- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Olayın işsizlik boyutunu düşündünüz mü ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sımdı ben baba evinde klcam dugune kadar da sadece tazminat ıcın nikah yapcam. 1seneye ne kadar verirler kı. Bır de yıllık ıznımde var. 6 gun evlılık iznımı de kullanmak ıstıyorum. Sımdı dugun hemen yapmıycam. Isten cıkınca yapcam. Is yerindekilere mevlutlu yapacaz diycem. Onlar herseye muhalefet zaten. Herseye yorum yapan dedıkoducularEvlilik cuzdanini gostermen yeterli hatta patron anlayisliysa zaten nisanli oldugun icin gostermene bile gerek yok evlilik nedeniyle cikip tazminat almak hakkin.Bende bu sebepten ciktim tazminat aldim sonra evlenince evde sıkıldim tekrar girdim hamilelikten cikinca yine aldim sonra bebegim 1 yasindayken yine girdim 2.ciye hamileyken yine ciktimsonra oda 2 yasina gelince yine girdim ve bu defa buyuk cocugum okula basliycak diye tekrar ciktim ama bu defa kendi istegimle olmasina ragmen patron cikis parami verdi ama her herseferinde aldim yani cikislarimi.
Dershaneye gıdıcem 1 sene zatenOlayın işsizlik boyutunu düşündünüz mü ?
O zaman siz bilirsiniz.Dershaneye gıdıcem 1 sene zaten
Memlekette sehir disinda olacak diyinŞuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Canim 1 yila aylik maasin kadar verirler diye biliyorum ama muhasebecinden kesin ogrem ne alacagini..Benimkinde nasil bir hesaplama yaptilar hatirlamiyorum hic cok zaman gecti ustundenSımdı ben baba evinde klcam dugune kadar da sadece tazminat ıcın nikah yapcam. 1seneye ne kadar verirler kı. Bır de yıllık ıznımde var. 6 gun evlılık iznımı de kullanmak ıstıyorum. Sımdı dugun hemen yapmıycam. Isten cıkınca yapcam. Is yerindekilere mevlutlu yapacaz diycem. Onlar herseye muhalefet zaten. Herseye yorum yapan dedıkoducular
Düğün yapmadık daha diyeceksiniz. Düğün onları ilgilendirmiyor. Resmi nikah dışında birşey gerekmiyor. Yalana da gerek yok. Nikah tarihinden itibaren 1 yıl zamanınız var.Şuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Evet bır de nıkah ıznı var 6 gun bunu bana vermek zorunda dımı. Kadın gıcık vermez sımdı napıcam o 6 gunu vermezsekimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ki
benim isyerim tasinacakti beni uzak bir subeye yolluyorlardi nikahi 4 ay onceden yapip tazminatimi istedim bu durum kimseyi ilgilendirmez
Yaa onlar herseye karısıyor. Yapmıycaz suan dugun diycem. Sacımı sarı yaptım.Ayy hazır kızlar ıs yerinde resmen dalga gectı rengiyle. Hepsinden nefret edıyorum sadece. Hıcbırınıde cagırmıycamDüğün yapmadık daha diyeceksiniz. Düğün onları ilgilendirmiyor. Resmi nikah dışında birşey gerekmiyor. Yalana da gerek yok. Nikah tarihinden itibaren 1 yıl zamanınız var.
Yaa ama nıkah sonrası cıkcam. Nikah sonrası 6 gun ızın varya onu kullanmak ıstıyorum. Kadın sımdı der dugun zamanı verim ızın dıyedüğün hakkında neden yalan söylüyorsunuz ki önemli olan nikah sonuçta düğün nikahın partisi.
Kıdem parası verıyorlarmıs galıbaCanim 1 yila aylik maasin kadar verirler diye biliyorum ama muhasebecinden kesin ogrem ne alacagini..Benimkinde nasil bir hesaplama yaptilar hatirlamiyorum hic cok zaman gecti ustunden
Yaa derse bıze davetiye getirMemlekette sehir disinda olacak diyinkimse gelemez
![]()
Şuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
vermek zorunda yasal hakkiniz nikahi yaptiktan sonra ozaman 3 gundu simdi 6 gunmu bilmiyorumEvet bır de nıkah ıznı var 6 gun bunu bana vermek zorunda dımı. Kadın gıcık vermez sımdı napıcam o 6 gunu vermezse
onu kafasına göre belirleyemez ki belki düğün yapmayacaksın.ki yapmasan bile esas olan resmi nikahtır.Yaa ama nıkah sonrası cıkcam. Nikah sonrası 6 gun ızın varya onu kullanmak ıstıyorum. Kadın sımdı der dugun zamanı verim ızın dıye