boş ver gümüş. özel sektör iş hayatı. olabilir insanlar gözünü bile kırpmadan birbirlerini ezmeye çalışıyorlar. kaldı ki bu senin müdürün. izin almışsın vermemiş sonrada iznini bişekilde halletmişsin. hiç aldırmadan yoluna devam bence.
kamu sektörü de aynıben artık takmıyorum muhatap bile olmuyorum. Benim Müdürüm hastaneye kontrole gideceğim gün işimi erken bitirip daireye dönmemi ister ki bu da 2-3 saatlik mesai için 40 km yolu bu halde kat etmem demek ve daha neler neler. özel kamu farketmiyo benim tecrübe ettiğim iş hayatında erkeklerin (egodan mıdır kıskançlıktan mı bilmem) sürekli bayanları ezme çabası içinde olması.
Müdürünüzün söylediğini yok sayıp, araya başka birini sokmak, onu ezmek olmuş. Aslında onun size tavır yapması lazım. Her ne kadar babanız fabrika sahibini tanıyor olsa da, sizin izin işlerinizle kim ilgileniyorsa onun dediğine göre hareket etmeniz gerekirdi. Sonuç olarak orası bir iş yeri, dost meclisi değil. Hiyerarşi denen bir olgu söz konusu. Bu diğer çalışanlarla sizin aranızda da soruna neden olabilir ileride. Başarı gösterirsiniz, kayrılıyor derler vs.
Bilmiyorum ama izin alamadınız diye ağlamalar araya babanızı koyup, onun tanıdıkları ile çözmeler hoş değil
Evli barklı kaç yaşında kadınsınız, kendi sorunlarınızı kendiniz çözebilmeniz lazım.. Hele de iş hayatında ağlamalara filan yer yok..
Anlattığınıza göre ilk değil , eğitime de lazım değil deyip sizi reddetmiş ama kendi gitmiş.. Kişisel sorunlarınız veya koltuk kavganız var gibi..
İlkokul sıralarındaki gibi 'küstüm' yapamayız işyerinde, hele ki mevki olarak bizden üstse.. Samimi olmanıza gerek yok ama 'Günaydın' 'İyi akşamlar' gibi selamlamalar şart bence..
Yok asla olmaz gibi birşey düşünüyorsanız da yeni bir iş bulun, böyle huzursuz bir ortamda uzun dönem çalışılmaz..
Daha önce de bir sorunumuz da ben hiç birsey olmamış gibi davrandım o da kendi hatasını anlamadı ben davrımı koymazsam o yine hatasını anlamaz. Ben yönetimdeyim kimseye baglı bir işci degilim ilk ona baglı çalışıyordum ben saygıda kusur etmedim hiç bir zaman ezipte geçmedim onu izin vermeyecekse bastan vermiyorum deseydi ben basımın cagresine bakardım ama aradan bir hafta geçmiş ben valizimi hazırlayıp kalacak yerimi ayarlamışım hayır gidemezsin diyor nasıl sinir olmayayım. Ben sinirlendigimde aglarım nerede olursa olsun kırıp dökmemeyecegime bağıramayacagıma göre bende sinirimi böyle çıkarıyorum
Nasıl kimseye bağlı değilsiniz. İzini ondan istediğinize göre o adam sizin bölümün amiri olmalı...
Araya birilerini sokup adamı ezmişsiniz... En basitinden ben sizden 1 hafta önce izin aldım siz de verdiniz bende planımı ona göre yaptım deyip Cuma günü gelmeyebilirdiniz. Ağlayıp sızlayıp araya birilerini sokmanız hoş değil. Haklı iken haksız duruma düşürmüsşünüz kendinizi. Şimdi önemli bir işiniz olduğunda tekrar nasıl izin alacaksınız?
Hiç bir sıkıntı olmaz....
Konuşmak, selam vermek zorunda değilsin...
Seninle biraz uğraşabilir, gardını alır işine bakarsın....
Evet gerçekten can sıkıcı olmuş ve sen doğru olanı yapmışsıın onun üstünü devreye sokarak...
Özel sektörde çalışanların robot olmadığını anlasınlar şu yönetici sıfatındaki insanlar..
Hiç bir sıkıntı olmaz....
Konuşmak, selam vermek zorunda değilsin...
Seninle biraz uğraşabilir, gardını alır işine bakarsın....
Evet gerçekten can sıkıcı olmuş ve sen doğru olanı yapmışsıın onun üstünü devreye sokarak...
Özel sektörde çalışanların robot olmadığını anlasınlar şu yönetici sıfatındaki insanlar..
Aynen öyle... Çok iyi yapmışsın bir üstüne devreye sokarak onu ezmeklesesini çıkarmadıgında resmen eziliyorsun bunu gördüm, masasını silip odasını temizledigim oldu sırf hatır için
ne kadar çok tamam dersen o kadar çok üstüne binen oluyor
Her kelimesine katılıyorum.
Ayrıca iş hayatında daha nelerle karşılaşacaksın bunlar en basiti.Her üzüldüğünde kızdığında iş aramaya kalkarsan çok yıpranırsın.
Bunlar inan zamanla geçiyor unutuyorsun niye üzülmüşümki diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?