• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerindeki bayanların erkekler yüzünden kıyafet sorunsalı?

Valla artık o kadar bunaldımki zaten mesafeli bir insanımdır şimdi gülmüyorum bile bi gülsem hemen cıvıklaşıyorlar. Geçen gün sinirliydim bu yaşlı adam diyor bugün sinirlisin diye ben de evet dedim. Bayanlar bazı zamanlar sinirli olur hep diyor. Açık açık. ne diyeceğimi bilemedim. Ağzım açık kaldı. Artık günaydın iyi akşamlardan öte iki çift laf etmiyorum. Seviye yerlerde..... Edep bayanlar için onlara göre.

iyi ki sinirlenince daha güzel oluyorsun dememiş:9:

iyi ki sinirlenince daha güzel oluyorsun dememiş:9:

bu adamlardan birisi ilk geldiğim haftalarda giydiğini taşıyorsun benim eşimde giydiğini taşır dedi ben de duymazlıktan geldim,bu zamana kadar bir sürü erkek iş arkadaşım oldu böylesi ilk defa gördüm insan ne diyeceğini bilemiyor. ve ertesi gün eşinin başı açık pantolonlu resmini getirmiş bana gösteriyor . Bİr de her sabah el sıkma merasiimi oluyordu . Dini bir konuda konuşurken dokundurmalarda bulundum el sıkmayla ilgili ve bir daha elini uzatamıyor.

haklisin cnm suan yapcak bi sey yok gibi
gormemisler

ve arkadaşım buranın müdürü bir bayan . Ben ilk geldiğimde bayan personel sıkıntılı oluyor dedi. İşte hamilelik doğum süreçleri var falan dedi. Sanki ben köhne iş yerlerine keyfimden gelmişim gibi.

bu adamlardan birisi ilk geldiğim haftalarda giydiğini taşıyorsun benim eşimde giydiğini taşır dedi ben de duymazlıktan geldim,bu zamana kadar bir sürü erkek iş arkadaşım oldu böylesi ilk defa gördüm insan ne diyeceğini bilemiyor. ve ertesi gün eşinin başı açık pantolonlu resmini getirmiş bana gösteriyor . Bİr de her sabah el sıkma merasiimi oluyordu . Dini bir konuda konuşurken dokundurmalarda bulundum el sıkmayla ilgili ve bir daha elini uzatamıyor.

tuhafmış gerçekten. duymazdan gelmek yerine surat assaydınız bir şey demeseniz bile ya da o nasıl laf derdim ben olsam herhalde... oda arkadaşlarıyla her sabah merasim gibi tokalaşmaya lüzum yok bence de,günaydın der geçersin. gerçi adam elini uzatmasa dilini uzatıyormuş:ssz::1:

tuhafmış gerçekten. duymazdan gelmek yerine surat assaydınız bir şey demeseniz bile ya da o nasıl laf derdim ben olsam herhalde... oda arkadaşlarıyla her sabah merasim gibi tokalaşmaya lüzum yok bence de,günaydın der geçersin. gerçi adam elini uzatmasa dilini uzatıyormuş:ssz::1:

Valla hayatımda gördüğüm en ilginç insanlar surat asmaktan falan anlamıyorlar her şeyi işlerine geldiği gibi görüyorlar . Pazar günlerim bile zehir oluyor ertesi günün pazartesinin olduğunu düşününce...

Valla hayatımda gördüğüm en ilginç insanlar surat asmaktan falan anlamıyorlar her şeyi işlerine geldiği gibi görüyorlar . Pazar günlerim bile zehir oluyor ertesi günün pazartesinin olduğunu düşününce...

çok da takmayın,çok canınızı sıkıyorsa lafını verin geçin,onlar da kendine çekidüzen verir herhalde. eşiniz gelmediyse bir gün gelsin kendini göstersin,belki çekinirler sonra...

Back
X