İş yerine gelip hakaret etmek??

Ne güzel iş ya artık herkes önüne gelene saldırabiliyor. Kazadan bağımsız olarak bence kocanız sırf kendisine yönelik şiddet ve hakaretten dava açabilir diye düşünüyorum. Üstüne yürümeler, hakaretler falan artık cidden can güvenliğimiz kalmadı. O an başka şeyler de yaşanabilirdi. Bence kesinlikle mahkemeye verin.

Arabayla kaza yapan kadınların kocaları olmadan bir şey yapamamasına sinir oluyorum. Sonra kadın şoförler şöyle böyle diye hepimiz zan altında kalıyoruz. Araba kullanabilen, ehliyeti olan birinin kaza anında ne yapacağını da bilmesi lazım. Tabi yine eşini de haberdar etsin, bir şey soracaksa sorsun ama eşimi bekle demesi ve numarasını almaması çok yanlış. Numaraları alıp karşılıklı çaldırırlardı birbirlerini en kötü anlaşırlardı.

Eşinizin hatası ise gitmeye çalışması. Kimse onun iş yerine gelmek zorunda değil orada halletmeye çalışmalıydı. Polisle uğraşmak istemiyor kimse ama iki taraf için de en iyisi o. Çok ciddi hayati bir mesele olmadığı sürece gitmemesi gerekir. Hastanede hastalara acil bir durumda müdahale edebilecek birileri mutlaka vardır, diğerleri de biraz bekleyebilir. Doktor da bir insan neticede gecikebilir.

ya polis çağırın demiş ama her şeye zırt pırt polis gelmiyor ki kendi aranızda halledin diyorlar.
kadının eşimi arayayım gelsini de saçma buldum
arkadaşım araba kullanıyorsan gerekli prosedürü de bileceksin çocuk musun sen bebek misin?
o kadar ehliyet almışsın kadın erkek eşitliği diyoruz hemcinslerimizin bu mallığı da beni öldürüyor
en olmadı ara eşini de ki bu tutanak nasıl dolduruluyor diye sor
okuma yazman da mı yok be kadın
he tutanak tutulmasını da beklemediyse eşiniz o zaman tabi ki haksız.

Daha önce hiç kaza yapmadım ama Allah muhafaza aracı bir yere çarpsam eşimi aramamam gerektiğini, eşimi aramadan halledemeyeceksem de araç kullanmamam gerektiğini anlamış oldum bu konudan. Ne garip tepkiler var.
Konu sahibi geçmiş olsun, arıza insanlara denk gelmişsiniz. Yoksa çok basit bir mesele.
Doktorlara saygım sonsuz, ama böyle bir olayda ben doktorum gitmem gerek dese biri hayırdır hemşehrim derim. Memleket envai çeşit yalancı, hırsız , uğursuz dolu. Eşiniz kendi gibi iyi niyetli düşünmüş insanları ama değillermiş gördüğünüz gibi. Sıkıntısız atlatırsınız umarım olayı.

Bir kez kaza yaptigimda acil isim vardi. Telefona kazanin forografini cektim, adamin telefonunu aldim, kendi telefonumu verdim. Onun ruhsatinin fotokopisini aldim. Derse gittim..Dersten sonra kaza tutanagini doldurdum. Adami aradim..Okudu, kendi yazacagi yeri doldurdu, imzaladi. O kadar. Karsi tarafin kocamla gorusun demwsi cok sacma. Kocan degil sen kaza yaptin..sorumluluknalamiyorsan neden araba kullamiyorsun. Adama kimbilor nasil anlatti ki adam doldurulmus bir sekilde poliklinige gelmis. Adam belli ki agresif bir tip. Kadin da kocasinin bu huyunu bildiginden kocasi kizmasin diye suc bende degildi diye esinizi kotulemis anladigim kadariyla.
Kamu davasi acilir. Olay aninin goruntulerine bakilir. Kusur kimde ise karsi tarafin hasarini oder. O da trafik sigortasindan karsilanir.

Back
X