Işe gitmek bazen bana da oğluma da işkence

birumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
3
0
36
İzmir
Bayanlar günaydın,

yeni üyeyim ve ilk paylaşımımı yapıp yorumlarınızı bekliyorum.
3 yaşını yeni doldurmuş bir oğlum var.5 aylıkken çalışmaya başladım ve hala da devam ediyorum. geçen seneye kadar daha erken evden çıkıp daha geç geliyordum işten ama geçen sene daha rahat bir işe başladım.
sabahları işe gitmek bazen çok zor oluyor bazen gitme diye ağlıyor bazen de hadi oyun oynayalım diye tutturuyor.bakıcımızla çok şükür bir sorunumuz yok 3 yıldır aynı kişi bakıyor çok da memnunuz
tamamen işe gidiyor olmam sebebiyle sabahları çok zor anlar yaşıyorum. bazen de çok gecikmeler yaşıyorum bu sabah olduğu gibi.mümkün olduğunca tatlı dille anlatmaya çalışıyorum 1 gün anlıyor ikinci gün yine aynı.
çok üzülüyorum ve tabii o da üzülüyor.bu durumunu ne yaparsam yapayım değişmeyeceğini biliyorum ama küçük ,pratik ve anlık çözümlere ihtiyacım var.
yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler
:5:

ilgileniyorum mutlaka o uyuyana kadar sürekli onunla ilgileniyorum oyun oynuyoruz kitap okuyoruz ama yetmiyor sanırım

okudum şimdi teşekkürler allah çalışan anneye kolaylık versin
tabii biz çok duyarlı olduğumuz için etkileniyoruz aslında biliyormusun
daha rahat davranıp bu konuyu hiç umursamayan insanlar da var
neyse kendimi şans oyunlarına vereyim de belki çok zengin olup çalışmama gerek kalmaz
tüm zamanımı oğlumla geçiririm zaten bir süre sonra gençlik döneminde onu göremeyeceğiz.

kreşe vermeyi düşündünüzmü? belki yaşıtlarıyla beraber daha mutlu olur. oyun oynayacağı bi ortam üstelik ordaki çocuklarındda anneleri yanında olmadığını görünce duruma adapte olabilir.

Back
X