- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi heraslimon
1 buçuk yıldır ben özel bir kurumda çalışıyorum. Ben oldum olası iş yerlerinde hep mesafeyi korurum. Aşırı samimiyete kaçmadan, saygınlık çerçevesinde sohbet eder konuşurum hep. Çalıştığım yerde de bir temizlikçi abla var. İlk bir sene merhaba merhaba şeklinde konuşuyorduk sadece. Ama heralde aynı ortamda kaldıkça birkaç aydır sürekli aile içi ve maddi sıkıntılardan bahsetmeye başladı. Ben masa başında oturmuş materyal vs hazirliyorum. Birden konuyu ailevi ve maddi sıkıntılara açıyor. Ben çok yorum da yapmıyorum çünkü benim yapabileceğim bir şey zaten yok. Ayrıca iş yerinde sürekli bu tarz özel meseleri açıp konuşmak doğru da değil. Kendi halimde takılırken hep aynı konu hep aynı konu. Gerçekten çok sıkıldım. Hepimizin sorunları var, ev geçindirmeye çalışıyoruz. Bizim derdimiz yetmiyormuş gibi bir de iş yerinde 6-7 saat bir başkasının derdini dinlemek zorunda değiliz. O anlattıkça ben yorum yapmıyorum artık. Hmm deyip geçiyorum. Bugün o da anladı galiba, biraz bozuldu ben öyle yapınca.
Gerçekten bilmiyorum ben bununla nasıl başa çıkacağım. Böyle devam mı etmeliyim bilmiyorum.
Siz yaşadınız mı daha önce böyle bir şey? Bu durumda ne yapmam gerekir? Lütfen acil yardım,
Gerçekten bilmiyorum ben bununla nasıl başa çıkacağım. Böyle devam mı etmeliyim bilmiyorum.
Siz yaşadınız mı daha önce böyle bir şey? Bu durumda ne yapmam gerekir? Lütfen acil yardım,