iş.

yorucu bı işten bahsetmıyorum.
bundan önce asgari ücret sigorta calısıyodum canım cıkıyodu..
uzun calısma saatlerı da artısı.

burda iş yokken oturup kıtabımı okucam mesela.

ozaman baslangıcta 30 anlaş,2 ay deneme süresi sonrasında 50 tl yapsınlar..belkı bu onlarında işine gelir..
evde oturmaktan iyidir

yeni bı kafe. daha okullar acılmadı zaten okul acılsın bı ıslerı görelım bız kazanırsak sende kazanırsın arttırırız dediler.

600 lira alıcaksın hiç yoktan iyidir ama az çok az. İhtiyacın varsa gir ve tavsiyem evli bekar mısın bilmiyorum birazını kendine ayır
evliyim. kendı ihtıyaclarımı alırım ya da bı ıkı fatura öderim hiçyoktan dedim. evde durdukca uyuyorum kılo alıyorum

ozaman baslangıcta 30 anlaş,2 ay deneme süresi sonrasında 50 tl yapsınlar..belkı bu onlarında işine gelir..
evde oturmaktan iyidir
zaten 1 ay 30 a calısırım baktım okullar acıldı işler cok ıyı hala 30 derse calısmam kı o da işler ıyı olursa artırırım dedı zaten.

canım kafe de gözleme mantı ev yemeği tarzı seyler var. cadde üzerındekı kafeler gbı değil.
Mesajımı düzenledim, biraz daha ayrıntılı fikrimi belirttim.

Tanıdıksa birşey diyemem ama cafe ise haftasonu evde olmak mümkün olmaz zannederim. Şartlar değişirse maaşı ona göre konuşun o zaman

ev geçindirmez ama harçlıgını çıkartır , evine yakın yemekli , haftasonu tatil, daha ne olsun.
zaten eşimin aldığı yetiyor. ben dırek kendıme harcarım olmadı paramı. ya da bırıktırırm . amaç evde bos bos uyuyup durmamak zaten

Mesajımı düzenledim, biraz daha ayrıntılı fikrimi belirttim.

Tanıdıksa birşey diyemem ama cafe ise haftasonu evde olmak mümkün olmaz zannederim. Şartlar değişirse maaşı ona göre konuşun o zaman
yazın başında acılmıs bı kafe. ıkı bayan ısletıyo. yaz boyunca gdıdıp geldık. bıraz tanıyoruz. zaten kafe cumartesılerı kapalı pazar da bız ıdare ederız yogun olmuyoruz dedıler kı bız pazarları gıderdık bızle oturur cay ıcerlerdı o derece bos oluyo. gün ıcınde de bı öğle saatınde musterı cok oluyomus. kafenın heryerı kıtap dolu kıtap okumaya bıle vakıtlerı oluyo. zaten onlar yemek yaparken ben servıs yapıcam musterılerın karsısında yemek yaparken önlukle falan servıs yapmak ıstemedıklerı ıcın benı cagırdılar. buyuk bı evın salonu gbı dusunun ada tezgah ve bı kosesi mutfak zaten. dısarda da 5-6 masa.

Bence bir yerden başlayın. İşkura da bakabilirsiniz orada da iş ilanları oluyor günlük 50 tl. Kurslara giderseniz de günlük 20 tl. Evde oturunca yeni kapılar açılmaz , lakin çalıştıkça başka fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

bakıyorum işkura canım. ben evıme yakın vakıt gecırceğim rahat bı iş istiyodum buldm. ondan once asgarı ucretle calısıyodum ama canım cıkıyodu

yazın başında acılmıs bı kafe. ıkı bayan ısletıyo. yaz boyunca gdıdıp geldık. bıraz tanıyoruz. zaten kafe cumartesılerı kapalı pazar da bız ıdare ederız yogun olmuyoruz dedıler kı bız pazarları gıderdık bızle oturur cay ıcerlerdı o derece bos oluyo. gün ıcınde de bı öğle saatınde musterı cok oluyomus. kafenın heryerı kıtap dolu kıtap okumaya bıle vakıtlerı oluyo. zaten onlar yemek yaparken ben servıs yapıcam musterılerın karsısında yemek yaparken önlukle falan servıs yapmak ıstemedıklerı ıcın benı cagırdılar. buyuk bı evın salonu gbı dusunun ada tezgah ve bı kosesi mutfak zaten. dısarda da 5-6 masa.

E o zaman hem muhabbet olsun, hem zamanım boşa gitmesin hem de cep harçlığı çıksın diye çalışacaksınız. Biraz daha keyiflik belli ki. Hayırlı olsun diyelim o zaman

Denemek de fayda var. Evde oturmaktan iyidir. Anlattiginiz kadariyla sartlari da pek agir degil.. Harcliginizi cikarirziniz. Bu arada is arayisiniz devam eder. Duruma gore hareket edersiniz.

Baktiniz is anlatildigi gibi degil zorluyor sizi. Birakirsiniz. Basladiniz diye olumune calismak zorunda degilsiniz ya

aynen öyle baktım olmuyor bakmam

Hakikaten ucret cok az ama gercekten hafta sonu tatilse ve dediginiz gibi yogun degilse evde oturmaktan iyidir bence en azindan kendi ihtiyaclarinizi mutfak ayligini cikarirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…