İs yerini ikram yeme yerine ceviren aşırı samimiyet gostergesi ablalar

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Kızlar is yerinde altı bayan bir kac da erkek calisanla birlikte çalışıyoruz. Bayanlar hep benden büyük ablalar. Sıkıntım şu, sürekli birileri bir şeyler yiyor ona bişey demiyorum ama her seyi ikram ediyorlar. Bit kadar cikolatayi bile neredeyse atomlarına ayırıp tek tek uzatıyorlar cok geriliyorum. Ben bir şey çıkarıp yemeye çekiniyorum artik. Onlardan da almiyorum hiç nerdeyse çünkü herkes alsa kendilerine bir sey kalmicak bi de benden de aynı seyi beklicekler ama hic bana göre bir sey değil.

Bir de, özellikle bir abla var o cok yapıyor bunu: İkram etmesem bile, mesela masama bişey koyup lavaboya gittim geldim diyelim ayyy canım cekti sana sormadan aldim birazını kusura bakma diyor. Yok önemli degil falan diyorum ama cok geriliyorum. Hiç rahat değilim. Neredeyse sakız cignese onu bile 8 parçaya bölüp dagitacak. Dolayısıyla karsisindakinden de aynı şeyi bekliyor.

Sorun bende mi?

Son zamanlarda hic bisey almiyosun diye laf sokmaya başladılar bana, ikram da etmiyorum artik cunku önünü alamicami anlayinca bıraktım. Adım cikacak diye de çekiniyorum, kadinlarin agzi da iki dk durmuyor ki surekli yiyorlar valla ben her gun en az bes kere hayir almiycam afiyet olsun demekten biktim onlar sormaktan bikmadilar. Ben kendi halimde isime gidip evime donmek istiyorum cok muhatab olmak istemiyorum iş yerindekilerle. Nasil davrancami şaşırdım.

Valla yanımda biri varsa bit kadar şeyi çıkartıp karşısında yiyemem. O husuta saçmalıyorlar. Ama karşımdaki kişiye ikram etmeden de o lokmayı ağzima götüremem.
Diyetteyim teklif etmeyin aklim çeliniyor diyin bence.

Diyetteyim derseniz kendi götürdüklerinizi yiyemezsiniz.
Bence direk söyleyin.
Hoşlanmıyorum değil de ben yeme düzenimi kendi getirdiklerime göre ayarlıyorum gibi..
(Bu da diyet gibi oldu ama en azından diyetteyim diyip akşama kadar form büskivi yemekten iyidir :KK53:)

Ay bnde hic sevmiyorum ya surekli yer misin diye sormalarini
Sorduklarinda da hep hayir derim sonra sende bir sey yemiyorsun diyorlar ne bilim bana tuhaf geliyor baskasinin bir seyini yemek.
Cok canim isterse kendim gidip alirim zaten

Diyette misin diyorlardı başta hep zaten, ben de evet dikkat ediyorum yediklerime diyordum biraz durmuşlardı sonra yine başladılar. Fenalık basıyor valla yapmacık seylerden. Yemekhaneden aldıkları elmayi kesip bölüp dağıtıyorlar falan. Ya zaten biz de aldık o elmadan, alip elime ısırıp yiyemiyorum utanıyorum artık.

Bu gidişle adım çıkacak ne alır ne verir diye ama bir degil iki degil ben onlara ayak uyduramam ki

Ne boğaz düşkünü is yeri orası :)
Çalışırken bir yandan sürekli yiyorlar mi?
En ufak birşeyi bile bolusturmeleri hoş bir hareket aslında.. ama canım çekti diye masanizdan da alıp yemek pes tabiki..
Çalışırken dikkatim dağılıyor diyip almayın..

Diyetteyim derseniz kendi götürdüklerinizi yiyemezsiniz.
Bence direk söyleyin.
Hoşlanmıyorum değil de ben yeme düzenimi kendi getirdiklerime göre ayarlıyorum gibi..
(Bu da diyet gibi oldu ama en azından diyetteyim diyip akşama kadar form büskivi yemekten iyidir :KK53:)
Haha ayyy evet ya ben kendi seylerimi özgürce yemek istiyorum zaten dagitabilecegim seylerse dagitirim ama baski altinda kalmak istemiyorum

Ne boğaz düşkünü is yeri orası :)
Çalışırken bir yandan sürekli yiyorlar mi?
En ufak birşeyi bile bolusturmeleri hoş bir hareket aslında.. ama canım çekti diye masanizdan da alıp yemek pes tabiki..
Çalışırken dikkatim dağılıyor diyip almayın..
Yani arada bir olsa neyse de her saat bassi yeni bisey cikarip yedikleri icin artik sıkılıyorum.

Diyette misin diyorlardı başta hep zaten, ben de evet dikkat ediyorum yediklerime diyordum biraz durmuşlardı sonra yine başladılar. Fenalık basıyor valla yapmacık seylerden. Yemekhaneden aldıkları elmayi kesip bölüp dağıtıyorlar falan. Ya zaten biz de aldık o elmadan, alip elime ısırıp yiyemiyorum utanıyorum artık.

Bu gidişle adım çıkacak ne alır ne verir diye ama bir degil iki degil ben onlara ayak uyduramam ki
Siz de bu kadar ince düşünmeyin yav
Çıkarıp yiyin
Bi iki laf ederler sonra rutine biner zaten

Haha ayyy evet ya ben kendi seylerimi özgürce yemek istiyorum zaten dagitabilecegim seylerse dagitirim ama baski altinda kalmak istemiyorum

İlginç bir dert ama herkesin derdi kendine iste :KK53::-)

Boşver ne derlerse desinler çıkar ye sen alışırlar yavaştan

Back
X