- 14 Ağustos 2018
- 22.233
- En iyi cevaplar
- 2
- 85.575
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
konularını başından beri biliyorum.evliliğe hazır olmadan evlendin, her şey için eşini suçladın.çalışsan kpss'yi yapardın yapan nasıl yapıyor.ama sen ona bile eşine bahane buldun.koştur koştur hamile kaldın(bunlar hep karşılıklı aslında eşinin de saçmalıkları var).birbirinize karşılıklı olarak insan muamelesi yapmıyorsunuz ki.yok mu sizin aile büyükleriniz.alıcaklar sizi oturtup evli nasıl olunur onu anlatacaklar, danışmandan yardım alacaksınız.normalde erkenden evlendiniz boşanın derdim ama bir de çocuk var o kadar şeyin arasında.ona bunları yaşatmaya hakkınız yok.inatla küslükle hiçbir şey yürümez, çözülmez.herkes elini taşın altın koyacak.karşılıklı oturacaksınız, gururmuş kibirmiş senin yüzündenmiş bunları bir kenara bırakacaksınız.kimse sizi evlendirirken kafanıza silah dayamadı.çocuğu yaparken de.Allah korusun bu saatten sonra bu hır gür yüzünden o çocuğun başına bir şey gelse kendinizi nasıl affedeceksiniz?hepsi kör cehalet yüzünden.boşanmakmış , işmiş bırak bunları.her gün ayrı bir fikirle geliyorsun.hepsi de bir durup "ben napıyorum" dememekten oluyor.bir dur bir nefes al.önceliğin karnındaki.toplanın , oturun sakin sakin "karşılıklı konuşarak" çözüm sürecine girin.bir aile terapistine gidin muhakkak, ayrıca psikolog yardımı alın kendinize iki taraf da.olanla ölene çare yok.