• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerindekilere rezil oldum cok kotuyum :(

yargılamak istemiyorumi canım anlıyorum gönül ferman dinlemiyor.ama senin çok sevdiğin bir sevgilin olsa ve onu yoldan çıkarmak isteyen bir kız olsa neyapardın biraz empati yap.sabret ve o insana tamamen arkadaşça davran.hiç birşey olmamış gibi yapmak zorundasın o kıza yazık değil mi?zaten adamın sana ilgisi olsa inan çoktan belli ederdi erkekler bu durumlarda bizim kadar ketum ve plancı olmazlar.senden çok hoşlansa sana ulaşmanın bir yolunu bulurdu.kendini daha fazla küçültmeden bu meseleyi bitir.Allah yardımcın olsun.

Sinir oluyorum sizin gibi ucuz kadınlara, adamın ilişkisi var gayet mutlu mesut demek ki sanane kardeşim dış kapının dış mandalısın. Kendine saygın olsun biraz haa kendine yoksa başkalarına olsun milletin ilişkisine karışma. Sevgilisi çok kibar bir şekilde size gereken cevabı vermiş zaten efendi olan anlar çekilir kenara.

Sinir oluyorum sizin gibi ucuz kadınlara, adamın ilişkisi var gayet mutlu mesut demek ki sanane kardeşim dış kapının dış mandalısın. Kendine saygın olsun biraz haa kendine yoksa başkalarına olsun milletin ilişkisine karışma. Sevgilisi çok kibar bir şekilde size gereken cevabı vermiş zaten efendi olan anlar çekilir kenara.

Bana hakaret edemezsin sen kim oluyorsun?

iş yerinde birine birşey hissetmenizde ayıp birşey yok. sevgilisi olduğunuzu bilmiyordunuz.

ama artık öğrendiniz. eğer biri sizi sevgilinizden ayırmaya çalışsaydı ne hissederdiniz?

kimseyi üzmeyin ve kimsenin ahını almayın. mutlu olamazsınız.

kısmetinizi başka yerde arayın.

bence bir an önce bir psikolog ile görüş çünkü sen işten ayrılsan da bu hastalık seninle beraber devam edecek, bir dahaki sefere daha da ilerlemiş olacak. bu bir rahatsızlık bir kere bunun da lütfen farkında ol hatta bu hakkında filmler falan çekilmiş bir rahatsızlık. normal bir durum değil. bu yüzden bir an önce tedavi olmanızı öneririm, hayatınız elinizden akıp gitmeden önce...

onerilerinizi dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz. Her gun ise bir umut belki bugun benim olur diye gidip aglayarak donmek cok aci veriyor.. Ailesinin duyguyu asiri onaylamasi falan beni kahrediyor. Bi yanlisi ciksa o kadar mutlu olcakmisim gibi hissediyorumki anlatamam...

Madem sevgilisi olduğunu öğrendiniz, neden hala nasıl elde edebilirim yazmışsınız !! o kızı çok iyi anlıyorum ve sizin gibi bayanları hiç anlayamıyorum,sevgilisi olmayan erkek mi kalmadı ya..

Son düzenleme:
çok cürretkar davranmışsınız adamın sevgilis olduğuna göre sıze bı elektırıkte vermiş olamaz ki sonradan sıze söyledıklerıyle bu anlaşılıyor ne beklıyordunuzki bu luzumsuz ilgiye hemen koşacakmıydı sıze unutun gıtsın yerınızde olsam çoktan iş aramaya başlamıştım

burnuma kötu kokular geldi.... sen cocuga deyilde parasina asik olabilirmisin surekli maddi konulardan bahsetiyorsun??

ya ilgisini gosterme sekline de asigim evet. Paraya degil onun romantikligine galiba :( bunlari yapabilecek imkani var ve yapio ama ona iste bana deil :( kiz da zengin diye kendimi ezik hissediorum cunku, her gun degisik bi arabayla gelio cantalar ayakkabilar fln hep marka...

ya ilgisini gosterme sekline de asigim evet. Paraya degil onun romantikligine galiba :( bunlari yapabilecek imkani var ve yapio ama ona iste bana deil :( kiz da zengin diye kendimi ezik hissediorum cunku, her gun degisik bi arabayla gelio cantalar ayakkabilar fln hep marka...

Sevgilisi olan birini elde etme çabaları sizin orda aşk olarak mı tanımlanıyor arkadaş!!..nasıl bir zihniyet yapısı oluştu insanlarda böyle

eee senin ne gibi bi planın var anlatsana:ssz::ssz::ssz:

Yazacak cok sey var ama yazmiyorum, yazamiyorum... sadece rabbim esimizi sevdiklerimizi boyle insanlardan korusun diyorum...

Bence sen takıntı yapmışsın.
Seninki aşk değil, sadece onların ilişkisine özeniyorsun.
Sevgilisine aldığı hediyeleri, ilgisini kıskanıyorsun.
İşten çıkman en hayırlısı. Ha çıkamam diyorsan da "elde etmek" gibi bir düşünceyi kafandan silmen gerekiyor.
Zaten uğraşsanda olmaz gibi, çünkü anlattığına göre anladığım; adam gayet sadık ve bağlı, sevgilisi de kibar ve fazlasıyla anlayışlı.
Olmadı bi sigara içip mutluluk dileyin. :ssz:

tatlim kendini neden ezik hissediyorsun ki? insanin gönlu zengin olsun para pul inanki hic önemi deyil...
benim icin gönul zenginligi önemli ;) birde söyle dusun tamam cok zengin olabilirler, peki ya mutlulugu parayla alabilirlemi hayir...
ben sahsen zengin olmak istemezdim, cunku zengin kisiler ne yapacaklarini sasiriyorlar, daha bi kibiirli ve havali oluyorlar kendilerinden baskalarini dusunmezler.... hergun halimize sukur etmeliyiz, bizden daha beter insanlar var sicacik bi evin varsa sokakta yasayan insanlarin halini dusun... Allah hakkinda hayirlisini versin, umarim tez zamanda kurtulursun....

Rezil olmanı kafaya taktığına göre bu rezilliğe daha fazla devam etme isteğin neden anlamadım.
Daha da küçük duruma düşeceksin gibi görünüyor aynı şekilde devam edersen. :31:
Seçim senin. Bu adam sana varmaz. :31:

ya neler neler gerceklesiyor da acaba neden bu adam benim olamiyor? Hic mi ayrilmayacaklar sanki evliler mi? Bi sekilde iliskileri bitse sansim neden olmasinki

adamı yanlız yakaladıgında gozlerını dık seksı pozlar ver:ssz:
dahada olmadı fırıkık ver:27:dıkkatını bırsekılde cekmeye calıs:44:
hay ALLAHIM Ya bıde akıl ıstıyo:37:
ha sevgılısı ha karısı degısen bısey yok sen araya gırmek ayırmak ıstıyosun:47:
adamın kanı bozuk olsa kızı ya aldatacak yada terkedecek senın yuzunden:47:
bıde utanmadan nasıl ayarlarım dıye soruyosun:53:pes

ya neler neler gerceklesiyor da acaba neden bu adam benim olamiyor? Hic mi ayrilmayacaklar sanki evliler mi? Bi sekilde iliskileri bitse sansim neden olmasinki

belkide evlenmeliler, evlilik aşkı öldürüyo ya o bakımdan:6:

Back
X