- 15 Haziran 2022
- 953
- 822
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Kıskanılıyorum diyen biri itici görünebilir çünkü biliyorum her yerde kıskanıyorlar beni diye övünen, açık açık dilinde olan kimseleri. ben onlardan değilim kimseye de böyle yaklaşmıyorum ve söylemiyorum da burada tanınmadığım için hislerimin bu şekilde olduğunu söyledim. bazı insanlar hiçbir şeyi çekemiyor bu net kıskanıyor her şey ortadayken kıskanmıyor diyemem benim hakkımda ne zaman iyi bir şey olsa bir şey söylense yüzü kızaran yüzü asılan insanlar var benim bir şey demediğimi gördükçe de üstüme gelip eziklemeye çalıştılar. Onların ki sadece bana yönelik değil, çoğu kişiyi çekemiyor ben kendi övmek için söylemiyorum ya da üstün görmek için.Üzgünüm ama kimse sizi kıskanmıyor. Hatta tam tersi olabilir olay.
Her yerde böyle insanlar var diyorsunuz ya, bakın bakalım o insanlar size yaptığını başkasına tak diye yapabiliyor mu???
O insanlar kötüdür,egoludur vs onları bağlar.Konu o değil, her yerde var dediniz ya biri gider ikisi gelir.
Siz hep aynı durumu artarak yaşıyorum dersiniz.
Çünkü sorun kıskanmak değil sosyal zeka.
Siz oraya odaklanın.
Konu çevreniz değil.
Verdiğiniz örnekte de toplulukta yemek yiyorduk diyorsunuz ama bir veya iki kişinin yaptığı davranışı yazıyorsunuz.
Neden çünkü onlar güya sizi kıskanan insanlar hayır onlar birazcık sıkılan veya birazcık egolu insanlar o kadar.
Demem o ki siz sosyal zekayı yükseltmeye bakın.
Kimse sizi kıskanmıyor zira.
Herkes böyle değil ama o öyle olmayan insanlar da ne hikmetse o kişilerin etrafında toplanıyor. Çünkü benden fayda sağlayamazlar ben kendi halimde biriyim kimseye hemen samimiyet gösteremem ya da dışardan ciddiyim eğlenceli görünemem dedikodu yok hakkını savunma yok napsınlar beni

Ama benimde altta yatan güvenilir ve neşeli bir kişiliğim var eskiden birkaç yakın arkadaşım bunu biliyordu ama zamanla dağıldık mesafe girdi görüşemedik