Merhaba arkadaslar, ben ise gireli 4 ay oldu.. universite mezunuyum ve diplomam oldugu icin beni banka bolumune aldilar.. yani sirketin hem banka departmaninda, hemde diger departmanlarda calisiyorum.. ise basladigim hafta, formasyona tabi tuttular tabi bu arada sirkette calisan bazi kadinlar "nasil olurda seni hemen banka bolumune dahil ettiler ? Anormal bir durum dediler.. " " iste ben su kadar senedir burdayim bu kadar senedir burdayimlar yuzume vuruldu " banane yahu sizden degilmi, bende yuksek diplomam var olamazmi yani dedim !!! Pazar gunu formasyona girdim tekrar ben dedim banka bolumundeki is arkadaslarimla guzel anlasiyorum, ama ben buraya arkadas edinmeye degil isimi yapmaya geldim dedim.. tabi diger bazi departmandaki kizlar donup bana ters ters bakti... Her neyse sabah ise geldim mudurum diger sef'le konusmus, kontratimin uzamasi icin, caliskan biri oldugumu soylemis vsvs derken.. mudurum agzindan bazi kisiler senin guler yuzlu olmadigini soylemis sefe demezmi.. halbuki musterilere kendileri kotu davraniyor.. motivasyonum dustu.. kim soyledi bunu dedim isimlerini soyleyemem dedi.. bu arada avrupada yasiyorum ve irkcilik var.. biktim bu kuyu kazmaya calisan insanlardan.. uzerime baska iftiralar atip beni isten attirirlar diye korkuyorum, ki yaparlar baska birisininde kuyusunu kazmaya calisiyorlar konustuklarinda duydum.. kendileri gibi dedikoducu, fitne césar olmadigim icin dogal oldugum icin islerine gelmedi tabikide.. bu aksam derhal baska bir ise basvurcam.. lakin mudurum biliyor ne kdr isime odaklandigimi.. ben napim simdi kizlar ??? Acayip sinirlendim..