ise tek yön gidisiniz ne kadar sürüyor?

40 dk çok fazla çok. çocuk altına yapacak,Allah korusun hasta olacak,düşecek, bunları göze almanız lazım, fiyatlar uçuksa bile gözden çıkarılabilir bir bedel çocuğunuzun afiyeti için.

altina yapicak? kresde degistiriyorlar, evde yalniz kalmicakki?

iste hasta olup düsmesi beni cok korkutuyor. tam anneye ihtiaci oldugu anda anneyi uzun süre beklemesi cok zedelermi o güzel kücük yüregini.

yani tabi banka bana 1 milyon euroyu verse keske hemen alirim. sorun degil. dünyaya iki kere gelip öderim.

altina yapicak? kresde degistiriyorlar, evde yalniz kalmicakki?

iste hasta olup düsmesi beni cok korkutuyor. tam anneye ihtiaci oldugu anda anneyi uzun süre beklemesi cok zedelermi o güzel kücük yüregini.

yani tabi banka bana 1 milyon euroyu verse keske hemen alirim. sorun degil. dünyaya iki kere gelip öderim.

kreş ücretleri aylık ne kadar, 1 milyon euro değildir heralde. ben olsam öyle yapardım diye söyledim.

Evi alış kiraya vermenizi öneririm.
Yakında olmak o kadar önemliymiş ki anne olunca anladım :anne:
Maalesef şu an 80 km var ev iş arasında ve biz de taşınmayı düşünüyoruz.

kreş ücretleri aylık ne kadar, 1 milyon euro değildir heralde. ben olsam öyle yapardım diye söyledim.

kres ücretleri uygun. 170 euro 4 saati. diger ilceler cok daha fazla istiyor 500 eur gibi. kiyaslama yapa bilmem icin söylüyorum.

abartmiyorum gercekten öyle.
sadece kiyaslama dogru olsun diye baktik:
gitmek istedigimiz yer herseyi sifir bahceli 400-500 bin eur arasi

aynisi buraya yakinda yaptirmak istersen 890 bine geliyor. banka hayatda kredi vermez. ki arsa oraya göre cok daha kücük 300 metre kare alan sana 40 metre kare bahce kaliyor.

ozaman hadi daire bakalim dedik 80 metre kare 700 bin. eh ozaman simdiki oldugum yerde kalirim ha 65 ha 80.

eski ev bulduk 1911 yapimi kücük bahceli icine en az 200 bin yatirin yapmalisin herseyi söküp yeniden yaptirmalisin adam kendi dedi ev icin 600 bin istiyor. gercekten bütün olanaklari düsüdük.

alanlar nasil aliyo cözemiyorum.

tam gün calisinca yorar ama ozamanlar ben sorun etmiyordum simdi günde sadece 4 saat calissamda okadar yorar miki? sabah 8 ögle 12 e kadar? elimde is kalsa evden aksamlari bakarim.
Ozaman tabi dönüşlerde trafik sorunu falan da olmaz biraz daha rahat olur haklısınız. Tüm güne geçtikten sonrasını da sonra düşünürsünüz olmadı . Yapılmicak şey değil, ama yakın olan elbette ki en konforlu olanı..

Ozaman tabi dönüşlerde trafik sorunu falan da olmaz biraz daha rahat olur haklısınız. Tüm güne geçtikten sonrasını da sonra düşünürsünüz olmadı . Yapılmicak şey değil, ama yakın olan elbette ki en konforlu olanı..

su an planda tüm güne gecis yok. nasilsa evden devam ettigim icin o saatlere göre maasim olucak her ay. o dönem tekrar bi bölüm okumak istiyorum 4-5 sene o sürer. oglan 16 ya gelir ozaman :kahve: ozaman ha evde cok skildim dersem office de fazla kalirim ama evde daha rahat halledebiliyorum tin tin telefon calmiyor sürekli. yada müdür ikide bir cagirmiyor :hasta:

su an planda tüm güne gecis yok. nasilsa evden devam ettigim icin o saatlere göre maasim olucak her ay. o dönem tekrar bi bölüm okumak istiyorum 4-5 sene o sürer. oglan 16 ya gelir ozaman :kahve: ozaman ha evde cok skildim dersem office de fazla kalirim ama evde daha rahat halledebiliyorum tin tin telefon calmiyor sürekli. yada müdür ikide bir cagirmiyor :hasta:
Oo süper. Sorun olmaz inşallah ozamam :)

benimde beynim durdu. kalsak olmaz mi diye düsnüyorum. yatirim amacli esim tutturdu ev alalim diye.

para biriktiremiyoruz böyle. en azindan cocuga birsey kalsin amacli olumlu bakiyorum.

su anki yer okadar kücükki sigamiyoruz resmen her yer tiklim tiklim. koltugun yarsini bile attim. evde gereksiz ne varsa gitti ama yok yok sigamiyoruz. 40 dk gercekten cok mu?
Bence çocuğa kalacak en önemli şey “kreş kapısında 40 dakika anne babasının onu bekletmemesidir” gören de diyecek boğazınızı sıkıyorlar. Bebeğinizin geleceğini değil şimdiki zamanlarını düşünün ve ona göre yaşayın. Gelecekte kim ne olacak bilebiliyor musunuz?

Bence çocuğa kalacak en önemli şey “kreş kapısında 40 dakika anne babasının onu bekletmemesidir” gören de diyecek boğazınızı sıkıyorlar. Bebeğinizin geleceğini değil şimdiki zamanlarını düşünün ve ona göre yaşayın. Gelecekte kim ne olacak bilebiliyor musunuz?

belki bogazimizi siksalar karae vermesi bu kadar zor olmicakti. her acidan düsünüp saglikli karar vermeye calisiyorum, cocugum icin.

Back
X