• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe devam etmek mi kpss mi

englishmaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.827
Puanlar
133
Arkadaşlar bir işte çalısıyorum ama deneyim olsun diye girdim maaşlar çok geç ve eksik yatırılıyor 5 aydır çalısıyorum bu sekilde devam eder bu cvye yazarım ilerde diye sabrediyorum sizce çıkıp kpss mi çalışsam yoksa özel sektör deneyimi mi önemli (mesleğim öğretmenlik) işin içinden çıkamadım siz olsanız napardınız

Özelde öğretmenlik yapmak yerine kpss denemeniz daha iyi olur ama kpss ciddi bir özveri gerektiriyor ben mesela oturup senelerce sınava çalışamam siz yapabilecek misiniz bunu siz bilirsiniz.

Arkadaşlar bir işte çalısıyorum ama deneyim olsun diye girdim maaşlar çok geç ve eksik yatırılıyor 5 aydır çalısıyorum bu sekilde devam eder bu cvye yazarım ilerde diye sabrediyorum sizce çıkıp kpss mi çalışsam yoksa özel sektör deneyimi mi önemli (mesleğim öğretmenlik) işin içinden çıkamadım siz olsanız napardınız
Ben hem özelde hem devlette çalıştım .özelde çok gereksiz birsürü toplantı, velileri el üstünde tutmaya çalışan müdürler vs karşılştım.sonra kpss çalıştım ve atandım ama bölümün de önemli.az ve yüksek puanla mı atanılıyor bunu arastır.çünkü ne kadar çaljşsam ben 90 vs alamadım
Senin yerinde olsam ailem benim birkaç yıl maddi olarak idare edebilirse, çalışmama gerek yoksa kpss denerim.

Back
X