- 19 Ağustos 2023
- 982
- 525
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
İş yerimde normal arkadaş olarak gördüğüm ilgimi çekmeyen hoşlantı hissetmediğim birisi var . 4 yıldır tanışıyoruz dün gece onu eski sevgilimle yaşadığımız ilişki gibi rüyamda gördüm.garipti yani öpüyordu vs ben pek istemiyor gibiydim ayrıyız çünkü ilişkiye girmek istediğinde iktidarsızdı yapamıyordu. Eski sevgilimde öyleydi ilişkide penisi sertleşme olmuyordu. neden böyle bir rüya gördüm bugün adamın yüzüne bakamadım çok garipti
Rüya tabirine bakınİş yerimde normal arkadaş olarak gördüğüm ilgimi çekmeyen hoşlantı hissetmediğim birisi var . 4 yıldır tanışıyoruz dün gece onu eski sevgilimle yaşadığımız ilişki gibi rüyamda gördüm.garipti yani öpüyordu vs ben pek istemiyor gibiydim ayrıyız çünkü ilişkiye girmek istediğinde iktidarsızdı yapamıyordu. Eski sevgilimde öyleydi ilişkide penisi sertleşme olmuyordu. neden böyle bir rüya gördüm bugün adamın yüzüne bakamadım çok garipti
Demek ki normal arkadasin olarak gormuyorsunİş yerimde normal arkadaş olarak gördüğüm ilgimi çekmeyen hoşlantı hissetmediğim birisi var . 4 yıldır tanışıyoruz dün gece onu eski sevgilimle yaşadığımız ilişki gibi rüyamda gördüm.garipti yani öpüyordu vs ben pek istemiyor gibiydim ayrıyız çünkü ilişkiye girmek istediğinde iktidarsızdı yapamıyordu. Eski sevgilimde öyleydi ilişkide penisi sertleşme olmuyordu. neden böyle bir rüya gördüm bugün adamın yüzüne bakamadım çok garipti
Yok gerçekten hiç ilgim yokDemek ki normal arkadasin olarak gormuyorsun
Bilinçaltı olabilirİş yerimde normal arkadaş olarak gördüğüm ilgimi çekmeyen hoşlantı hissetmediğim birisi var . 4 yıldır tanışıyoruz dün gece onu eski sevgilimle yaşadığımız ilişki gibi rüyamda gördüm.garipti yani öpüyordu vs ben pek istemiyor gibiydim ayrıyız çünkü ilişkiye girmek istediğinde iktidarsızdı yapamıyordu. Eski sevgilimde öyleydi ilişkide penisi sertleşme olmuyordu. neden böyle bir rüya gördüm bugün adamın yüzüne bakamadım çok garipti
Rüyada bile... yine sertleşme sorunu... Mutlu son olmamış yani. Siz hoşlantı yok diyorsunuz ama rüyanız, bilinçaltınız öyle demiyor.İş yerimde normal arkadaş olarak gördüğüm ilgimi çekmeyen hoşlantı hissetmediğim birisi var . 4 yıldır tanışıyoruz dün gece onu eski sevgilimle yaşadığımız ilişki gibi rüyamda gördüm.garipti yani öpüyordu vs ben pek istemiyor gibiydim ayrıyız çünkü ilişkiye girmek istediğinde iktidarsızdı yapamıyordu. Eski sevgilimde öyleydi ilişkide penisi sertleşme olmuyordu. neden böyle bir rüya gördüm bugün adamın yüzüne bakamadım çok garipti
Sertleşme sorunu olan biri 2 buçuk yıl oldu başkasıyla da olamadım artık bedenim istiyor herhaldeRüyada bile... yine sertleşme sorunu... Mutlu son olmamış yani. Siz hoşlantı yok diyorsunuz ama rüyanız, bilinçaltınız öyle demiyor.
Evet...Sertleşme sorunu olan biri 2 buçuk yıl oldu başkasıyla da olamadım artık bedenim istiyor herhalde
Neyi?Sertleşme sorunu olan biri 2 buçuk yıl oldu başkasıyla da olamadım artık bedenim istiyor herhalde
Üni 2 de 10 yil önce hıııc alakam olmayan bı cocugu öyle gormustum o ruyadan sonra gittim cocuga asik oldum jskwdkek umarım sende olmaz shhskslİş yerimde normal arkadaş olarak gördüğüm ilgimi çekmeyen hoşlantı hissetmediğim birisi var . 4 yıldır tanışıyoruz dün gece onu eski sevgilimle yaşadığımız ilişki gibi rüyamda gördüm.garipti yani öpüyordu vs ben pek istemiyor gibiydim ayrıyız çünkü ilişkiye girmek istediğinde iktidarsızdı yapamıyordu. Eski sevgilimde öyleydi ilişkide penisi sertleşme olmuyordu. neden böyle bir rüya gördüm bugün adamın yüzüne bakamadım çok garipti
Zeks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?