• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerindeki bayanların erkekler yüzünden kıyafet sorunsalı?

iyi de o sapık ruhlular her yerde. otobüste metroda vapurda sokakta... en tiksindiğimde toplu taşımalarda oturan kadınların, öğrencilerin tepesine dikilip yakasından içeriye bakmaya çalışan zavallı pislik adi iğrenç bla bla herifler... :19::19::19: kafasına tekme atasım geliyor bunlara denk gelince. :21::21::21:

Ah benim neler yapmak geliyo da içimden olmuyor işte dün eve gittim nasıl küfürler üretiyorum bir görsen küfür nedir bilmeyen ben, alternatifim sınavı kazanıp bunların yanından defolup gitmek, benim enerjimi düşüyorlar .

ıs degıstırme sansın yok sanırım ama baska yerede gıtsen ole helede kucuk sehırler ole malesef ınsan gormeyınce ökuz gbı bakıo pıslıkler

ıs degıstırme sansın yok sanırım ama baska yerede gıtsen ole helede kucuk sehırler ole malesef ınsan gormeyınce ökuz gbı bakıo pıslıkler

Ders çalışıyorum eşim zaten ikna oldu iş yerinde sorun olunca onunla da huzurumuz bozuluyor. Gideceğiz diyor . :)) HElin burası küçük ama çarşısını bir görsen herkes bakımlı .Dışarıda sorun yaşamıyorum . Günümün nerdeyse tamamı burda geçiyor . Kurtulurum inşallah ruh gibiyim taktım kulaklığımı kulağıma hem radyo dinliyorum hem işimi yapıyorum. Onlar da laf atınca duymamazlıktan geliyorum :1: napim

Ders çalışıyorum eşim zaten ikna oldu iş yerinde sorun olunca onunla da huzurumuz bozuluyor. Gideceğiz diyor . :)) HElin burası küçük ama çarşısını bir görsen herkes bakımlı .Dışarıda sorun yaşamıyorum . Günümün nerdeyse tamamı burda geçiyor . Kurtulurum inşallah ruh gibiyim taktım kulaklığımı kulağıma hem radyo dinliyorum hem işimi yapıyorum. Onlar da laf atınca duymamazlıktan geliyorum :1: napim

aynn bı sure bu durumda takıl en guselını yapıyosun

Back
X