• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerindeki kiskanclar kuyumu kazmaya calisanlar

Iste bir fitneci daha.. sizin gibi insanlar yuzunden is hayatimizda kuyularimiz kaziliyor.. ayrica benimde kontratim longterm ama daimi degil henuz.. daha yeni universiteden cikmis bi insanda degilim.. uc yil oldu nerdeyse.. ben olsam asil sizin gibileri attiririm isten.. cunku kalbinde fesaflik olmayan insanlarin hakki.. bunu kulaginiza kupe yapin.. konumun iceriginede okumadan sacma sapan yorumlar yapmayin lutfen... Yine soyluyorum ben kimseyle arkadaslik yapmaya gitmiyorum ekmek parami kazanmak icin gidiyorum.. onlar gibide fitne fesatlik pesinde kosamam.. anlayana

Ayyy gina getirdin. Lafinin ikide biri fitne, kiskanc...

He ya hee...fitne yapiyom sana...hatda kiskanclikdan geberdim...yemedim icmeden kesildem.

Ya sabir

Iste bir fitneci daha.. sizin gibi insanlar yuzunden is hayatimizda kuyularimiz kaziliyor.. ayrica benimde kontratim longterm ama daimi degil henuz.. daha yeni universiteden cikmis bi insanda degilim.. uc yil oldu nerdeyse.. ben olsam asil sizin gibileri attiririm isten.. cunku kalbinde fesaflik olmayan insanlarin hakki.. bunu kulaginiza kupe yapin.. konumun iceriginede okumadan sacma sapan yorumlar yapmayin lutfen... Yine soyluyorum ben kimseyle arkadaslik yapmaya gitmiyorum ekmek parami kazanmak icin gidiyorum.. onlar gibide fitne fesatlik pesinde kosamam.. anlayana
Hem ekmek paranı kazanıp hem arkadaş olabilirsin? Anlayamıyorum böyle insanları. Başkalarına güler yüzlü ve iyi davranıp,arkadaş olmanın nesi kötü? Asıl iş yerinde arkadaşınız olmazsa kötü.15 sene önce çalıştığım iş yerindeki arkadaşlarımla halen görüşürüm. O dönem onlarla ailemden daha çok vakit geçiriyordum. Düşünün Sabah 9 akşam 6 beraberdik. Birbirinize kötü davransak korkuç geçerdi günler herhalde.

Ayyy gina getirdin. Lafinin ikide biri fitne, kiskanc...

He ya hee...fitne yapiyom sana...hatda kiskanclikdan geberdim...yemedim icmeden kesildem.

Ya sabir
Derdin ne senin.. konuyu acar acmaz saldiriya gectin.. yorumlari okumadan yorum yapiyorsun belliki.. neyse seninle daha fazla polemige girmek istemiyorum.. ben ne diyorum sen ne diyorsun.. diyorumki bankadaki arkadaslarim bile hoslanmiyor onlardan, sen kalkmissin bana burnun kaf daginda diyorsun.. boyle uzaktan yorum yapip saldirmak cok kolay olsa gerek.. iside gectim, insanlik onemli.. senin is yerindeki tutumunu az cok anliyorum, ve yorumlarindan nasil bir insan oldugunda anlasiliyor ztn..

Ya sabir...kuzu sen baya tirildaksin he...

Herhalde yorum yapicaz. Yorum istemiyorsan niye konu aciyorsun?

Benim işyerinde sorunum yok. Merak etme.

Merhaba arkadaslar, ben ise gireli 4 ay oldu.. universite mezunuyum ve diplomam oldugu icin beni banka bolumune aldilar.. yani sirketin hem banka departmaninda, hemde diger departmanlarda calisiyorum.. ise basladigim hafta, formasyona tabi tuttular tabi bu arada sirkette calisan bazi kadinlar "nasil olurda seni hemen banka bolumune dahil ettiler ? Anormal bir durum dediler.. " " iste ben su kadar senedir burdayim bu kadar senedir burdayimlar yuzume vuruldu " banane yahu sizden degilmi, bende yuksek diplomam var olamazmi yani dedim !!! Pazar gunu formasyona girdim tekrar ben dedim banka bolumundeki is arkadaslarimla guzel anlasiyorum, ama ben buraya arkadas edinmeye degil isimi yapmaya geldim dedim.. tabi diger bazi departmandaki kizlar donup bana ters ters bakti... Her neyse sabah ise geldim mudurum diger sef'le konusmus, kontratimin uzamasi icin, caliskan biri oldugumu soylemis vsvs derken.. mudurum agzindan bazi kisiler senin guler yuzlu olmadigini soylemis sefe demezmi.. halbuki musterilere kendileri kotu davraniyor.. motivasyonum dustu.. kim soyledi bunu dedim isimlerini soyleyemem dedi.. bu arada avrupada yasiyorum ve irkcilik var.. biktim bu kuyu kazmaya calisan insanlardan.. uzerime baska iftiralar atip beni isten attirirlar diye korkuyorum, ki yaparlar baska birisininde kuyusunu kazmaya calisiyorlar konustuklarinda duydum.. kendileri gibi dedikoducu, fitne césar olmadigim icin dogal oldugum icin islerine gelmedi tabikide.. bu aksam derhal baska bir ise basvurcam.. lakin mudurum biliyor ne kdr isime odaklandigimi.. ben napim simdi kizlar ??? Acayip sinirlendim..
Isin iyiyse cikma tabiki ama o kadinlarinda iftiralarini ispatlarsan iyi olur yada gelsinler baksin kameralara senin nasil calistigina

Yeni ise girdiginde aynisi olmayacagi ne malum, her seferinde is mi degistireceksin? Sen calis insanlar ne kadar basarili oldugunu gorsun cok istiyorlarsa kendileri giderler

Isin iyiyse cikma tabiki ama o kadinlarinda iftiralarini ispatlarsan iyi olur yada gelsinler baksin kameralara senin nasil calistigina
Dedigim gibi inanin musterinin biri bize sikayete geldi.. ben hergun nasil davrandiklarini gozlemliyorum.. egerki buyuk sef'le toplantim olursa, orada bazi seyleri acikliga kavusturcam..

Yeni ise girdiginde aynisi olmayacagi ne malum, her seferinde is mi degistireceksin? Sen calis insanlar ne kadar basarili oldugunu gorsun cok istiyorlarsa kendileri giderler
Bugun baska bir ise basvurdum.. belkide evet aynilarini yasicam, bilemiyorum ama zannetmiyorum.. mudurum zaten herseyin farkinda.. ortami geren gidip sef'e benim kuyumu kazmaya calisanlar oldu.. bankadaki is arkadaslarim sasirdi ztn.. onlarda biliyorlar neyin ne oldugunu.. hayirlisi herseyin..

Back
X