilir bir seye, ne adamin asilmadigi kalmis, ne begenmedigi, ne evliligi... Yahu neredeyse sokakta size saat soran adama "vay bana ne demek istedi, beni seviyor mu" diyeceksiniz. Bu kadar onemsemeyin kendinizi. Bu kadar mi ihtiyaciniz var her erkek cinsinin lafina mana bulup kendinizi ozel hissetmeye. Ne bileyim, cok garip geldi. Adam o yaptigi uyariyi bile unutmustur. Siz hala, acaba begenmis midir diye dusunedurun. :ssz:

demek ki aynı şekilde düşünmüşüz,arkadaşın erkeklerle alakalı bazı sıkıntıları varki böylesine insani davranışta ne dangalaklığı kalmış ne afederesiniz mallığı,ha bi de evliymiş aman karısı duymasın,boşar moşar mazallah.. :)

Arada samimiyet yoksa evli bir adamın bunu kadın çalışma arkadaşına söylemesi en azından kamuda pek rastlanır ve uygun bir şey değil bence, ben de kamudayım, karakterle ilgili olmakla birlikte genelde davranışlar asttan üste doğru resmileşir, o kişi de patavatsız olabilir ya da çok muhafazakar biridir belki...

Son düzenleme:
Sen kim oluyorsun da beni uyarıyorsun !Haddini bil, derdim!Herkes namus bekçisi oldu çıktı!

Empati kurup kendimi ayni duruma koymaya calistim.cikardigim sonuc bence siz adama degilde o goruntuyu verdiginiz icin (ki kazara ayip degil) kendinize kiziyorsunuz.bence utandiniz ve niye soyleyip beni utandiriyor ben elbet fark ederdim diye dusunuyorsunuz

git karına de onu. bana deme cesaretini nerden buluyorsun derdim.

Back
X