İş yerinden evlilikten çıkmak

Evlilik cuzdanini gostermen yeterli hatta patron anlayisliysa zaten nisanli oldugun icin gostermene bile gerek yok evlilik nedeniyle cikip tazminat almak hakkin.Bende bu sebepten ciktim tazminat aldim sonra evlenince evde sıkıldim tekrar girdim hamilelikten cikinca yine aldim sonra bebegim 1 yasindayken yine girdim 2.ciye hamileyken yine ciktim🤣🤣 sonra oda 2 yasina gelince yine girdim ve bu defa buyuk cocugum okula basliycak diye tekrar ciktim ama bu defa kendi istegimle olmasina ragmen patron cikis parami verdi ama her herseferinde aldim yani cikislarimi.
Sımdı ben baba evinde klcam dugune kadar da sadece tazminat ıcın nikah yapcam. 1seneye ne kadar verirler kı. Bır de yıllık ıznımde var. 6 gun evlılık iznımı de kullanmak ıstıyorum. Sımdı dugun hemen yapmıycam. Isten cıkınca yapcam. Is yerindekilere mevlutlu yapacaz diycem. Onlar herseye muhalefet zaten. Herseye yorum yapan dedıkoducular

Şuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Memlekette sehir disinda olacak diyin😀kimse gelemez🙊

Sımdı ben baba evinde klcam dugune kadar da sadece tazminat ıcın nikah yapcam. 1seneye ne kadar verirler kı. Bır de yıllık ıznımde var. 6 gun evlılık iznımı de kullanmak ıstıyorum. Sımdı dugun hemen yapmıycam. Isten cıkınca yapcam. Is yerindekilere mevlutlu yapacaz diycem. Onlar herseye muhalefet zaten. Herseye yorum yapan dedıkoducular
Canim 1 yila aylik maasin kadar verirler diye biliyorum ama muhasebecinden kesin ogrem ne alacagini..Benimkinde nasil bir hesaplama yaptilar hatirlamiyorum hic cok zaman gecti ustunden

kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ki
benim isyerim tasinacakti beni uzak bir subeye yolluyorlardi nikahi 4 ay onceden yapip tazminatimi istedim bu durum kimseyi ilgilendirmez

Şuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Düğün yapmadık daha diyeceksiniz. Düğün onları ilgilendirmiyor. Resmi nikah dışında birşey gerekmiyor. Yalana da gerek yok. Nikah tarihinden itibaren 1 yıl zamanınız var.

kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ki
benim isyerim tasinacakti beni uzak bir subeye yolluyorlardi nikahi 4 ay onceden yapip tazminatimi istedim bu durum kimseyi ilgilendirmez
Evet bır de nıkah ıznı var 6 gun bunu bana vermek zorunda dımı. Kadın gıcık vermez sımdı napıcam o 6 gunu vermezse

Düğün yapmadık daha diyeceksiniz. Düğün onları ilgilendirmiyor. Resmi nikah dışında birşey gerekmiyor. Yalana da gerek yok. Nikah tarihinden itibaren 1 yıl zamanınız var.
Yaa onlar herseye karısıyor. Yapmıycaz suan dugun diycem. Sacımı sarı yaptım.Ayy hazır kızlar ıs yerinde resmen dalga gectı rengiyle. Hepsinden nefret edıyorum sadece. Hıcbırınıde cagırmıycam

Canim devlet dugunune bakmiyor, nikaha bakiyor. Siz nikah yapın, kimseyede bole dusundugunuzu solemeyin. Nikahtan snra ayrildiginizda size paşa paşa verir dugunu beklemek zorunda degilsiniz.

Bende 6 yildir bir firmada caliştim, evlilik tazminatimi almak istedim zorluk cikardi vermek istemedi. Şuan mahkemeligim yuzde yuz alicam hakkimi, ama hakkin olani vermek istemeyen, zorluk cikaran bir suru isveren war.

Evet bır de nıkah ıznı var 6 gun bunu bana vermek zorunda dımı. Kadın gıcık vermez sımdı napıcam o 6 gunu vermezse
vermek zorunda yasal hakkiniz nikahi yaptiktan sonra ozaman 3 gundu simdi 6 gunmu bilmiyorum
3 gunun 2 sini kullandirttilar mudurlerimiz eleman yok diye izinden donunce merkezden arayip beni eve yollattilar nikah izni bolunemez diye yasal haklariniza hic bir sey yapamazlar bu izin size is yeriniz tarafindan degil devlet tarafindan verilmis bir hak
kimsenin vermemek gibi bir luksu yok
ha su olur parasini vermez sizi 6 gun izine yollar sigortaniz devam eder 6 gunluk izinden sonra ic cikisinizi yapar mesela

Back
X