kızlar malesef kızım 4 aylıkken işe geri döndüm ekonomik nedenlerde ötürü
sağmakta sıkıntı çekiyorum yer yok erkekler var
sağma makinas pille iyi çalışmıyor
elektrik olan yerde bulamıyorum malesef 1 ay
daha direnip 6 aylık oldugunda emzirmeyi bırakıcam
ama sütün kesilmesi için ilaç falan kullanmak gerekiyormu bu konuda tavsiyesi
olan herkesin desteğine ihtiyacım var
hiç huzurlu değilim .
suan nilim 5 aylık
lütfen başka çözüm bulun
sağmağı kesin ama en azından sabah akşam yine emzirin, en azından kışı geçirin anne sütü ile, yoksa yavrucağız hastalıklarla mücadele ederken zorlanabilir.
kızlar malesef kızım 4 aylıkken işe geri döndüm ekonomik nedenlerde ötürü
sağmakta sıkıntı çekiyorum yer yok erkekler var
sağma makinas pille iyi çalışmıyor
elektrik olan yerde bulamıyorum malesef 1 ay
daha direnip 6 aylık oldugunda emzirmeyi bırakıcam
ama sütün kesilmesi için ilaç falan kullanmak gerekiyormu bu konuda tavsiyesi
olan herkesin desteğine ihtiyacım var
hiç huzurlu değilim .
suan nilim 5 aylık
Kızım 4 aylık ben de bu ay işe başladım. Kızım sadece anne sütü alıyo sabah evden çıkarken sağıp bırakıyorum iş yerinde de manuel başlıkla sağıp saklama poşetine koyuyorum. ayrıca süt iznim olduğu için işten 3 saat erken çıkıyorum. Acaba sizin süt izniniz yok mu? Bence bebeğiniz için biraz sabredin elinizden geldiğince sütünüzü verin
birakma birtanem bak benim kizim 2.5 aylik ilk 1 ay emdi sonra istemedi emmedi beni simdi emmek istiyor ama sutum az cogaltmaya calisiyorim ne guzel seni emiyor emzirmeye calis hem sut izni diye bisi varmis yararlanamazmisin?
manuel pompa ile lavaboda sagabilirsin rahatlikla erkekler lavaboya giremezler ya
Ben erken çıkamadıgımdan haftda ek bir gün ızın olarak aldım süt iznimi
Artık sağmıyorum işte sütüm azaldı ama kesilmedi çok şükür haftada 3 gün evdeyim bol bol emiyor iste oldugum zamanda
Eve gelince gece ve sabahtan emiyor 3 öğünde mama veriyorum. Süper gidiyoruz.
Hem emmeyi bırakmadı kızım
Bende sagma sıkıntısından kurtuldum
Eskiye göre daha az tabi ama hiç olmamasından iyidir.
Yorum yapan herkese tek tek Teşekkürler
Kızım 4 aylık ben de bu ay işe başladım. Kızım sadece anne sütü alıyo sabah evden çıkarken sağıp bırakıyorum iş yerinde de manuel başlıkla sağıp saklama poşetine koyuyorum. ayrıca süt iznim olduğu için işten 3 saat erken çıkıyorum. Acaba sizin süt izniniz yok mu? Bence bebeğiniz için biraz sabredin elinizden geldiğince sütünüzü verin