- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi?Fazla yoğun.Annemler bile çalış diyor.Ama bebeyi bırakmaya değmez gibi geliyor.Bir yıl eşimin fazla çalışmasını isterdim bu durumda.
Hani çalışma şartları çok çünkü.
Çocuk büyük olsa yada daha az çalışsanız neyse.
Aynı durumdayım eşim MEB de bende ozeldeyim çocuktan dolayı 2,5 yıl ara vermiştim şimdi anlaştım tekrar başlayacağım dediğin gibi 5,5 gün ders programım daha ayarlanması ama şimdilik tek matciyim yoğun olacak ama öteki türlü de çok bunalmistim ozguvenim gitti diyebilirim çocuklardan bile çekiniyorum şuan yeterli olabilirim diye inş birde ev hanımları bana göre değil temizlik yemek çok bunaltıcı yaa soylr diyim gömlek giymeyi bile özledim benim çocuğum 2 yaşında annem bakacak ben seninle aynı durumda olarak ise girdim senin için de hayırlısı olsunÖzelde matematik öğretmeniyim.1 yaşında çocuğum var.2 senedir çalışmıyorum.Bu sene istediğim gibi bir yer gelmedi.Maddi olarak artık zorlanacağız.Bugün bir yerle görüştüm.Haftada 5,5 gün,hafta sonu full.Pzt tatil.Bi de hafta içi bir gün sabahtan tatil.Öğle aralarım da süt izninden dolayı 2,5 saat olacak.Eşim MEB de öğretmen.Annem babam çok yakınımda oturuyor.Eğer kabul edersem benim olamadığım zamanlarda annemlerle eşim bakacak oğlumuza.Kabul etmezsem eşim özel dersler falan çok yoğun çalışmak zorunda kalacak.Gece 11 de falan gelecek.Öteki türlü daha rahat olacağız.Ama değer mi diyroum?Bu kadar yoğunluk,daha çocuğum çok küçük.Ama bi taraftan maddiyat.Bakan var.Kızlar bi akıl verin.Bir kaç gün düşünme sürem var.Ne yapayım?Bir sene dişimi sıkarsam burda diğer sene aynı kurumun kolejine geçeceğim.Daha rahat olacağım.Valla çok kararsızım.Fikirlerinize açığım.Hı bi de şu da var.Sosyalleşmeye de ihtiyacım var.2 senedir evdeyim.Onun dışında hep çalıştım.
Ah keşke.BranşımdAn dolayı atamalar çok az.atanma şansınız yok mu peki eşiniz gibi mebde görev yapsanız?
allah yardımcınız olsun. 2 kredi 1 bebek ve daha onca masrafa rağmen iyi bile idare ediyorsunuz ki bebeğiniz daha ufacık.Ah keşke.BranşımdAn dolayı atamalar çok az.
Tabiki öyle.Ama dışardan şimdiden başladı baskılar.El kadar bebe bırakılır mı bu kadar fazla falan filan.
Yaşadığınız duygusallığı cok iyi anlıyorum,ben de oğlumu 10 aylikken bırakıp ise döndüm ama döndükten sonra iyiki dönmüşüm dedim. Hem kendime cok iyi geldi psikolojik açıdan hem de çocuğum için para biriktirebiliyorum. Sizin eşinizin tayin durumundan dolayı zaten ise dönmeniz şart gibi algıladım. Bir de ben cocugumu bakiciya emanet ettim sizin anneniz ve esiniz bakacakmis çocuğa neden bu kadar endişe ettiniz. Calismasaniz daha ne kadar çalışmayacaksıniz. Süre uzadıkça sizden ayrılması zorlaşır aynı şekilde sizin ise dönmeniz de uzar da uzarDeğil mi?Fazla yoğun.Annemler bile çalış diyor.Ama bebeyi bırakmaya değmez gibi geliyor.
Bu sene dönmeyi istiyorum zaten ama bir türlü gönlüme göre bir yer olmadı.En son bu yer çıktı o da yoğun zamanından dolayı aklımı kurcalıyor.Yoksa işe dönmeyi çok istiyorum.Yaşadığınız duygusallığı cok iyi anlıyorum,ben de oğlumu 10 aylikken bırakıp ise döndüm ama döndükten sonra iyiki dönmüşüm dedim. Hem kendime cok iyi geldi psikolojik açıdan hem de çocuğum için para biriktirebiliyorum. Sizin eşinizin tayin durumundan dolayı zaten ise dönmeniz şart gibi algıladım. Bir de ben cocugumu bakiciya emanet ettim sizin anneniz ve esiniz bakacakmis çocuğa neden bu kadar endişe ettiniz. Calismasaniz daha ne kadar çalışmayacaksıniz. Süre uzadıkça sizden ayrılması zorlaşır aynı şekilde sizin ise dönmeniz de uzar da uzar