İş sağlığı ve güvenliği açısından önemli. Hemen her iş kolunda isteniyor.Hanımlar iyi günler. Bu gün bir otele temizlik elemanı olarak işe alındım. Evrak listesi attılar. Onları hazırlayıp işe başlayacağım. Kimlik belgesi sabıka kaydı gibi temel evraklar dışında da bir dolu sağlık için tahlil ve test istendi. Anlaşmalı oldukları bir labaratuara yönlendirdiler. Ama istersem devlete de gidebilirmişim.
Neyse uzatmayayım. O istenen şeylerin içinde ekg ve tetenoz aşısı da var. Bu benim tuhafıma gitti. Neden yani? Br temizlik elemanı alacaklar fazla şey değil mi? Bu olayı anlayamadım. Bilenyaptıran var mı? Hayır bir şey olur da hadi giderim aşımı maşımı yaptırırım. Durduk yere niye olayım? Normal mi sizce?
Nolucak tetanoz asisi oldugunuzda?Hanımlar iyi günler. Bu gün bir otele temizlik elemanı olarak işe alındım. Evrak listesi attılar. Onları hazırlayıp işe başlayacağım. Kimlik belgesi sabıka kaydı gibi temel evraklar dışında da bir dolu sağlık için tahlil ve test istendi. Anlaşmalı oldukları bir labaratuara yönlendirdiler. Ama istersem devlete de gidebilirmişim.
Neyse uzatmayayım. O istenen şeylerin içinde ekg ve tetenoz aşısı da var. Bu benim tuhafıma gitti. Neden yani? Br temizlik elemanı alacaklar fazla şey değil mi? Bu olayı anlayamadım. Bilenyaptıran var mı? Hayır bir şey olur da hadi giderim aşımı maşımı yaptırırım. Durduk yere niye olayım? Normal mi sizce?
Vallahi bilmiyorum ki. Mecbur olacağım. Bir yıldır işsizim bu işi bulduğuma şükrediyorum. Hayır bir de otelin anlaşmalı olduğu bir yer var orada yaptıracağım. Devlet hastanesinde o tetkikleri testlerimi yaptırmam çok uzun sürer. Güvenemiyorum da. Niye o aşıyı istediler? Ve tetenoz aşısı diye başka bir şey yaparlar bir sıkıntı olur. Ben mi manyağım? Show tv ve kadın programlarını izlemek iyi gelmedi bana. Bunlar hep işsizlikten...Nolucak tetanoz asisi oldugunuzda?
Elbette normal. Tetanoz aşısı kuduz aşısı gibi değil. Bir şey olursa gider yaptırırım mantığı yanlış. İnternetten tetanoza sebep olan bakterilerin nerelerde bulunduğuna bakarsanız firmanın talebinin hakılı olduğunu görürsünüz.Hanımlar iyi günler. Bu gün bir otele temizlik elemanı olarak işe alındım. Evrak listesi attılar. Onları hazırlayıp işe başlayacağım. Kimlik belgesi sabıka kaydı gibi temel evraklar dışında da bir dolu sağlık için tahlil ve test istendi. Anlaşmalı oldukları bir labaratuara yönlendirdiler. Ama istersem devlete de gidebilirmişim.
Sizce aşı yapıp ne olmasını istiyorlar?Vallahi bilmiyorum ki. Mecbur olacağım. Bir yıldır işsizim bu işi bulduğuma şükrediyorum. Hayır bir de otelin anlaşmalı olduğu bir yer var orada yaptıracağım. Devlet hastanesinde o tetkikleri testlerimi yaptırmam çok uzun sürer. Güvenemiyorum da. Niye o aşıyı istediler? Ve tetenoz aşısı diye başka bir şey yaparlar bir sıkıntı olur. Ben mi manyağım? Show tv ve kadın programlarını izlemek iyi gelmedi bana. Bunlar hep işsizlikten...
Uzun sürmez. Kan vereceksiniz. EKG odasına girip çıkmanız 5 dk sürer. Akciğer için röntgen de üstünüzdeki metalleri çıkarma hızınıza bağlı. Solunum testi istendiyse performansınıza göre 5 - 8 dk sürebilir.Vallahi bilmiyorum ki. Mecbur olacağım. Bir yıldır işsizim bu işi bulduğuma şükrediyorum. Hayır bir de otelin anlaşmalı olduğu bir yer var orada yaptıracağım. Devlet hastanesinde o tetkikleri testlerimi yaptırmam çok uzun sürer. Güvenemiyorum da. Niye o aşıyı istediler? Ve tetenoz aşısı diye başka bir şey yaparlar bir sıkıntı olur. Ben mi manyağım? Show tv ve kadın programlarını izlemek iyi gelmedi bana. Bunlar hep işsizlikten...
Normal çoğu yerde istiyorlar olmanız sizin yararınıza olur.Hanımlar iyi günler. Bu gün bir otele temizlik elemanı olarak işe alındım. Evrak listesi attılar. Onları hazırlayıp işe başlayacağım. Kimlik belgesi sabıka kaydı gibi temel evraklar dışında da bir dolu sağlık için tahlil ve test istendi. Anlaşmalı oldukları bir labaratuara yönlendirdiler. Ama istersem devlete de gidebilirmişim.
Vallahi bilmiyorum ki. Mecbur olacağım. Bir yıldır işsizim bu işi bulduğuma şükrediyorum. Hayır bir de otelin anlaşmalı olduğu bir yer var orada yaptıracağım. Devlet hastanesinde o tetkikleri testlerimi yaptırmam çok uzun sürer. Güvenemiyorum da. Niye o aşıyı istediler? Ve tetenoz aşısı diye başka bir şey yaparlar bir sıkıntı olur. Ben mi manyağım? Show tv ve kadın programlarını izlemek iyi gelmedi bana. Bunlar hep işsizlikten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?