İse alındım ama korkuyorum.

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar. Ben üç aya yakın iş arıyordum sekreterlik mesleğim üç yıl bir tecrübem var.Bu hafta bir iletişim firmasına görüşmeye gittim ikinci görüşme olumlu geçti öğlen ise alindigimi haber verdi.Evime yakın minibüsle yarım saat sigorta ilk gün baslatiyorlar bugün evrakları da verdim.Haftasonu yok ayda sadece bir cumartesi çalışırız o da bire kadar. 1500 t 130 lira ağı 1630 lira dedi. Şartları iyi ama ben üç ay evde oturduğumdan sanki yapamıycam yani korkuyorum becerebilecek miyim ne kadar deneyimin de olsa yeni bir firma yeni bir yer yapılacak işler belli de ben böyle hafiften bir korkuyorum.Aranızda iki üç ay iş arayıp bulduktan sonra böyle hisseden oldu mu yapabilir miyim tedirginliği?

Türkiye standartlarında başlangıç için ideal meslek. Bence yapabilirsin kendine inan

Neden bu kadar özgüven eksikliğin var? (Kötü birşey demeye çalışmıyorum yani sebebi var mı anlamında soruyorum)
Yapılmayacak birşey değil ilk günler zaten zorlanabilirsin ama sonra alışacaksın. Hiç bilmediğim işleri iki günde yapmaya çalıştım ve başardım. Önemli olan kendine güvenmen. Ama bu özgüven eksikliğin nereden geliyor onu çözmelisin ve başa çıkmayı öğrenmelisin..
yeni işin hayırlı olsun

Sağol cnm üç yıllık bir tecrübem var ama üç ayda evde oturunca bir miskinlesiyor insan en basit iş olsa yapamayacak gibi geliyor insana

Sağolsun inş hayırlısı olur jameyra ama zamanla herşeyi öğrenirim geçmişte çalıştığım iki yerde de öyle olmuştu bir iki hafta bir toyluk vardı zamanla adapte olurum

Sağolsun inş hayırlısı olur jameyra ama zamanla herşeyi öğrenirim geçmişte çalıştığım iki yerde de öyle olmuştu bir iki hafta bir toyluk vardı zamanla adapte olurum

Adapte olursun tabi ki. Ama korkularını yenmeye çalışmalısın :) gergin bir hayat yaşadığını hissettim bu korkuların yüzünden..

İlk mesai bittiminde tedirginliğinin kaybolduğunu göreceksin. Ne kadar tecrübeli olursan ol yeni bir işe başlamak her zaman insanı tedirgin eder.

H huvese merhaba..
Öncelikle yeni isiniz hayırlı olsun :)
Alışırsınız neden alışmayasınız ki.. Yeni is yeni insanlar tedirginliğiniz doğal. 1 haftada alışır 1 ayda tamamen adapte olursunuz. Dert etmeyin

Aynen yeni bir yer yeni ortam o yüzden insan tecrübeli de olsa üstünde tuhaf bir his oluyor.Zamanla öğrenilir hersey

Üniversite mezunuyum işletme. Isletme dışında her işi yaptım. Güvenlik görevlisi de oldum kasiyerlik ve Sekreterlik de yaptım. Kendi alanım da iş bulamadığım için. Geçen ay da kendi alanım da bi işe girdim. Bende tedirgin başladım yapabilir miyim eğitim tamam ama tecrübe yok diye. Şimdilik bi şikayette almadım. Bu arada hem kendi bolumum hem de farklı farklı işlerin sınavlarına girdim. Çok şükür buldum da bi iş. Demem o ki sende yaparsın. Kendine güven.

Sağol cunci umarım hayırlı ve iyi olur benim için.Bu benim üçüncü yerim bir daha iş aramak istemiyorum iki işyerrinde de geç saat ve yol parası olmadığı için ayrıldım. İnş burda bir problem olmaz ama zamanla anlıyorsun çalıştığın yeri

Sağol puxhu inş iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…