• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerindeeeee.....

yapmayın arkadaşlar iyi niyetli bir erkek bunu söylemez ! utanır söylemez ! hiç düşünemiyomu ben uyarırsam o kadın nereme bakıyo ki diye düşünmez mi diye ... ki demekki söyleyiş tarzında ya da bakışında tuhaflık gördü ki arkadaşımız buraya taşıdı konuyu

Bende yorumlara cok sasirdim.

Normal diyen Arkadaslar siz bi erkegin fermuarini acik gorseniz(cok samimi arkadaslariniz disinda) uyarir misiniz? Adam orasina baktigimi dusunur diye cekinir misiniz?

Ayrica ne munasebet? Kizin alt tarafi omzu acilmis. Neyi uyariyosun? Burda ayip, acik ne ki utansin?

Kendi ahlak normlarinin disindaysa goruntu, ikinciye bakmaz olur biter..

Kendisi oldukça abazan olan ama tavırlarında kendisini dünyanın en namuslu er kişisi zanneden bir bey bence. Tahrik olduğu şeyden rahatsız olmuş sapık bir beyin kendisi. Boş verin aldırmayın. Ama bu kişiyle iş dışı muhattap olmayın bence. Zira kendisinin bu tutumu iğrendirdi beni.

elinize geçen ilk şeyi kafasına fırlatsaydanız hatta buraya yazacağınıza direk yüzüne herkesin içinde dangalak mal deseydeniz çünkü beyefendi gerçekten dangalaklık yapıp ince düşünmeye kalkıp kibarca sizi uyarmış.. iyilik yap denize at arkadaş..

okudugumdan beri muhasebe yapıyorum konu sahıbını yerine koyuyorum kendimi hatta ıyımser tarafından bakmaya calısıyorum adam ıcın bu yaazan yorumlardan ötürü ..

ama yok adamın yaptıgı yıne yalnıs.. sanane patavatsız :19: kımse ergen degıl herkes yasını basını almıs ınsanlar, sen neden uyarma geregı duyuyorsun.. patavatsızlık tek kelıme ıle .. benım basıma gelse ben cok utanırdım hissedebılıyorum sizi.

heralde askınızı kapattırarak bu gunluk manevı gorevını yerıne getırıp rahatca uyumustur kahraman memur

Sorun iyilik yapmak boyutunda falan değil ki. Konusahibine göre çok açık ve acil düzeltilmesi gereken bir durum yokken ortada, yani tartışmaya açık bir açıklık söz konusuyken, birinin tutup da bu uyarıyı yapması, hem de çekinmeden 2 kere yapması resmen kınamakla eşdeğerde. Tamamen eteği arkasına toplanmış hemcinsimi bile gördüğümde, uyarırken çekinerek söylüyorum ben. Ki bu omuz açıklığı tartışılabilir bir durum, kimsenin uyarısına haiz bir durum değil yani. Kaldı ki bunu bir kamu kuruluşunda samimiyetinizin olmadığı bir kadına söylemek resmen ve alenen terbiyesizlik bana göre.

Sorun iyilik yapmak boyutunda falan değil ki. Konusahibine göre çok açık ve acil düzeltilmesi gereken bir durum yokken ortada, yani tartışmaya açık bir açıklık söz konusuyken, birinin tutup da bu uyarıyı yapması, hem de çekinmeden 2 kere yapması resmen kınamakla eşdeğerde. Tamamen eteği arkasına toplanmış hemcinsimi bile gördüğümde, uyarırken çekinerek söylüyorum ben. Ki bu omuz açıklığı tartışılabilir bir durum, kimsenin uyarısına haiz bir durum değil yani. Kaldı ki bunu bir kamu kuruluşunda samimiyetinizin olmadığı bir kadına söylemek resmen ve alenen terbiyesizlik bana göre.

aynen bende böyle düşünüyorum !! ne iyiliği ya omzu açılmış sapık mıdır nedir dememiz gerekirken yine kadın kadını suçluyor burda her zaman olduğu gibi!!

Erkek ya da kadin farketmez. Insanlik yapmis, soylemis. Atletinin gorundugunu dert etmiyorsan sorun degil de, daha cok kisi gorurse utanabilecegini dusunmus demek ki. Gidip bir kadin bulup, onunla mi iletseydi haberi? Tesekkur edip duzeltebilirdin. Takacak birsey yok.

Yorumlara ben de cok sasirdim acikcasi.
Boylesine basit ve ne dedigi anlasilabilir bir seye, ne adamin asilmadigi kalmis, ne begenmedigi, ne evliligi... Yahu neredeyse sokakta size saat soran adama "vay bana ne demek istedi, beni seviyor mu" diyeceksiniz. Bu kadar onemsemeyin kendinizi. Bu kadar mi ihtiyaciniz var her erkek cinsinin lafina mana bulup kendinizi ozel hissetmeye. Ne bileyim, cok garip geldi. Adam o yaptigi uyariyi bile unutmustur. Siz hala, acaba begenmis midir diye dusunedurun. :ssz:

yorumların yanında konu sahıbının algısıda ılgınc.nıye hemen adama sapık muamelesı yaptınız kı.bende kamuda calısıyorum ve yakam acılsa ve bı arkadasım soylese tesekkur ederdım demekkı benım kotu bır durumda kalmamı ıstemıyor dıye dusunurdum.sapık olsa kapat demez bakmaya devam ederdı.kı sıze bakan butun olark bakıyor demkkı goze carpmısta soylemıs.bence sızın algınızda bı sıkıntı var....

demek ki aynı şekilde düşünmüşüz,arkadaşın erkeklerle alakalı bazı sıkıntıları varki böylesine insani davranışta ne dangalaklığı kalmış ne afederesiniz mallığı,ha bi de evliymiş aman karısı duymasın,boşar moşar mazallah.. :)

elinize geçen ilk şeyi kafasına fırlatsaydanız hatta buraya yazacağınıza direk yüzüne herkesin içinde dangalak mal deseydeniz çünkü beyefendi gerçekten dangalaklık yapıp ince düşünmeye kalkıp kibarca sizi uyarmış.. iyilik yap denize at arkadaş..

Şu yorumları okuyorum da gerçekten inanılır gibi değilsiniz.. Bu olaya gösterdiğiniz iyi niyet kadar keşke hemcinsinize de gösterebilseydiniz..
Arkadaşım atletimin gözükmesinden ne utanacam ne dert edecem.. Belki öyle seviyorum belki bilerek açıyorum.. Kime neeee..

Yanlış yorum yapılmasın diye adamın evli olduğunu söylüyorum.. Bunu bile yanlış anlayıp kendince espri yapmaya çalışılmış.. Arkadaşım adamın asıldığı düşüncesinde olsam zaten bu konuyu burada açmazdım bile.. Sapık der önemsemeyip sallardım.. Benim takıldığım adam iyi niyetlimi kötü niyetlimiydi..

Nasıl bir bilinçaltı varsa sizde artık söylemediğim şeyleri ben demişim gibi bi şeyler gevelemişsiniz.. Bence algılarınız biraz gözden geçirin..
Ayrıca bu neyin hazımsızlığıydı sizde anlamadım.. Sadece gülüyorum size..

bence bu konuda yapılacak yorum, adamın önceki hal ve hareketleriyle doğrudan alakalı. daha önce kadınlarla alakalı bir dangalaklık yaptıysa bunu huy edinmiş demektir. siz aynı iş yerinde çalışıyorsanız az çok tanırsınız ve iyi niyetini ölçüp tartabilirsiniz

Burası Türkiye arkadaşlar ortalık sapık dolu.

Kusura bakmasın kimse ama hiçbirinizin iyi niyetle fermuarı açık bir adama utanmasın diye "şey pardon fermuranız açık", "biraz önce de demiştim ama kapatmamışsınız" demez. Şahsen ben demem utanırım.

Ne yani göğüs kısmı üstten açılsa kapa diye uyaracak mı kime ne?

Bunun nesi iyi niyet eğer açıkca sakıncalı bi'yer utanılacak bi'kısım bunu zaten diğer çalışan bayan arkadaşlar da farkederdi.:26:

Şu yorumları okuyorum da gerçekten inanılır gibi değilsiniz.. Bu olaya gösterdiğiniz iyi niyet kadar keşke hemcinsinize de gösterebilseydiniz..
Arkadaşım atletimin gözükmesinden ne utanacam ne dert edecem.. Belki öyle seviyorum belki bilerek açıyorum.. Kime neeee..

Yanlış yorum yapılmasın diye adamın evli olduğunu söylüyorum.. Bunu bile yanlış anlayıp kendince espri yapmaya çalışılmış.. Arkadaşım adamın asıldığı düşüncesinde olsam zaten bu konuyu burada açmazdım bile.. Sapık der önemsemeyip sallardım.. Benim takıldığım adam iyi niyetlimi kötü niyetlimiydi..

Nasıl bir bilinçaltı varsa sizde artık söylemediğim şeyleri ben demişim gibi bi şeyler gevelemişsiniz.. Bence algılarınız biraz gözden geçirin..

Burda yorumculara saldiracaginiza adama soyleseydiniz o zaman. Allah Allah, hayret birsey. Eminim bir daha yaninizdan bile gecmezdi. Bize ne sizin atletinizden, kiyafetinizden? Ister acik sevin, ister kapali. Karsinizdaki adamin karsisinda apisip kalmissiniz, gelmis burda ego tatmin ediyorsunuz galiba. Cok kizdiysaniz, bu lafi size diyene soyleyeceksiniz derdinizi, bize degil.

Iyi niyet mi kotu niyet mi biz ne bilelim? Bize gore iyi niyetli.
Ayrica hemcins diye butun kadinlari hakli bulmak zorunda degiliz. Farkli yoruma acik degilseniz sizin sorununuz.
Burda adami taslamaya konu actiysaniz oyle deseydiniz konunun basinda. :ssz:

Bence siz de inanılır gibi değilsiniz. Buraya fikir almak amaçlı konu açmışsınız. Bizde fikrimizi söyledik. İlla 'tü pis kaka kötü adam' mı demeliydik şu uslubunuza maruz kalmamak için? Madem başka fikirlere karşı saygısız tavırda bulunmak gibi bir huyunuz var, o zaman dipnot düşseydiniz konuya 'benim gibi düşünmeyenler yazmasın' diye.
Sorun atletiniz değil zaten bize ne kimin ne giydiğinden? İş arkadaşınız rahatsız olabileceğinizi düşünmüş ki uyarmış sizi. Bu kadar rahatsız olduysanız şu konunun başından beri devam ettirdiğiniz çirkin uslubunuzu iş arkadaşınıza yöneltseydiniz. Sizin aksinize gülmüyor, bir hemcinsimin bu ağzı bozuk tavrına sadece üzülüyorum. İyi akşamlar.

Alt tarafı omuzum açılmış atletimin askısı görünür diyorsunuz sonrada konu adam nereye bakıyora dönmüş.
Ne istenildiğini anlayamadım?
Adam sizi sadece kafa olarak mı görmeliydi?
Birisine baktıgınızda, konusurken yada en basitinden kafanızı cevirdiğinizde neler görebilirsiniz?
Şanssızmış ki sizi ve omzunuzu görmüş...

Söylerken ne iyi ne kötü düşünmedi bence.
Farketmediğinizi düşünerek söylemiştir.
Baskalarından utanabilirsin diye iş arkadaşın olarak uyarmış. Utanmayacagın bi durumsa kapatmasaydın.
Sana öyle diyince ne cevap verdin cok merak ediyorum.
Teşekkür edip omzunu kapattıysan yazdıgım herseyi boşver zaten.

Orda söyleseydin ya dangalak ne diyosun sen diye?
Bakalım kaç kişi seninle aynı şeyi düşünecekti. Kimsenin aklına gelmezdi bak x bey omzuna bakıyomus diye.
Herşeyi kötü tarafa cekmeye, evliliğinden tutun nasıl bi adam olduguna getirmeye ve
hemen sapık, dangalak, mal gibi kötü söylemlere gerek yok.

Bu aranızdaki samimiyete bağlı aslında. Benim çalıştığım yerde genelde erkekler var. Benim çok samimi olduğum daha doğrusu partnerim diyebileceğim iş olarak tabi aynı işi yapıyoruz o bana bir kere demişti işaretle. Hiç de garipsemedim. Ancak biz bu insanla eşlerimiz,çocuklarımız, fabrikadaki dedikodular.. her şey konuşabiliyoruz. Yani beni düşündüğü için memnun dahi olmuştum. ama dediğim gibi aranıdaki samimiyete bağlı.

Geçen günde bizim işyerinde babam yaşındaki bir abinin pantolonunun fermuarı açık kalmıştı, söyleyemedim. :9::9: Naıl söyliyim :17:

Ben şahsen söylemem karşı tarafın bir yerinde birşeyde görsem de banane utanırım yani gerek yok kendi görsün düzeltsin bana da söylenmesin gerek yok dangalak sapık onamı dikkat ediyormuş:47:

Erkek ya da kadin farketmez. Insanlik yapmis, soylemis. Atletinin gorundugunu dert etmiyorsan sorun degil de, daha cok kisi gorurse utanabilecegini dusunmus demek ki. Gidip bir kadin bulup, onunla mi iletseydi haberi? Tesekkur edip duzeltebilirdin. Takacak birsey yok.

Burda yorumculara saldiracaginiza adama soyleseydiniz o zaman. Allah Allah, hayret birsey. Eminim bir daha yaninizdan bile gecmezdi. Bize ne sizin atletinizden, kiyafetinizden? Ister acik sevin, ister kapali. Karsinizdaki adamin karsisinda apisip kalmissiniz, gelmis burda ego tatmin ediyorsunuz galiba. Cok kizdiysaniz, bu lafi size diyene soyleyeceksiniz derdinizi, bize degil.

Iyi niyet mi kotu niyet mi biz ne bilelim? Bize gore iyi niyetli.
Ayrica hemcins diye butun kadinlari hakli bulmak zorunda degiliz. Farkli yoruma acik degilseniz sizin sorununuz.
Burda adami taslamaya konu actiysaniz oyle deseydiniz konunun basinda. :ssz:

Sanırım sizin eksik okuma probleminiz var.. :) Ben atletimin gözükmesinden ne utanacam derken size dedim zaten.. Adama demek istesem yüzüne karşı derdim.. Çünkü bazı yorumlarda yok utanabilceğinizi düşünmüş olabilir yok siz adama degilde o goruntuyu verdiginiz icin (ki kazara ayip degil) kendinize kiziyorsunuz denilmiş..

Buarada sahiden sanane atletimdeeen oramdaam buramdaaan.. İyi niyetli mi kötü niyetli mi hakkında fikrin yoksa ne diye konuma yorum yaparsın be muhtereeem.. :) Neyse galiba sizin hemcinslerinize karşı yılların birikimi vardı onu kusmuş oldunuz..

Bence siz de inanılır gibi değilsiniz. Buraya fikir almak amaçlı konu açmışsınız. Bizde fikrimizi söyledik. İlla 'tü pis kaka kötü adam' mı demeliydik şu uslubunuza maruz kalmamak için? Madem başka fikirlere karşı saygısız tavırda bulunmak gibi bir huyunuz var, o zaman dipnot düşseydiniz konuya 'benim gibi düşünmeyenler yazmasın' diye.
Sorun atletiniz değil zaten bize ne kimin ne giydiğinden? İş arkadaşınız rahatsız olabileceğinizi düşünmüş ki uyarmış sizi. Bu kadar rahatsız olduysanız şu konunun başından beri devam ettirdiğiniz çirkin uslubunuzu iş arkadaşınıza yöneltseydiniz. Sizin aksinize gülmüyor, bir hemcinsimin bu ağzı bozuk tavrına sadece üzülüyorum. İyi akşamlar.

Hayır tabiki de iş arkadaşımı kötüleyin demiyorum.. Çünkü benimde onun hakkında net bir düşüncem yok ki.. Sadece o an çok bozuldum.. Belki iyi niyetli belki kötü niyetli bilemedim.. Zaten onun için burada konu açtım.. Hatta teşekkür ederim yorumun için..

Ama ama üslubuma gelince keşke bana karşı takınılan üsluplarda da bu kadar hassas olabilseydiniz.. Algımın niyetimin kötü olduğunu hatta erkeklerle ilgili sıkıntım olduğunu bile dile getirenler oldu burada..

Back
X