yorucu bı işten bahsetmıyorum.
bundan önce asgari ücret sigorta calısıyodum canım cıkıyodu..
uzun calısma saatlerı da artısı.
burda iş yokken oturup kıtabımı okucam mesela.
yeni bı kafe. daha okullar acılmadı zaten okul acılsın bı ıslerı görelım bız kazanırsak sende kazanırsın arttırırız dediler.bence dene baktın olmuyor bırakırsın, yine de sigortanı hemen başlatmalarını iste muhtemelen yapacağın iş için daha sonra sende fark edeceksin ki alacağın maaş az gelecek imkanın varsa arttırmaya çalış.
evliyim. kendı ihtıyaclarımı alırım ya da bı ıkı fatura öderim hiçyoktan dedim. evde durdukca uyuyorum kılo alıyorum600 lira alıcaksın hiç yoktan iyidir ama az çok az. İhtiyacın varsa gir ve tavsiyem evli bekar mısın bilmiyorum birazını kendine ayır
zaten 1 ay 30 a calısırım baktım okullar acıldı işler cok ıyı hala 30 derse calısmam kı o da işler ıyı olursa artırırım dedı zaten.ozaman baslangıcta 30 anlaş,2 ay deneme süresi sonrasında 50 tl yapsınlar..belkı bu onlarında işine gelir..
evde oturmaktan iyidir
yeni bı kafe. daha okullar acılmadı zaten okul acılsın bı ıslerı görelım bız kazanırsak sende kazanırsın arttırırız dediler.
part tıme gıbı bısey oluyo zaten bu iş bence. boş durmaktan ıyıdır yao zaman mantıklı bence boş oturacağına şansını dene yapacak bir şey yok ekmek aslanın ağzında
Anlattığın gibiyse çalış ama sigorta girişi ni mutlaka yaptır.evliyim. kendı ihtıyaclarımı alırım ya da bı ıkı fatura öderim hiçyoktan dedim. evde durdukca uyuyorum kılo alıyorum
Mesajımı düzenledim, biraz daha ayrıntılı fikrimi belirttim.canım kafe de gözleme mantı ev yemeği tarzı seyler var. cadde üzerındekı kafeler gbı değil.
zaten eşimin aldığı yetiyor. ben dırek kendıme harcarım olmadı paramı. ya da bırıktırırm . amaç evde bos bos uyuyup durmamak zatenev geçindirmez ama harçlıgını çıkartır , evine yakın yemekli , haftasonu tatil, daha ne olsun.
yazın başında acılmıs bı kafe. ıkı bayan ısletıyo. yaz boyunca gdıdıp geldık. bıraz tanıyoruz. zaten kafe cumartesılerı kapalı pazar da bız ıdare ederız yogun olmuyoruz dedıler kı bız pazarları gıderdık bızle oturur cay ıcerlerdı o derece bos oluyo. gün ıcınde de bı öğle saatınde musterı cok oluyomus. kafenın heryerı kıtap dolu kıtap okumaya bıle vakıtlerı oluyo. zaten onlar yemek yaparken ben servıs yapıcam musterılerın karsısında yemek yaparken önlukle falan servıs yapmak ıstemedıklerı ıcın benı cagırdılar. buyuk bı evın salonu gbı dusunun ada tezgah ve bı kosesi mutfak zaten. dısarda da 5-6 masa.Mesajımı düzenledim, biraz daha ayrıntılı fikrimi belirttim.
Tanıdıksa birşey diyemem ama cafe ise haftasonu evde olmak mümkün olmaz zannederim. Şartlar değişirse maaşı ona göre konuşun o zaman
bakıyorum işkura canım. ben evıme yakın vakıt gecırceğim rahat bı iş istiyodum buldm. ondan once asgarı ucretle calısıyodum ama canım cıkıyoduBence bir yerden başlayın. İşkura da bakabilirsiniz orada da iş ilanları oluyor günlük 50 tl. Kurslara giderseniz de günlük 20 tl. Evde oturunca yeni kapılar açılmaz , lakin çalıştıkça başka fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
Sigorta en az asgari olur ki onun ustunden yatmasi lazim onun icinde asgari ucret vermeleri gerekir. Eger içinize siniyorsa girebilirsiniz ama sartlari azmis gercekten
yazın başında acılmıs bı kafe. ıkı bayan ısletıyo. yaz boyunca gdıdıp geldık. bıraz tanıyoruz. zaten kafe cumartesılerı kapalı pazar da bız ıdare ederız yogun olmuyoruz dedıler kı bız pazarları gıderdık bızle oturur cay ıcerlerdı o derece bos oluyo. gün ıcınde de bı öğle saatınde musterı cok oluyomus. kafenın heryerı kıtap dolu kıtap okumaya bıle vakıtlerı oluyo. zaten onlar yemek yaparken ben servıs yapıcam musterılerın karsısında yemek yaparken önlukle falan servıs yapmak ıstemedıklerı ıcın benı cagırdılar. buyuk bı evın salonu gbı dusunun ada tezgah ve bı kosesi mutfak zaten. dısarda da 5-6 masa.Bence bir yerden başlayın. İşkura da bakabilirsiniz orada da iş ilanları oluyor günlük 50 tl. Kurslara giderseniz de günlük 20 tl. Evde oturunca yeni kapılar açılmaz , lakin çalıştıkça başka fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
E o zaman hem muhabbet olsun, hem zamanım boşa gitmesin hem de cep harçlığı çıksın diye çalışacaksınız. Biraz daha keyiflik belli ki. Hayırlı olsun diyelim o zamanyazın başında acılmıs bı kafe. ıkı bayan ısletıyo. yaz boyunca gdıdıp geldık. bıraz tanıyoruz. zaten kafe cumartesılerı kapalı pazar da bız ıdare ederız yogun olmuyoruz dedıler kı bız pazarları gıderdık bızle oturur cay ıcerlerdı o derece bos oluyo. gün ıcınde de bı öğle saatınde musterı cok oluyomus. kafenın heryerı kıtap dolu kıtap okumaya bıle vakıtlerı oluyo. zaten onlar yemek yaparken ben servıs yapıcam musterılerın karsısında yemek yaparken önlukle falan servıs yapmak ıstemedıklerı ıcın benı cagırdılar. buyuk bı evın salonu gbı dusunun ada tezgah ve bı kosesi mutfak zaten. dısarda da 5-6 masa.
teşekkür ederimE o zaman hem muhabbet olsun, hem zamanım boşa gitmesin hem de cep harçlığı çıksın diye çalışacaksınız. Biraz daha keyiflik belli ki. Hayırlı olsun diyelim o zaman
aynen öyleDenemek de fayda var. Evde oturmaktan iyidir. Anlattiginiz kadariyla sartlari da pek agir degil.. Harcliginizi cikarirziniz. Bu arada is arayisiniz devam eder. Duruma gore hareket edersiniz.
Baktiniz is anlatildigi gibi degil zorluyor sizi. Birakirsiniz. Basladiniz diye olumune calismak zorunda degilsiniz ya
evime 10 dk yakın bi cafe.
genelde yemek üzerine ve alkolsüz.
cumartesi pazar tatil.
hafta içi sabah 10 akşam 6
günlük 30 tl ?
nasıl sizce?
evliyim en azından bı ıkı gider karşılarım dıye calısmak istiyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?