İşe girmemle çıkmam bir oldu.

Özel sektör , birini işe alınca hangi pozisyonda girmiş olursa olsun başka işleri vermeyi kendilerinde ak görüyorlar.

Aynen canım hepsi böyle olmasa da birçoğu öyle.O yüzden sık sık eleman değişiyor sekreterlik kısmında.

Selam kızlar.Ben bu pazartesi işe başladım sekreter olarak bir iletişim firmasında.İş görüşmesinde iki kere görüşme yaptılar.Birincisi insan kaynakları.İkincisi de oranın yöneticisiyle oldu.Onlar telefonu yönlendirme faks e mail kargoların takipi gelen kişileri yönlendirmek bir de firmadan bahsederken kendilerinin tane perakende mağazalarının olduğunu bu perakende mağazalara bütün kırtasiye temizlik herşeyin burdan gittiğini söyledi.Ama bunu benim yapacağımı söylemediler bilerek tabi ki.Ben ilk gün gittim bana işi öğreten kız muhasebeden soğuk bir kızdı daha doğrusu insan kaynaklarındaki kadın beni yeni elemanımız huvese diye tanıştırırken huvese hnm bugün işe yeni başladı x kişisi size işleyişi gösterecek dendi.Kız sekreter bölümü olduğu için öğretmek istemedi bazı evrakların nereye dosyalacağını bu konuyla ilgili olursa şu bölümde arkadaşa aktar falan hiç bahsetmedi istemeye istemeye benim yanımda durdu.Sonra depoya gidecez dedi ben şaşırdım tabi içimden ne deposu dedim.Depoya gittik poşetler bir ağır herşey var içinde haftada üç kere yapılacak ben şok tabi.Dünde annem bana çık dedi neden baştan söylemiyorlar ne işin var depoda dedi.Ben de insan kaynaklarındaki kadına bs.na görüşmede böyle birşeyden bahsedilmediğini söyledim o yüzden çıkmak istiyorum.Resmen insanı salak yerine koyuyorlar ben söyledim sanıyorum diye hatırlıyorum dedi.Dün çıktım bende baştan niye söylemiyorsun neden gizliyorsun anlat ben senden şunu şunu istiyorum diye zor mu bu kadar.Siz olsanız ne yapardanız haksız mıyım kızlar.?

Yo bence gayet haklısın sana depodan mal taşıyacagın söylenmemiş. İşten çıkman iyi olmus az yesinler bir uşak tutsunlar

Ayni filmi kac defa izledim ben.. İlk gorusmede sana rüya gibi iş imkani sunarlar.. İlk iş gununde rüya kabus olur..:işsiz:

Back
X