- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
Bence calismaya devam edin calisan anneler daha güclü oluyorlar bunu gördüm etrafimda, annene güveniyorsan hic suclu hissetme olur öyle :)Bebegim 8 aylık.Öğretmenim. Bu gune kadar esim de annem de babam da cok cok yardimci olarak bebise baktik cok şükür. Ve hep ikinci donem okula baslarim diye hesap ettik. Simdi işe dönüş vakti yaklaştıkça kotu hissetmeye basladim. Kendimi cok cok suclu hissediyorum.
Okula başlarsam haftada 15 saat dersim olacak. Cuma bos olacak, dort gun sabah saatlerine koyacaklar derslerimi. Bebeğe annem bakacak, bizde kalacak annem haftaici. Okul ev arasi cok yakın. Arabayla gidip geliyorum 6-7 dakika sürüyor. Ve ogrencilerim, dogum iznine cikaldan beri 2 ogretmen degistirdiler, okula dönmezsem 3.ogretmen degisikligi olacak, bunu da düşünüyorum. Tabi maddi olarak da daha rahat olacağız.
Ama şu sucluluk duygusunu atamiyorum. Emmek istedigi veya memeyle oynamak istediği an dudaklarını büzüp ağlıyor iste o an ben olmayacağım.
Eşim sen bilirsin diyor. Aslinda sanırım başlamamı istiyor ama üstüme gelmek istemiyor.
Baslamaktan vazgecip ikinci donemi de evde mi gecirsem acaba?