Arkadaslar ben is basvurusu yapacagim ilk defa is basvurusu yapip calisacagim icin cok heyecanliyim randevu icin biyer aradi ama ben nasil davranmam ne giymem konusunda bile fikir sahibi degilim deneyimli arkadaslarimizdan fikirlerini tavsiyelerini bekliyorum isealdilar diyelim ilk gun nasil davranacagim safim galiba biraz ama beni bu sekil gorsunlerde istemiyorum siz deneyimlerinizi benimle paylasir birazda olsa tedirginligimi yukumu hafifletirmisiniz bu arada pazarlama mezunuyum
Arkadaslar ben is basvurusu yapacagim ilk defa is basvurusu yapip calisacagim icin cok heyecanliyim randevu icin biyer aradi ama ben nasil davranmam ne giymem konusunda bile fikir sahibi degilim deneyimli arkadaslarimizdan fikirlerini tavsiyelerini bekliyorum isealdilar diyelim ilk gun nasil davranacagim safim galiba biraz ama beni bu sekil gorsunlerde istemiyorum siz deneyimlerinizi benimle paylasir birazda olsa tedirginligimi yukumu hafifletirmisiniz bu arada pazarlama mezunuyum
Cok tesekkurler aslinda giyim.kusamdan cok insanlatin verecegi tepkiden bilmislik taslamasindan ve ogrettiklerini anlamamamdan sohbetlerine yabanci kalmaktan cekiniyorummhiç takma kafanı.. inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın..
ilk günlerin zaten sürekli sana birilerinin bir şeyler öğretmeye çalışmasıyla geçecek..
defter kalem verirler, not alırsın...
ilk günden senli benli olma kimseyle.
giyim olarak da siyah pantolon üzerine şık bir gömlek, bluz, az topuklu ayakkabı uygundur.
çantan da şık olsun.
olur mu canım, nasılsın diye sorulunca siz nasılsınız dememek kabalık olur. iş ortamında da zaten samimi olmadıklarınla konuşacağın bişey olmadığı için nasılsın diye sorulur.Elin ayağın titremesin kendinden emin ol nasılsınız. Dediklerinde teşekkürlerde sakın siz nasılsınız deme
Sordukları kadar konuş geç cevap verme
olur mu canım, nasılsın diye sorulunca siz nasılsınız dememek kabalık olur. iş ortamında da zaten samimi olmadıklarınla konuşacağın bişey olmadığı için nasılsın diye sorulur.
sakın iyiyim deyip susmayasın.
Arkadaş iş görüşmesine gidiyor görüşmede nasılsınız sorusuna teşekkürler denir siz nasılsınız denmez derse ilk eksiyi alır çünkü o karşısındakini tanımıo ve o mülakata gidio
Aday hatırda olsa soru soramaz
niye aday insan değil mi:) nasılsınız sorusuna teşekkürler siz? dememek nezaketen olmaz ki. Şu klasik görüşmede onu yapma bunu yapma denilen şeylere kulak asmadım ve tüm iş görüşmelerim başarılı geçip işe alındım, kibar olmak ,dürüst olmak, kendine güvendiğini göstermek , beklentinin ne olduğunu bilmek bence önemli olan
Beklentinin neolduğunu bilmek önemli tabiki ama bu nasılsınıza siz? Sorulmaması altın kuraldır
sorulmaması altın kural mı?! triskadan nagmeler olmuş gerçekten.Beklentinin neolduğunu bilmek önemli tabiki ama bu nasılsınıza siz? Sorulmaması altın kuraldır
sorulmaması altın kural mı?! triskadan nagmeler olmuş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?