iş.

650 tl üzeri para alacaksınız üstelik 2 günde tatil varmış bence hiç fena değil ben olsam çalışırdım çocuk olunca malesef çalışamıyorum

Günlük temizliğe gitseniz 100 tl alırsınız. .
15 gün gitsen yeterli. .
Daha mantıklı. .
30 tl ne yahu . .

Hafta sonu tatil olması iyi
Normalde part 6 saate 25 veriyorlar zaten
Birde ne iş yapacaksın oda önemli tabi
Piyasaya göre normal fiyatı
Edit diğer cevaplarınızı yeni okudum öyle bir yer için gayet iyi bence

Son düzenleme:
O maaşa kılımı kıpırdatmam diyenlerden olmadığınız için tebrikler.
İhtiyacı olmasa da çalışan insanlara bayılıyorum, hele ki böyle insan odaklılarda çalışanlara daha bir saygı duyuyorum.

Siz aynen dediğiniz gibi yapın, okullar açılınca zam olmak şartıyla kabul edin. Zaten öğle saatlerinde yoğunmuş bir tek.
Hiç harcamadan kenara koysanız güzel para birikir.

8 saat oturmıcam değil canım. sadece öğle saatleri yogun oluyo. diğer saatler hep oturuyolar. müsteri olarka gıdıyorum bı suredır tanıdıklar zaten. yorucu iş değil yani
Ayni sekilde bir restorantta calisiyordu arkadasim yani maaşını bilmiyorum ama sartlari aynen dediginiz gibiydi. Ogle arasi is yapıyorlardı oncesi ve sonrasi oturuyordu ama nevri donuyordu kızcağızın. Nefes almaya vakti olmuyordu öğlen zaten 3 ay dayanabildi. Siz bilirsiniz yine de karar sizin hakkinizda hayirlisi olsun.

Günde 30 tl çok az canım part-time çalışsan neyse ama haftanın 5 günü . Vaktinin çoğu orda geçecek ve yorulacaksın. 30 tl bunlar için çok düşük

çok az en az asgarı ucret ve sıgorta olması lazım...

kızlar dün çalısmaya gıttım.
inanın sade saat 12 ile 2bucuk arası müsteri geldi çalıstık dıger zamanlar oturduk ufak tefek hazırlık yaptık tursu kurduk sohbet muhabbet yani :)

ayy hep çok sevmişimdir
şu gözleme bazlama evlerini
bence ilk ay denenebilir
adam zaten sana artırırız demiş
senin içinde iyi olacağına eminim
inan benim arkadaşım küçük bir köyde yaşıyor
evde oturmaktan bunalmış
diyor ki isterse para vermesinler
evden bir yere gideyimde diyordu :)

aynen evde oturmak o kadar kötü bısey kı..

istanbul değil anadolu ise normal ücret çünkü anadolu da maalesef ücretler çok düşük
bence para da kazanmış olursunuz devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…