- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
giyim kısa bi örnekti..hic bisey ögrenemiyorum gelisime açık bi yer deǧil.mesela cep telefonunla aileden biriyle konusmak yasak..acil bile olsa bizi ilgilendirmez diyolar.Kendinizi geliştirmek derken, giyim trendlerinizi ilerletmek mi amaç, yoksa tecrübe kazanmak mı, hangisine daha çok takıldınız, onu da şeyapamadım tam.
asgari ücretten de geçtim artık..düşünün hersey yasak.sanki askeriyeNasıl bir yermiş o ya ilginç. Zaten üni. mezunları asgari ücrete boyun eğmek zorunda kaldı ya yazık bu memleketin haline. Bence bi yandan başka iş bakın. .
1 yilsldir kariyerden baktim tecrubem yok diye hic bi ise kabul edilmedimBaşka yerlere bak arkadaşım
Oraya kazık Çakmak zorunda değilsin ya aldılar sa aldılar insan gibi çalış mak seninde hakkın
Kariyer net filan var cv ni bırak sana geri dönerler arkadaşım oradan buluyor genelde teklifleri
kpss yapamiyorum..mat sifirEş zamanlı olarak veya kasmayacaksa işten ayrılıp yoğun bir KPSS sürecine girmenizi tavsiye ederim.
Alanınızla alakalı çalışmadığınız müddetçe tatmin olmanız zor.
Mat sıfırsa açığınızı diğer derslerden kapatın.kpss yapamiyorum..mat sifir
Mat sıfırsa açığınızı diğer derslerden kapatın.
Emek harcarsanız yersiniz, emek harcamadan kimse meslek sahibi olmuyor.
Araştırın ayrıca, net üzerinden de matematik öğrenebileceğiniz siteler mutlaka vardır.[/QUOT
mat olmadan kapanirmi açik(
amacim topuklu giymek degil zaten boyum uzun..benim tek amacim rahat (her anlamda hzurlu) anlayis saygi bekliyorum.en zindan annem aradiginda acab bisey mi oldu diye meraktan catliyorum.gdiyorum gizlice lavaboda konusuyorum o da saniyelerle sinirli olmak sartiyla.kpss ye hazırlanıyor musun?
eğer kpss den umudun yoksa çalış deneyim kazan ama bi yandan da sağa sola söyle uygun bi iş bak kendine.
uygun derken topuklu ayakkabı giyebileceğin demiyorum mutlu huzurlu olabileceğin bi iş.
kpss den umudum kalmadiki4o soruda 1o yanlış yapmak yerine 4o da 4o yapın.
Bir alan geride başlıyorsunuz madem diğerlerini fulleyin.
Hedefiniz 1oo falan almak değilse işinize yarar bir puan türü elde edersiniz mutlaka.
bak şimdi boyun uzun tamamda ben orda demişim ki mutlu huzurlu olabileceğin bi iş! belki aynı şeyden bahsediyoruz ama senin boyun uzun.amacim topuklu giymek degil zaten boyum uzun..benim tek amacim rahat (her anlamda hzurlu) anlayis saygi bekliyorum.en zindan annem aradiginda acab bisey mi oldu diye meraktan catliyorum.gdiyorum gizlice lavaboda konusuyorum o da saniyelerle sinirli olmak sartiyla.
arkadaşlar günaydın..
birkaç aydır bi marketin muhasebe departmaninda calisiyorum asgari ücretle.(üni.mezunuyum)
burda kendimi gelistiremiyorum,tuhaf bi yer.istedigim kiyafeti giyemiyorum .normal bi kumas üstüne gömlek bi topuklu ayakkabi giysem tuhaf tuhaf bakarlar sanki mini giydim.herseyi elestirirler kimsenin saygisi yok..ben mukemmel degilim ama hiç normal deǧil gibiburda ne zamana kadar calisabilirim?
diyorum abartma tecrubesizken işe alindin çalis diyorum gittigi yere kadar ama yaşim küçükte deǧil n'apcam ben ?
merhaba kendimce nacizane fikrimi soylemek istiyorum. Bence siz yaptiginiz işinizi seviyorsunuz. Ancak çalisma ortami ve iş arkadaşlari da cok onemlidir. Sizi kıskanabilme ihtimalleri de yuksek olur bu gibi insanlarin... Sizi isten yildirma/sogutmaya kadar gider ama siz en iyisi daha iyi sartlari olan ve universite mezunu olan birine yakisacak sekilde bir pozisyon bulabilme imkaniniz varsa buluncaya kadar simdiki yerinizde sebat edin ve buldugunuz gibi de derhal simdiki is yerinizden istifa edin derim ben. Yine siz bilirsiniz. Allah da kalbinizden nasil bir is geciriyorsaniz oyle versin ama bana gore is yerinde en onemli kriterlerden biri de calisacagim ortamda birbirine destek olacak ve gerektigi durumlarda birbirine kenetlenebilecek calisma arkadaslarimin olmasidir. Karar sizin.. .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?