İşe girdim nasıl birikim yapsam? :)

Kalbimmavi

Melegimi kaybettim...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
921
1.132
28
Merhaba kk hatunları :)
Ben yeni işe başladım nasıl yatırım yapsam, altın hesabı mı?
Bireysel emeklilik mi? Ne dersiniz???

Her ay maaşı alır almaz yatırın neye yatıracaksanız. En önemlisi bu bence...

Eğer uzun süre dokunmayacağınızdan eminseniz bes olabilir. Ama emeklilik yaşını beklemediğiniz sürece o %25 katkıyı alamıyorsunuz, 5-10 yıl arası daha cüz’i bir katkı alabiliyorsunuz.

Ben evlenmeden önce kuyumcudan altın alıp biriktiriyordum. Siz de böyle ya da altın hesabında biriktirebilirsiniz. Altın her zaman kazandırıyor.

Acil ihtiyaç olunca da ihtiyacınız kadar bozdurabilirsiniz. Bes gibi tamamen bozmaya gerek kalmaz.

Her ay maaşı alır almaz yatırın neye yatıracaksanız. En önemlisi bu bence...
Teşekkür ederim bende altın düşünüyorum ağırlıklı olarak
Eğer uzun süre dokunmayacağınızdan eminseniz bes olabilir. Ama emeklilik yaşını beklemediğiniz sürece o %25 katkıyı alamıyorsunuz, 5-10 yıl arası daha cüz’i bir katkı alabiliyorsunuz.

Ben evlenmeden önce kuyumcudan altın alıp biriktiriyordum. Siz de böyle ya da altın hesabında biriktirebilirsiniz. Altın her zaman kazandırıyor.

Acil ihtiyaç olunca da ihtiyacınız kadar bozdurabilirsiniz. Bes gibi tamamen bozmaya gerek kalmaz.

Maaşınızin bir kısmını yok sayın. İstikrarlı olun.
Bir de altın candır.
Katılıyorum teşekkür ederim :)

Merhaba kk hatunları :)
Ben yeni işe başladım nasıl yatırım yapsam, altın hesabı mı?
Bireysel emeklilik mi? Ne dersiniz???
arkadasların tavsıyesı gıbı ben de maasından kalan parayla degılde alır almaz kendıne bı harcama planı yapıp bastan bırıkım için kenara atmanı tavsıye ederım.altın yada döviz almak mantıklı bence de

Uzun vadeli birikimde kesinlikle altın koyacak yeriniz varsa ataclira olarak çeyrek yarım seklinde alabilirsiniz

Yoksa eğer altın hesabına yatırın paranizi

Ben altın hesabıma altın alıyoeum bankadan. Besi mantıklı bulmadım hiç yanaşmıyorum. Bazen dolar alıyorum yine internet bankacılığından

sepet yapın diyorlar uzmanlar :) altın döviz falan.

benmki yatırım tavsiyesi değil çünkü kendim o an ne istersem yapıyorum. en iyisini yine sen bilirsin. mesela nakit altın kısa süreli kar etmiyor uzun süre kenarda tutabilecek misin önemli olan o.

Back
X