Is yerindeki ,böyle birine nasil davranmali?

Sahte rapor almayı araştırmak falan sizin göreviniz degil, sizin göreviniz verilen işleri yapmak, içiniz hınç ve kin dolu, sizin adınıza üzüldüm. Bazı insanlar hakkımı yedirmem hakkımı yedirmem diye aşırı agresif ve savunmacı oluyor. Bana sen buradan yakında gidersin deselerdi hayırlısı olsun der geçerdim. Karşı tarafta siz de saldirgansiniz.

Valla çatır çatır gönderiyorlar bizim burada, başkanımızın kim olduğunu bilmeden yorum yapmayın bence. Herkes sizi tanıyıp sizi haklı görse buraya gelip konu acmazdiniz.
Herkesle ne ilgisi var bir kişinin sorun yaşattığını belirtmiştim kaldi ki bu söylediğim kişiyle ilgili de önceden bilgi sahibiyim o nasıl başkalarının dedikodusunu yapıyorsa birileri de onun arkasından olumsuz birçok şey söylüyor az çok konuşma ve davranışından da belli beni de tanıyorlar bu kişiyi de yani ben aciksozlu biriyim dedikodu vs yapmam bir şeyden rahatsizlik mi duydum bunu o kişinin arkasından söylemem yüzüne söylerim içimden gelmeyen hic bir şeyi de birilerinin isteğine dayatmasına göre yapman istemiyorsam bitmiştir ben oraya arkadaşlık etmeye gitmiyorum samimiyeti de sevmem zaten herkesin yaptığı benim istemediğim tasvip etmediğim bir şey varsa doğru bulmuyorsam yapmam bu uyumsuzluk değildir birilerinin isteğini yapıp kendimi huzursuz etmiyorum ben içimden geldiği gibi davranıyorum

Sahte rapor almayı araştırmak falan sizin göreviniz degil, sizin göreviniz verilen işleri yapmak, içiniz hınç ve kin dolu, sizin adınıza üzüldüm. Bazı insanlar hakkımı yedirmem hakkımı yedirmem diye aşırı agresif ve savunmacı oluyor. Bana sen buradan yakında gidersin deselerdi hayırlısı olsun der geçerdim. Karşı tarafta siz de saldirgansiniz.

Yani muhatap olmamam gerekiyordu o konuda haklısınız he deyip gecmeliydim ters psikoloji yapmalıyım. ben personel birimindeyim otomatikmen beni alakadar eden bir durumdu raporlar vs kadin evini taşıyacak 52 gün yillik izni var yillik iznini dönemin ortasında işlerin yoğun olduğu günler kullaniyor öteki günler parça parça 40 güne yakın rapor aliyor bize bacak ağrısı diyor raporuna bakıyoruz boyun ağrısı yaziyor sahte olduğu aşikar zaten yönetim sahte raporlarla ilgili karar aldı bu sene o kadar kolay rapor alamazlar sıkıntı calistigi gun sayısı donem boyunca toplasan 90 gün yapmaz calistigi günler çocuğum deyip 2 de gidiyordu her gün istisnasız ;sonrasında gorevlendirmelerin yapıldığı gün de kendisini çok çalışıyor gösterip yine bana yoğun olan işi yıkmaya calistilar kabul etmedim haklı olarak yani çok calisan kimseye ödül verilmiyor çalışan daha çok çalıştırılip ezdiriliyor ses cikarmak sart ben de ses çıkaran biriyim bu vatandaş da bundan rahatsız istediği gibi olmadığı için durum

Back
X