Bebek Beslenmesi işe basladim bebeğim biberon tutmuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mervecr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
21
1
16
31
kızlar bebeğim 3. buçuk aylik kayınvalidem bakiyor 3 gün oldu ise başlayalı üç çeşit biberon var tutmuyor kayınvalidem ağzına damlatarak veriyor gün boyu neredeyse aç kalıyor kaynanam mama verelim diyo bende yok diyorum alışır diyorum kavga ediyoruz napcam ben

kızlar bebeğim 3. buçuk aylik kayınvalidem bakiyor 3 gün oldu ise başlayalı üç çeşit biberon var tutmuyor kayınvalidem ağzına damlatarak veriyor gün boyu neredeyse aç kalıyor kaynanam mama verelim diyo bende yok diyorum alışır diyorum kavga ediyoruz napcam ben
Benim de bebeğim 3 aylık . 10 gün sonra işe başlıcam ama biberonu veremiyorum. Daha önce almıştı, şimdi kabul etmiyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi bu soruna

Biberonu değiştirseniz? Ben avent doğal akış kullanıyorum Benim bebeğim başta itiyor diliyle istemiyor ama ben ısrar edince alıyor ağzında geveliyor tadı alınca emmeye başlıyor. Bir de biberon almayan çocuk mamayı da biberonla almaz ki ne mantık kaynanandaki anlamadım. En kötü çay kaşığıyla denesin. Ben biberona alışmasın diye ilk zaman çay kaşığıyla veriyordum.

Artık hem biberonla beslenip hem de anneden beslenebilecek kadar güzel biberonlar var ..Aktif beslenmeyi destekleyen birçok ürün var.Ben oğlumda hem avnt.kullanmıştım ama en çok mamajoo dan memnnun kalmıştım..Benden de, biberondan beslendi..

benım kızımda bıberon hıç almadı elını temızce yıkayıp parmağını ağzına versın onu emmeye başlayınca şırınga ile ağzına akıtsın kenardan ilk zamanlar hemşirelerinde anlatımıyla boyle beslendı sonra çay kaşığı ile beslnedi ama ben yarım gün çalışıyordum ıkı ay yarımgun çalışma hakkınız yokmu

Back
X