- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi Tazeminimalanne
-
dönmelisin cocugunun geleceği içinArkadaslar bebegim 2 yasini oldurunca ise donmeli miyim cok kararsizim. Bankada calisiyorum ve calisma saatlerimiz cok uzun cocuguma kendi annem bakacak ise dönersem. Ama ne olursa olsun cocuguma kendim bakmak istiyorum ama borcumuz var evimiz kira ve esimin maasi 2500 tl anca bizi gecindirmeye yetiyor. Bir yandan azda kazanc olsa cocugumla kalmaliyim diyorum. Bir yandanda ona daha rahat bir hayat surdurebilmek icin calismaliyim diyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz ve calisan anneler zorlaniyor musunuz fkkirlerinize ihtiyacim var.
Bu devirde boyle dusunmek cok normalSiz mutlaka işe dönün. Anneniz de bakacakmış gözünüz arkada kalmaz. Hem dünyanın 40 çeşit hali var. Eşiniz çok iyidir ama yine de evladınızın ve kendi hayatınızı garanti altına almalısınız.
Aynen canları sağolsun bazen anne yolunu gozler okulda vs onemli gunlerdr yaninda olsmazsiniz dryince kafam karışmıştıben 3.5 aylıkken başlamak zorunda kaldım ilk çocuğum değil bu yüzden tecrübeliyim doğum iznindeyken eşimin ne kadar zorlandığını gördüm çocuğunuza bakacak kimse olmasa çalışmayın derdim ama anneniz bakacakmış ben bu durumda olsam asla düşünmeden dönerdim,bir süre sonra çocuklarında gözü açılıyor,mesela ben işten eve döndüğümde oğlum sağolsun merhaba demeyi unutup anne bana yarın …. kadar para lazım,yada arkadaşıma babası bundan almış bana da alırmısın demeler başlıyor .canları sağolsunda
Ister istemez cok baglandım bende ise baslamadan 1 yas sonasi kurslara felan gidip yarim gun yavas yavas birskmaya hem bebegimi kendi kendimi alistirmam lazimanneniz bakacaksa gerginliğe gerek yok bence. katılaşan piyasa şartlarında 2500 tl niz yok olup gidecek. sonrası fakirlik.
2 yaşta iyi yani abartıyorunuz biraz.
Allab yardimciniz olsun ins is bulursunuzDön kardeş ,biz esimli işsiziz iş bulamıyoruz ,bu devirde iş önemli ,
Çok teşekkür ederim.Sizi anlıyorum. Ben de 27 aylık ikizlerimii bırakacağım. Üstelik öğretmenim çalışma şartları çok daha iyi ama Anne yüreği işte zaman zaman nasıl olacak diye düşünüyorum. Üstelik ilk tecrübem de değil.
Tabii dışarıdan baktığımızda ise durum çok farklı .Yani biraz objektif ve gerçekçi olmak lazım şu hayatta çalışmamız lazım hayatım pahalılığını geçtim hayatımızda Hiçbir şeyin garantisi yok. Allah muhafaza ölüm var boşanma var kadın çalışmak zorunda.
Sizde epey Ücretsiz izin almışsınız benim gibi hem de anneniz bırakacak tabii ki de çalışın derim.
Bu aradaderin sularda çocuk konularındaki yorumlarinizi çok beğeniyorum. Sanırım sizin alaniniz. Tebrik ederim
Benim ablam bakmıştı 2 yıl.Ben 1 yıl bakıp işe dönmüştüm.İlkokula seneye başlayacaklar 6 ay ücretsiz izin alıp bunu da 2.kez uzatarak çocuklarıma yardımcı olmak istiyorum.Annen bakıcaksa bence çalış derim.Arkadaslar bebegim 2 yasini oldurunca ise donmeli miyim cok kararsizim. Bankada calisiyorum ve calisma saatlerimiz cok uzun cocuguma kendi annem bakacak ise dönersem. Ama ne olursa olsun cocuguma kendim bakmak istiyorum ama borcumuz var evimiz kira ve esimin maasi 2500 tl anca bizi gecindirmeye yetiyor. Bir yandan azda kazanc olsa cocugumla kalmaliyim diyorum. Bir yandanda ona daha rahat bir hayat surdurebilmek icin calismaliyim diyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz ve calisan anneler zorlaniyor musunuz fkkirlerinize ihtiyacim var.
Karar sizin ama ilerde daha cok eğitim gideri vs olacak. Tabi ki herkes ister cocugunu kendi büyütmek ister ama şartlar bazen zorlar.. isten uzun sure ayrılınca tekrar is bulmak da zor. Hazir anneniz bakacak çocuğunuza ise baslayabilirsiniz. en azından bakici derdiniz yok..Arkadaslar bebegim 2 yasini oldurunca ise donmeli miyim cok kararsizim. Bankada calisiyorum ve calisma saatlerimiz cok uzun cocuguma kendi annem bakacak ise dönersem. Ama ne olursa olsun cocuguma kendim bakmak istiyorum ama borcumuz var evimiz kira ve esimin maasi 2500 tl anca bizi gecindirmeye yetiyor. Bir yandan azda kazanc olsa cocugumla kalmaliyim diyorum. Bir yandanda ona daha rahat bir hayat surdurebilmek icin calismaliyim diyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz ve calisan anneler zorlaniyor musunuz fkkirlerinize ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?