İş yerindeki cadılarla başım dertte

Okurken düsunduklerimi yoruma dökmüşsünüz resmen elinize saglik konuya istinaden sunuda eklemek istiyorum ben simdilik ev kadiniyim ama ne çalışırken ne de ev kadiniyken pano suslucek zamanim olmuyordu sanirim ben fazla tembelmisim eger calistiginiz yer kres yada okul tarzi biyer degilse pano susleme yarışına girebilmeniz iş yerinizdeki işşizliginiz kiskandirdi maas almadigim halde benim o kadar bos zamanim yok

İşinizi mi aksatıyorsunuz.
Gerçekleri söyleyin.
İllaki kazanacaksınız diye bir durum yok ki.(İnşallah kazanırsınız bu arada).
Patronunuz sizi seviyor ve sayıyor ise işinizi beğeniyorsa zaten gerekçe olamaz.

ıs arkadaslarım ev kadını gibi nedemek...evkadınları kımın kuyusunu kazıyor..bu nasıl benzetmedir

İşyeri mi ilkokul mu belli değil yemin ederim. "Öğretmeniiim Tuğçe benim panomu kapmıışş" diye bir ortam canlandı gözümde. Hoş değil. Kim kapıyorsa kapsın yahu, sen diğer panoyu alsan ne olacak maaşında azalma mı olacak nedir? Salla. Her mevzuyu da patronuna şikayet etme, cidden çirkin gözüküyor. KPSS dershanesine gidiyor olman da işini aksatmadığın sürece problem yaratmaz.

Ne iş yaptığınızı çok merak ettim. Yöneticiniz de kimin hangi panoyu hazırlayacağına kadar herşeyş görüyor duyuyor maaşallah, yoksa siz mi söylüyorsunuz bu benim panom olacaktı diye. Ben, sürekli bana şikayetle gelen insanları artık ciddiye alamıyorum. Müdürünüz şu anda sizin yanınızda olabilir ama dikkat edin yakında o da sıkılacaktır. Bu yüzden artık olayları ona taşımadan aranızda çözme yoluna gidin bence.

Işyerinde arkadaşlarla uyum içinde olmak huzur acısından çok önemli . Patrona şikayet etme arkadaşına bu kaldın guzel olmuş de gec .
KPSS işini de keşke söylememiş olsaydın .

Tamam da pano süsleme işi bir tek sizin tekelinizde mi anlamadım ki ben siz bir fikir vermişsiniz pano süsleyelim diye kız da süslemiş özenmiş ne var bunda?illa siz süsleyeceksiniz diye bir kural yok ki oradaki herkes yapabilir sadece fikri siz vermişsiniz ne alaka onunkileri söküp kendinizinkileri takmak ayıp bir kere. Müdürünüzde ilginç yani onunkini sök sen yap diyor işiniz gücünüz mü yok. Kıskanmışsınız herhalde güzel şeyler yapınca. En güzel panoyu kapmış deyip müdüremi gittiniz bir de. Müdürünüzde işsiz galiba. Sanırım ilkokul önlüğüyle işe gidiyorsunuz parmakta kaldırıyor musunuz konuşurken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…