- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.274
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Çok teşekür ederim saolun :))Canım herşey gönlünce olsun inşallah hayırlı olsun
Sevindim adınıza anlasacaginiz iş arkadaşları çıkar inşallah karşınıza,hayırlı olsunHer zaman sıkıntılarımi dinlediniz Allah razı olsun sizden .buseferde sevincimi bilin istedim . Oğlumun ameliyatını bekliyodum şimdiye kadar oyuzden baslamiyodum işe, ama doktor Corona nedeniyle daha haber vermedi .verirse de izin almayi düşünüyorum.. dün işkura gittim daha önce kasiyerlik tecrübem olduğu için .bı market önerdiler bana .bugün aradım gelicegimi söyledim net adres istedim.gelin dediler.kesin gözüyle bakıyorum ben olucak bu iş.cok şükür işten yana sıkıntım yok kısmetim var o konuda :)) hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
İnşallah herşeyin hayırlısı :)Sevindim adınıza anlasacaginiz iş arkadaşları çıkar inşallah karşınıza,hayırlı olsun
Her zaman sıkıntılarımi dinlediniz Allah razı olsun sizden .buseferde sevincimi bilin istedim . Oğlumun ameliyatını bekliyodum şimdiye kadar oyuzden baslamiyodum işe, ama doktor Corona nedeniyle daha haber vermedi .verirse de izin almayi düşünüyorum.. dün işkura gittim daha önce kasiyerlik tecrübem olduğu için .bı market önerdiler bana .bugün aradım gelicegimi söyledim net adres istedim.gelin dediler.kesin gözüyle bakıyorum ben olucak bu iş.cok şükür işten yana sıkıntım yok kısmetim var o konuda :)) hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
Amin :)Çok sevindim . Hayırlı olsun. Insana rastgelesiniz
Amin çok saolun :)Allah yolunuzu açık etsin
Tesekur ederimhayırlı olsunnn
Hayırlı olsun çok sevindim.Her zaman sıkıntılarımi dinlediniz Allah razı olsun sizden .buseferde sevincimi bilin istedim . Oğlumun ameliyatını bekliyodum şimdiye kadar oyuzden baslamiyodum işe, ama doktor Corona nedeniyle daha haber vermedi .verirse de izin almayi düşünüyorum.. dün işkura gittim daha önce kasiyerlik tecrübem olduğu için .bı market önerdiler bana .bugün aradım gelicegimi söyledim net adres istedim.gelin dediler.kesin gözüyle bakıyorum ben olucak bu iş.cok şükür işten yana sıkıntım yok kısmetim var o konuda :)) hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
Çok sevindimHer zaman sıkıntılarımi dinlediniz Allah razı olsun sizden .buseferde sevincimi bilin istedim . Oğlumun ameliyatını bekliyodum şimdiye kadar oyuzden baslamiyodum işe, ama doktor Corona nedeniyle daha haber vermedi .verirse de izin almayi düşünüyorum.. dün işkura gittim daha önce kasiyerlik tecrübem olduğu için .bı market önerdiler bana .bugün aradım gelicegimi söyledim net adres istedim.gelin dediler.kesin gözüyle bakıyorum ben olucak bu iş.cok şükür işten yana sıkıntım yok kısmetim var o konuda :)) hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?