İŞ YERİNDEKİ TOPLANTIDA SÖZ ALMAK İSTİYORUM.

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Kızlar,
şubenin aylık toplantıları oluyor ve ben bu toplantıda konuşmak istiyorum, aslında herkesin rahatsız olduğu bir konu olan iş dağılımı adaletsizliği konusunda konuşucam.'sizce bu müdürlükte iş dağılımı adaleti var mı' diye sormak istiyorum müdüre.Bundan herkes şikayetçi, biliyorum çünkü anket yapıldı ve o anketleri ben yaptım ve ben gönderdim, iş dağılımı adaletinden 100 üzerinden elli vermişler, yirmibeş veren de vardı...Şimdi amacın ne dersen, elli yaşlarında danışmaya yalakalık yaparak oturmuş iğrenç biri var, aile düzenimle ilgili dedikoduları çıkaran...iki adam gelirse danışmaya iilgileniyor, sonra dedikodu, yalakalık.ve bu adamın o danışmadan alınmasını istiyorum.müdür yaşı itibariyle de o adamı biraz kolluyor.adam da müdürün sevmediği insanlara lafları dokunduruyor.
artık yapmıyor gerçi ama bu yaptıklarını değiştirmez, o adam da herkes gibi çalışmalı.
siz olsanız bunu nasıl dile getirirsiniz

Bu soru sizi zor durumda bırakır.Soz alıp anketin sonuçlarını paylaşmak istediginizi dile getirebilirsiniz,iyileştirme çabalarında sizde aktif görev almak istediğinizi belirtebilirsiniz.

Direk boyle sormazdim.Ama bir sekilde ortaminin havasina gore durumu anlatirdim.Toplantilar bunun icin var zaten sorunu soyleyin mudur beye.
Üstelik sizin aile duzeninize karisan biri icin soylemekte cekinmezdim.

Direk boyle sormazdim.Ama bir sekilde ortaminin havasina gore durumu anlatirdim.Toplantilar bunun icin var zaten sorunu soyleyin mudur beye.
Üstelik sizin aile duzeninize karisan biri icin soylemekte cekinmezdim.
evet sorun şu benim üzerimden prim yapıldı o dönemler kötüydüm, kocamla boşanma aşamasındaydım, çocuğumun rahatsızlığı vardı ama şimdi hepsine meydan okuma zamanı geldi ve hepsinin bir şekilde hesabı sorulmalı diye düşünüyorum.

Soru sorarsaniz bastan yenik baslarsiniz.Kiminle ilgili ne sikayetiniz varsa onu dile getirin daha iyi...
genel olarak müdürlükte bir iş dağılımı adaletsizliği var, herkes çalışsa ne dedikodu olut ne laf çakma.bir de insan enayi gibi hissediyor.ben çok çalışıcam o az çalışıcak üstelik dedikodu yapacak, kaymak işi o yapacak.adil mi

evet sorun şu benim üzerimden prim yapıldı o dönemler kötüydüm, kocamla boşanma aşamasındaydım, çocuğumun rahatsızlığı vardı ama şimdi hepsine meydan okuma zamanı geldi ve hepsinin bir şekilde hesabı sorulmalı diye düşünüyorum.
Tabikide sormalisin hangi bakla sizin aile yasantiniza karisiyorlar .Sizin yerinizde olsaydim ilk konustuklarinda laflarinini yutururdum onlara ne alaka yani.

Tabikide sormalisin hangi bakla sizin aile yasantiniza karisiyorlar .Sizin yerinizde olsaydim ilk konustuklarinda laflarinini yutururdum onlara ne alaka yani.
yutturdum onlara ama hıncım geçmedi, her gün aile hayatım, eşimin annesiyle görüşüp görüşmediğini bana soruyor düşün kaçarak evlendik de öğrenmiş adi, beni çok zor durumlara düşürdü

aile yaşantısını boşver de o adamı danışmadan farklı birime alırlarsa ona çok büyük bir ders olur.yok öyle

İşyeri işyeri değil Dallas mübarek

4 ay önceki konuyu açtığınız da size demezler mi madem çok rahatsızdın neden daha önce şikayetini bildirmedin diye :KK66:
sorun kinlenmek anladın mı kinlendim ben...Zamanında benimle uğraşıldı, şimdi ben uğraşmak istiyorum.

genel olarak müdürlükte bir iş dağılımı adaletsizliği var, herkes çalışsa ne dedikodu olut ne laf çakma.bir de insan enayi gibi hissediyor.ben çok çalışıcam o az çalışıcak üstelik dedikodu yapacak, kaymak işi o yapacak.adil mi
Degil tabi ki ama soru sorarak ister istemez bir gerginlik yaratacaksiniz fikrinizi soylemeniz daha uygun bence.

Toplantilarda baskasi adina konusmayin bu hoc hos olmaz ve sorunlari birysel konusun aksi halde orgutlenme diye gecer is kanununda

Kediyle oynar gibi oynarsin elemanın psikolojisiyle ama böyle kendini ortaya atarak hiçbir yere varamazsin.Ortamda buz gibi bir hava olur ve kimse o an kalkıp seni destekleyecek birsey söylemez sen öylece kalırsın.Sefiniz de Sarimanolya hanım sanırım kurumumuzda çalışanlarla gecinemiyorsunuz vs.der siz isinizden olursunuz.

Kızlar,
şubenin aylık toplantıları oluyor ve ben bu toplantıda konuşmak istiyorum, aslında herkesin rahatsız olduğu bir konu olan iş dağılımı adaletsizliği konusunda konuşucam.'sizce bu müdürlükte iş dağılımı adaleti var mı' diye sormak istiyorum müdüre.Bundan herkes şikayetçi, biliyorum çünkü anket yapıldı ve o anketleri ben yaptım ve ben gönderdim, iş dağılımı adaletinden 100 üzerinden elli vermişler, yirmibeş veren de vardı...Şimdi amacın ne dersen, elli yaşlarında danışmaya yalakalık yaparak oturmuş iğrenç biri var, aile düzenimle ilgili dedikoduları çıkaran...iki adam gelirse danışmaya iilgileniyor, sonra dedikodu, yalakalık.ve bu adamın o danışmadan alınmasını istiyorum.müdür yaşı itibariyle de o adamı biraz kolluyor.adam da müdürün sevmediği insanlara lafları dokunduruyor.
artık yapmıyor gerçi ama bu yaptıklarını değiştirmez, o adam da herkes gibi çalışmalı.
siz olsanız bunu nasıl dile getirirsiniz

yorumları okuyamadım
öncelikle bu şekilde soru sorarsanız direkt antipatik davranmış olursunuz, ciddiye alınacağınız varsa da tepkiyle karşılaşırsınız
evet insanlar anket doldururlar, hatta ortada yetkili yokken adalet yok diye atıp tutarlar ama bir yetkili karşısında eleştiri yapabilen hemen hemen hiç çıkmaz ve siz desteksiz kalırsınız, çıkıntılık yapmış olursunuz, haklı da olsanız!
onun yerine aynen ilk yorumdakiyorumdaki Anamnez Anamnez in dediği gibi anket sonuçlarıyla ilgili diye giriş yaparak, gördüğünüz gibi çoğunluk böyle düşünüyor ve bu da çalışma motivasyonunu, verimliliği düşürür şeklinde devam ederseniz çok daha iyi olur.
yalnız, şube aylık toplantısını kişisel problemlerinize alet etmek büyük hata olur
bunu, müdürünüzle özel olarak konuşmanız gerekir

Kediyle oynar gibi oynarsin elemanın psikolojisiyle ama böyle kendini ortaya atarak hiçbir yere varamazsin.Ortamda buz gibi bir hava olur ve kimse o an kalkıp seni destekleyecek birsey söylemez sen öylece kalırsın.Sefiniz de Sarimanolya hanım sanırım kurumumuzda çalışanlarla gecinemiyorsunuz vs.der siz isinizden olursunuz.
işten mi atılıcam?bu duyduğum en komik şeydi bu arada.yapamaz.:))))))))))))))))

Devlette mi çalışıyorsunuz özelde mi?
ben cevap vermek istemiyorum.ama şu var buraya geldiğimde büyük umutlarla gelmiştim.oysa heryer aynı...buradaki insanlar on senedir burada çalışan var, müdür etkin değil sadece beni sevemedi, anlaşılır gibi değil, gruplaşma had safhada, gerçek çalışan az.örneğin iki tane hizmetli var ama ben wc ye giderken kendi sıvı sabunumla gidiyorum.neden çünkü sabun dahi koymuyorlar, hizmetli personelle sohbette, camlar hiç silinmiyor,wcler berbat ötesi, su kesiliyor, yedek bidonlarda dahi su yok.ve müdür hiçbirşey demiyor....hasta oluyorum abi.ne pis insanlar, afedersiniz wc den sonra el yıkanmaz mı

Back
X